Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 17 1 2 11 12 13 14 15 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie rozumiem Waszej postawy troche - jak bym widzial ze firma kreci i bałamuci to bym sie zwinal stamtad jeszcze im robiac kolo piora ewentualnie jesli kto ma czas i checi a nie gimnastykowal sie z ciezarami nakladanymi przez nich na garb - jesli juz jakos wygimnastykujecie sie unikajac lub dzwigajac ten ciezar to chciwi panowie z Betfair doloza kolejny odważnik
Tu problemem nie jest techniczne obchodzenie tego draństwa ale postawa wspomnianych panow o wiele bardziej niebezpieczna niz bukmacherow - ktorzy przynajmniej nie ukrywaja ze sa szemranym towarzystwem - Betfair chcial uchodzic za wzor transparentbosci confused i neutralnosci grin
Teraz wyszlo jak na dloni prawdziwe oblicze tej firmy a dokladniej ludzi trzymajacych jej stery - nieudolnosci pracownikow supportu sie nie dziwcie bo jak wszedzie znacza oni tyle co ja w radzie miasta Phenianu musza klepac formułki i za nic nie odpowiedza na niewygodne pytania - maja rozkaz je hipokrytycznie omijac
Podsumowujac: firma zaczyna bawic sie w kotka i myszke to czas sie zwijac i ja tym panom nie powierzyl bym zlamanego grosza jak wszyscy beda tylko biadolic to was za przeproszeniem beda posuwac jak chca - tu sie glosuje nogami i jedynie takie fakty przemawiaja do pewnych zachlannych główek
Ciekawe czy beda panow w kominiarkach wysylac jesli ktos zalozy kilka kont zeby omijac te oplaty
Ha ha ha jednak nawet wstecz naliczali wiec juz kompletnie pogubili sie w swojej chciwosci - cytujac Staszka z baru Ochłoda ' Co tu sie k...a dzieje???!!!' grin

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Widzisz Agassi - to jest dopiero prawdziwa histeria grin Mógłbym co nieco sprostować, ale nie mam zamiaru. Zasłużyli sobie na ten stan rzeczy milcząc na niewygodne tematy i robiąc rzeczy po cichu przez co powstaje niezły chaos informacyjny.

Natomiast jeśli chodzi o to co napisał Terry Butcher to mam nadzieję, że to jakieś nieporozumienie albo ponury żart. Nie mogę uwierzyć, że jakakolwiek firma (a już na pewno nie z górnej półki) mogłaby nagle, bez wcześniejszej zapowiedzi obciążyć klientów podatkiem za wygrane z 59 tygodni wstecz.

T
old hand
old hand
T Offline
Originally Posted by Lord Devastator
Nie rozumiem Waszej postawy troche - jak bym widzial ze firma kreci i bałamuci to bym sie zwinal stamtad jeszcze im robiac kolo piora ewentualnie jesli kto ma czas i checi a nie gimnastykowal sie z ciezarami nakladanymi przez nich na garb - jesli juz jakos wygimnastykujecie sie unikajac lub dzwigajac ten ciezar to chciwi panowie z Betfair doloza kolejny odważnik

Trudno sie nie zgodzic z ta argumentacja.

z o R r o ,nie mam inklinacji do fantazjowania. Chcialem tylko grzecznie nakreslic Wam sytuacje na wlasnym przykladzie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie podejrzewałem Cię o takie inklinacje. Miałem jedynie cień nadziei (która chyba w tym momencie ostatecznie prysła), że może zostałeś wprowadzony w błąd przez support confused

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
jasne,nie ma to jak wpłacić do super buka 500 zeta by dostać 10% bonusu i obracać hajsem do bólu albo czekać na wypłatę kasy do usranej śmierci bo buczek się zwinął ps. powinienś zmienić ksywkę na Literat bo eseje piszesz piękne BTW po raz enty przypomnę Ci : zmień ten avatar bo strasznie już zajeżdża hipokryzją tongue

A
A Offline
Originally Posted by z o R r o
Widzisz Agassi - to jest dopiero prawdziwa histeria grin Mógłbym co nieco sprostować, ale nie mam zamiaru. Zasłużyli sobie na ten stan rzeczy milcząc na niewygodne tematy i robiąc rzeczy po cichu przez co powstaje niezły chaos informacyjny.

