|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
i u mnie też ruszyło, szczęśliwi Ci, co mogą z rana kasę przegrać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Słownik języka polskiego PWN: wkrótce «niedługo» Słownik synonimów: wkrótce * niebawem, niedługo, niezadługo, w krótkim czasie, w tej chwili, wczas, wkrótce, wnet, zaraz * lada dzień, na dniach, wkrótce Wielki słownik PWN-OXFORD wkrótce adv. soon, shortly
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
I to juz jest s.kurwysynstwo! Bez mojej wiedzy, bez zakładek umozliwiajacych sprawdzenie opłat premium zdjeto mi dziś z konta 150 euro. Ostrzegam wszystkich ze firma Betfair cichaczem kradnie pieniądze z kont graczy. Nie dostałem nawet maila informującego mnie o pobranej opłacie. Czy znów odezwie sie pracownik firmy betfair i pogratuluje że jestem i tak szczesliwcem ze moge ta oplate uiścić? Dno, złodzieje i nic wiecej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak. Zaraz betfair.com napisze, że nowa opłata dotyczy tylko 0,5% graczy. Potem ubbe stwierdzi, że to niemożliwe bo przecież jedyną osobą, która ma z premium charges problemy jestem ja. I że on osobiście nie sądzi, iż jakikolwiek Polak będzie musiał kiedykolwiek to płacić. Na koniec wpadnie Agassi i napisze, że szczerze Ci zazdrości możliwości uiszczenia PC. To prawdziwy przywilej!
|
|
|
|
|
|
|
@noel : walnij screena. ps. @Zorro : a Ty walnij baranka  bez urazy oczywiście i zejdź ze Mnie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie bardzo rozumiem po co Ci mój screen. Uważasz że sobie wymyśliłem taką akcje? Po co? Żebym mogł sie pochwalić?
|
|
|
|
|
|
|
Nie bardzo rozumiem po co Ci mój screen. Uważasz że sobie wymyśliłem taką akcje? Po co? Żebym mogł sie pochwalić? czy to,aż tak wielki kłopot wrzucić screena ? ps. w końcu jesteś Pierwszym Polakiem na forum mecz.pl,który dostąpił tego wątpliwego zaszczytu wiec się nie dziw BTW jak bardzo Zorro Ci musi zazdrościć ,że to nie On był Pierwszy ....ech Ja też 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Na screena nie ma szans z powodu zasad, których się trzymam, ale wkleje niewątpliwie odpowiedz na mojego maila, który wysłałem w sprawie "Kradzieży pieniędzu z konta". Bo za takie uważam pobranie mi pieniedzy bez jakiejkolwiek podstawy (która mogłbym osobiscie sprawdzic) oraz bez mojej wiedzy ani akceptacji nowego regulaminu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pytanko: Czy na stronie BF jest gdzies lista zakladow, ktore mozna grac u nich LIVE?
