|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dimes cały czas obrazasz.Jaki Ty chłopie poziom prezentujesz.Narzekasz na kiboli a sam pokazujesz że daleko Ci do prezentowania jakiegoś przyzwoitego poziomu kultury.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
buda dimesik, buda [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mura psie morda do koryta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez to plebs zwykly, najdziwniejsze jest to, ze kilka/kilkanascie wartosciowych osob juz z tego forum poleciało za bluzgi na qc a jego ciagle odbanowuja i w kolko to samo. juz mam wrazenie takie, ze sie tasuje jak sie w jego poblizu napinka rodzi. a potem bedzie plakal, ze nie umiemy jego talentu bukmacherskiego spozytkowac jak tylko smuty truje w tym wątku i prowokuje innych   ja sie nie udzielam w watku choc zapewne bylbym po stronie kibiców. dobrze sie czyta z zewnatrz bo obiektywnie imo obie strony maja racje. jak sie Amkwish uspokoi, to jeszcze moze cos z siebie wyrzuci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mura psie morda do koryta szczekaj głośniej !!!
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mura skoncz lepiej dobrze Ci radze.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
trzeba wam uspokajacza na jakis czas zaserwowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co radzisz dimesowi ?
kółko wzajemnej adoracji
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
a co radzisz dimesowi ?
kółko wzajemnej adoracji Nie znam go. Nie jestem z Policji. Swoje zdanie na ich temat mam, korzystajac z okazji pozdrawiam serdecznie sekcje kryminalna z komendy wojewodzkiej  A w ogole to wam wszystkim radze: [ Linked Image] Rusza I edycja konkursu Drop The Puck RegulaminZapisyDla zwycięzców atrakcyjne rzeczowe nagrody Zapraszam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeglądając temat widzę tutaj Blackmana, WNN, mure, Bulleta. Buraki, głąby, ale tacy do zamiatania ulic są potrzebni  Ja widzę dimesa - debila i prowokatora, który na meczu nigdy nie był i nie będzie, a swoją "wiedzę" czerpie z mediów. mura dostał bana - zdejmijcie mi ten kolor, ja w forum mam wyjebane. dimes powinien niebieski mundurek dostać. Jeszcze pare nicków ala_capone proponuje odbanować, trzeba podnieść poziom. Przez pare lat z fajnego forum zrobić zbieranine konkursów i dział to&owo który trzyma to przy życiu, super ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za co Mura dostał bana ? moze ktos sensownie zaargumentować ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za udzielanie sie na stadionie i prowadzenie tematu w pp 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za udzielanie sie na stadionie i prowadzenie tematu w pp  Prosilem o sensowna argumentacje nie infantylna. I zaprzestan personalnych wycieczek w moim kierunku jak masz jakis problem to rozwiaz go jak facet a nie panienka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale nie wiem na które z osiemnastu kont napisać Trudno się domyślić za co? buda dimesik, buda
|
|
|
|
|
|
|
Bany czasowe dostalo kilka osob(z jednej i drugiej strony), wystarczy poczytac ten temat aby sie dowiedziec czym byly spowodowane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawno trzeba było zrobić tu porządek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dimes czasowego dostał? zatry sobie chyba robisz
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Przeglądając temat widzę tutaj Blackmana, WNN, mure, Bulleta. Buraki, głąby, ale tacy do zamiatania ulic są potrzebni  Ja widzę dimesa - debila i prowokatora, który na meczu nigdy nie był i nie będzie, a swoją "wiedzę" czerpie z mediów. mura dostał bana - zdejmijcie mi ten kolor, ja w forum mam wyjebane. dimes powinien niebieski mundurek dostać. Jeszcze pare nicków ala_capone proponuje odbanować, trzeba podnieść poziom. Przez pare lat z fajnego forum zrobić zbieranine konkursów i dział to&owo który trzyma to przy życiu, super ;] Naprawde zachowujesz sie czasami jak totalny gowniarz.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Na chwile Was zostawic i od razu burdy robicie... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo prawda boli?  Kiedyś we wszystkich działach była prwoadzona jakaś dyskusja, na wyższym lub niższym poziomie. Przykładowo kort tenisowy i te minimale kilka stron, na których były podawane typy i wymiana zdań. Schranz, Goget, JiroJioro, Gregov, Macias, Marcel, Fozzie, viva, a nawet Ewelinka i wiele innych osób sie udzielało. Teraz szczytem jest pare postów. To samo w innych działach. Ożywiło się chyba jedynie NBA i NHL dalej na swoim poziomie fajnym. Forum żyje dzięki konkursom i to&owo.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|