Natomiast jeśli chodzi o to co napisał Terry Butcher to mam nadzieję, że to jakieś nieporozumienie albo ponury żart. Nie mogę uwierzyć, że jakakolwiek firma (a już na pewno nie z górnej półki) mogłaby nagle, bez wcześniejszej zapowiedzi obciążyć klientów podatkiem za wygrane z 59 tygodni wstecz.
prostuj Sobie ile chcesz,chętnie poczytam aczkolwiek cały czas żadnej alternatywy dla BF nie ma i nie ma na nią widoku choćby w ilości meczów tenisowych in-play gdzie o greeny nie trudno cool ps. co do opłaty wstecz oczywiście chamstwo przez duże ch ale cóż jak przyjdzie na Mnie kreska to wtedy zobaczę co z tym fantem zrobić wink

AGASSI #2640703 07/10/2008 04:48
A
A Offline
BTW : praktycznie w każdym temacie o bukach są posty o anulowanych wygranych zakładach, o oszukańczych praktykach itp. a i tak Ci wyrolowani dalej tam grają i nawet proszą o bonusy powrotne......mówiąc prościej musielibyście przestać grać w ogóle laugh

AGASSI #2640721 07/10/2008 04:58
... każdego piwa
... każdego piwa
W zasadzie nie przypuszczam zebym w najblizszym czasie zalapal sie na ten podatek, ale na wszelki wypadek rozmawialem juz z paroma osobami na temat skorzystania z ich konta bankowego do wplaty na unikalne_nowka_sztuka konto w betfair - siostra się zgodzila, ojca wolalem nie pytac, dziadek nie mial nic naprzeciwko, o starszym bracie nie wspomne wink - wszyscy zgodzili sie nawet, zebym zalozyl sobie na nich nowka_sztuka_konto w mBanku i wtedy bede mogl sam pilnowac sobie tych glupich "zabaw" z przelewami - och ta rodzina ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Konta "rodzinne" będą traktowane najprawdopodobniej jako jedno. No chyba, że inne nazwisko i inny adres. Ale jeśli nie to będziesz musiał poszukać wśród znajomych.

... każdego piwa
... każdego piwa
Originally Posted by z o R r o
Konta "rodzinne" będą traktowane najprawdopodobniej jako jedno. No chyba, że inne nazwisko i inny adres. Ale jeśli nie to będziesz musiał poszukać wśród znajomych.

Adres dziadka i brata jest inny, nazwisko nie gra roli (Kowalskich jest mnóstwo) - logowanie przez blueconnect ze zmiennym IP i nie ma się czego przyczepic.
Zreszta przeskakujemy na dziadka tylko przy 249 rynku smirk

AGASSI #2640771 07/10/2008 05:37
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by AGASSI
ps. co do opłaty wstecz oczywiście chamstwo przez duże ch ale cóż jak przyjdzie na Mnie kreska to wtedy zobaczę co z tym fantem zrobić wink

już teraz zamknąc stare konto i założyć nowe smile

pozdr,

Baqu #2640783 07/10/2008 05:44
... każdego piwa
... każdego piwa
Originally Posted by Baqu
już teraz zamknąc stare konto i założyć nowe smile

To akurat nic nie da - biorą pod uwagę stare i wszystkie obecne konta konkretnego delikwenta łącznie, ale ...