Szukam, szukam i nie moge nigdzie znalesc. Jes tylko spis LiveVideo.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czepiasz sie i zlosliwy jestes....Wstydz sie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki byl powod tych oplat ekstra ktos moze wie? Bo ja widzialem 2: 1. legendarne 1200 pracownikow na utrzymaniu 2. ze chca sie pozbyc klientow ktorzy wysysaja rynek robia male obroty i tylko wyprowadzaja jak widac krancowo rozne wersje explanandum przyjeli juz ktoras wersje ostatecznie czy dalej rozpuszczaja dwie a prawdziwa jest ta trzecia?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie bardzo rozumiem po co Ci mój screen. Uważasz że sobie wymyśliłem taką akcje? Po co? Żebym mogł sie pochwalić? czy to,aż tak wielki kłopot wrzucić screena ? ps. w końcu jesteś Pierwszym Polakiem na forum mecz.pl,który dostąpił tego wątpliwego zaszczytu wiec się nie dziw BTW jak bardzo Zorro Ci musi zazdrościć ,że to nie On był Pierwszy ....ech Ja też  Ja kiedys bylem wg supportu pierwszym Polakiem (a moze nawet pierwszym graczem) ktoremu Betsson dal indywidualne limity ;-) Krotko bo okazalo sie, ze kilka osob z forum mnie wyprzedzilo :-) WojtekK
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy to,aż tak wielki kłopot wrzucić screena Masz obsesję z tymi screenami. Ale dobrze, wrzucę  I jeszcze małe nawiązanie do tego co napisał Qcz na obrazku  Niestety Szombierki przegrały. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
|
|
[quote=AGASSI]czy to,aż tak wielki kłopot wrzucić screena Masz obsesję z tymi screenami. Ale dobrze, wrzucę  właśnie pokazałeś Kto ma obsesję i na jakim punkcie  sorry a może to prawda i Mam Ci współczuć ?  eeee nie inaczej byś pisał  ps. Moje obsesje nie spędzają Mi snu z powiek ale Twoja obsesja przyszłych,niedoszłych,jeszcze niezapłaconych ale na pewno nadchodzących opłat PC powoduje,że masz "ciepło" 24h na dobę 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Agassi bez urazy ale jeśli nie dotyczą Cibie te opłaty to po co wypowiadasz. Ja pisze o tym w tym temacie po to żeby ludzie uważali bo te wały zdejmują z konta pieniądze bez powiadomienia gracza. Ja zupełnie przypadkiem zauważyłem że zniknęła mi kasa. Dopiero w jakimś bilansie konta między setkami linijek każdej transakcji odnalazłem jedna w której była opłata premium. I gówno prawda co pisze uzytkownik betfair.com że dotyczy to 0,5% najlepiej zarabiających. Możesz mieć 100 euro na koncie, być dobrym w robieniu green betów po 5 euro na mecz a opłaty premium i tak Cie dopadną. Przykre tylko że społeczeństwo w naszym kraju takie zawistne (if you know what I mean  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dopiero w jakimś bilansie konta między setkami linijek każdej transakcji odnalazłem jedna w której była opłata premium. To jest najbardziej przerażające. Oni już chyba zupełnie stracili nad tym kontrolę. Przeraża to, że można się o PC dowiedzieć w momencie zdebetowania konta, a w skrajnym przypadku można się nie dowiedzieć nigdy - a mimo to płacić! Jeśli firma, która uznawana była za jednego z liderów rynku, robi coś takiego (chodzi mi o sposób a nie o same opłaty) to jest to bardzo niepokojący sygnał. Sygnał wczesnego ostrzegania. A ten, kto nie został jeszcze zjedzony, dobrze wie, że umiejętność odbierania i interpretowania takich sygnałów jest konieczna do przetrwania w tym środowisku.
|
|
|
|
|
|
|
Agassi bez urazy ale jeśli nie dotyczą Cibie te opłaty to po co wypowiadasz. popatrz na tyuł tematu a potem pomyśl czemu się wypowiadam  jak Ci nie wsmak to załóż temat : "Betafair = złodziejskie opłaty" i dopóki Mnie one nie sięgną to możesz w takim temacie na zmianę z ZoRro jechać po nich jak chcesz a Ja sie tam nie odezwę  ps. z uporem maniaka szukam Innych lamentujących po forach i nijak nie mogę się doszukać BTW ciekawe kiedy Ktoś zapoda link z jutuba o jakiejś wizji np. Jackowskiego o upadku BF.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pełen profesjonalizm polskiego supportu. Po 20 godzinach otrzymałem bardzo wyczerpującą odpowiedź:
"Drogi Kliencie
Dziekujemy za nadeslany email.
Sprawe przekazalismy do wyjasnienia do Dzialu Premium Charges. Skontaktujemy sie z Panem gdy tylko otrzymamy wyjasnienie w tej sprawie."
Na wiele nie liczyłem ale mogliby chociaż jakiś arkusz z wyliczeniami mi przysłać, bo na odzew z działu "Premium Charges" się raczej nie doczekam. Swoją droga ciekawe ilu nowych pracowników trzeba było zatrudnić żeby taki dział otworzyć.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|