nie zapominajcie o dziadkach laugh

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
szczerze mówiąc to idioci tam nie pracują i widząc jak załóżmy ponad 60-cio letni człowiek gra na all green ... no sorry ale laugh

takze radzę samemu pomyśleć, są przecież łatwe i o wiele wiarygodniejsze sposoby, ale bez sensu je tu przecież wypisywać smile

pozdr,

AGASSI #2640842 07/10/2008 06:27
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by AGASSI
jasne,nie ma to jak wpłacić do super buka 500 zeta by dostać 10% bonusu i obracać hajsem do bólu albo czekać na wypłatę kasy do usranej śmierci bo buczek się zwinął ps. powinienś zmienić ksywkę na Literat bo eseje piszesz piękne BTW po raz enty przypomnę Ci : zmień ten avatar bo strasznie już zajeżdża hipokryzją tongue
a kto tutaj mowi o bonusach - niektorzy chca grac tylko normalnie
a to Betfair nie moze wykonac ruchu ze sie zwija z kasa? niektorych czujnosc bardzo uspil - Azja ma podobne licencje wiec taka sama pewnosc ze sie zwina z naszymi srodkami co ciekawe Azja zbliza sie do licencjonowania europejskiego a Betfair stara sie od niego uciekac - ja bym sie nie zdziwil jakby sie zwineli kiedy uznaja - nie m a to jak wzbudzic w ludziach zludne poczucie bezpieczenstwa i pewnosci

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by piwochlej
To akurat nic nie da - biorą pod uwagę stare i wszystkie obecne konta konkretnego delikwenta łącznie, ale ...

nie zapominajcie o dziadkach laugh

ja tylko przypomne ze zgodnie z wszelkimi ustawami o ochronie danych osobowych przechowywanie danych (np ze starych kont) bez zgody osoby ktorej dotycza jest zagrozone kara grzywny, ograniczenia lub pozbawienia wolnosci najczesciej do lat 2ch wink

2
23 Offline
stranger
stranger
2 Offline
Mozecie mi powiedziec czy w tej firmie to jest normalne,ze zawieszaja mecz conajmniej godzine przed rozpoczeciem-chodzi mi konkretnie o mecz Athlone Town-Sporting Fingal ktory chcialem teraz skontrowac i niestety nie moge bo rynek jest zawieszony mimo,ze mecz sie zaczyna o 20.45.Paranoja jakas to jest dla mnie!

Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja tylko przypomne ze zgodnie z wszelkimi ustawami o ochronie danych osobowych przechowywanie danych (np ze starych kont) bez zgody osoby ktorej dotycza jest zagrozone kara grzywny, ograniczenia lub pozbawienia wolnosci najczesciej do lat 2ch wink

... a zgodnie z polskim prawem czerpanie zysków z zakładów bukmacherskich i nie umieszczanie ich w deklaracji podatkowej również jest przestępstwem, i co z tego? wink

podobna sytuacja moim zdaniem smile w tym sensie, że egzekwowalność takich przepisów jest bardzo trudna

23 #2642570 08/10/2008 03:52
A
A Offline
Originally Posted by 23
Mozecie mi powiedziec czy w tej firmie to jest normalne,ze zawieszaja mecz conajmniej godzine przed rozpoczeciem-chodzi mi konkretnie o mecz Athlone Town-Sporting Fingal ktory chcialem teraz skontrowac i niestety nie moge bo rynek jest zawieszony mimo,ze mecz sie zaczyna o 20.45.Paranoja jakas to jest dla mnie!

Pozdrawiam
skandal,pisz do SBR albo wymyśl na Nich jakiś diss laugh ps. a poważnie to paranoją jest granie i nie czytanie reguł danego rynku a w tym przypadku ten mecz nie miał być in-play stąd zawieszenie wraz z początkiem rynku BTW jak łatwo wieszać pieski

AGASSI #2642743 08/10/2008 04:44
V
enthusiast
enthusiast
V Offline
AGASSI masz rację tylko połowicznie. BETFAIR nagminnie zawiesza również rynki które były przewidziane in-play...

Vega1 #2642772 08/10/2008 04:53
A
A Offline
Jako,że napisałem : "w tym przypadku.." tzn. odniosłem się wyłącznie do w\w rynku to mam rację w 100% a nie polowicznie tongue

Strona 13 z 17 1 2 11 12 13 14 15 16 17

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (forty, latajaca_holenderka, alfa, Lukasz111, Sensei, $-man, rymoholik, burbon), 2,711 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,414
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025