|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podobno z połową modów chodzi na piwo. A z Conradem na wiecie wyborcze PO  Tak się chwalił kiedyś. Ja nie wiem 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Widzę, że na najprostsze pytania najtrudniej jest udzielić odpowiedzi  W związku z tym powtórzę pytania zadane przez Mindmana: 1. Kto dostał te bany i za co konkretnie (za jakie konkretnie wypowiedzi)??2. Jest dział o banach i ostrzeżeniach, jaka jest jego zasadność skoro nie wszystkie bany i ostrzeżenia są tam odnotowywane?Poproszę konkretnie, kawa na ławę, bez owijania w bawełnę  W końcu jako pełnoprawni (?) użytkownicy tego forum mamy chyba prawo do informacji na ten temat ? Heh Szewa zabrzmiało jakbyś płacił grube pieniądze za możliwość dostępu do forum  Na pytanie numer jeden już została udzielona odpowiedź, wystarczy poszukać. Zacytuje żebyś nie marnował cennego czasu : "Bany czasowe dostalo kilka osob(z jednej i drugiej strony), wystarczy poczytac ten temat aby sie dowiedziec czym byly spowodowane." Chodzi o temat o policjantach i kibicach. Wszystkie prawomocne ostrzeżenia lądują w temacie o ostrzeżeniach. Bany też są zazwyczaj odnotowywane, chyba że mowa o jakimś spamerze, który jest od razu banowany. Inna sprawa jest z Conradem, który nigdy nie chwali się publicznie jak kogoś zbanuje. Jeszcze jakieś proste pytania ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze jakieś proste pytania ?  Oczywiście, że tak, ponieważ dalej konkretnie nie wiadomo kto dostał te bany  Napiszę, więc tak: bany czasowe  dostali z jednej strony mura, a z drugiej dimes. Proszę o potwierdzenie, ewentualnie skorygowanie tego stwierdzenia. Wszystkie prawomocne ostrzeżenia lądują w temacie o ostrzeżeniach. Bany też są zazwyczaj odnotowywane, chyba że mowa o jakimś spamerze, który jest od razu banowany. Inna sprawa jest z Conradem, który nigdy nie chwali się publicznie jak kogoś zbanuje. Dobra, rozumiem, że to Conrad przydzielił te bany? PS bany czasowe jak rozumiem nie są odnotowywane? PS 2 nikt nie mówił, że życie moda jest łatwe 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
może trzeba wyjaśnić jak działa ban czasowy koledze na jego przykładzie 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Pettersen nie wiesz ? domyśl się  Szczerze to sie zastanawiam po kiego Ty sie w ogole odzywasz...zalozyles sporo kont, prowokujesz w praktycznie kazdym temacie, a mimo to Cie odbanowano w niewyjasnionych okolicznosciach. Fajnie by bylo jakbys zachowal przynajmniej odrobine zdrowego rozsadku i sie nie odzywal w tym temacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heh Szewa zabrzmiało jakbyś płacił grube pieniądze za możliwość dostępu do forum   Przypomina mi sie od razu Irena (niedoszla) Ochodzka : "Otworze ,no chyba mam prawo !!!" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...zalozyles sporo kont, prowokujesz w praktycznie kazdym temacie, a mimo to Cie odbanowano w niewyjasnionych okolicznosciach.  Z tego co mi wiadomo ,to pozwolono mu wybrac jeden z wielu nickow ,a reszte kont ,zalozonych na inne ,zbanowano. Nic wiecej nie wiem i zastrzegam to na wypadek ,gdyby Szewa mial jeszcze jakies pytania. Jak stwierdzil slusznie szeregowy Hudej : "...im mniej wiesz ,tym krocej jestes przesluchiwany" 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Pettersen nie wiesz ? domyśl się  Szczerze to sie zastanawiam po kiego Ty sie w ogole odzywasz...zalozyles sporo kont, prowokujesz w praktycznie kazdym temacie, a mimo to Cie odbanowano w niewyjasnionych okolicznosciach. Fajnie by bylo jakbys zachowal przynajmniej odrobine zdrowego rozsadku i sie nie odzywal w tym temacie. Prowokacje szybko sie koncza 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
może trzeba wyjaśnić jak działa ban czasowy koledze na jego przykładzie  Chyba tak, zadaje pytania jakby nas za encyklopedie uwazal.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam mam pytanie moj brat chce sie zarejestrowac na forum mecz.pl jednak nie moze , czy przyczyna jest to ze bedziemy pisac z jednego adresu ip??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Nie każcie mi myśleć, że odpowiedź na proste (?) pytanie przekracza Wasze możliwości intelektualne ...  W ostatnim swoim poście w tym temacie, ułatwiłem już Wam zadanie poprzez prośbę jedynie o potwierdzenie/ ewentualnie zaprzeczenie tego co napisałem. Nie mam pojęcia jak mogę Wam jeszcze pomóc. PS uważam, że w sprawach związanych z forum moderator powinien być encyklopedią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie prowokacje czlowieku nie rozsmieszaj mnie to po pierwsze, po drugie jako jeden z pewnie 10 % dysponuje tutaj szeroka wiedza na wiele tematow ale lepiej promowac 90 % quasiczatowiczow ktorzy jedyny co wnosza do tego forum to swoja frustracje w stylu '' Nadal ty chuju zabrales mi ostatnie dwa zlote. ''
Naprawde dobrzy typerzy i rozsadni ludzie sa banowani natomiast ci ktorzy jedynie potrafia narzekac i nic nie wnosza w rozwoj tego forum sa promowani jak chociazby Dimes i jemu podobni.
Kiedys to forum mialo swoj poziom dzisiaj dzieki dzialaniom rowniez niektorych moderatorow,ktorzy zapewne dlatego ze maja malo ciekawe zycie czuja moc kiedy naloza internetowego bana. Mam tu na mysli takich jak Oli i jemu podobnych.
Moim zdaniem pozycja moderatora to bardzo zaszczytna funkcja i powinnni ja sprawowac ludzie,ktorzy daja przyklad swoim zachowaniem.
Z mojej perspektywy z wszystkich modertatorow najwiecej na tym forum w sensie merytorycznym wnosi Amkwish i wlasciwie tylko on. Szanuje rowniez Experto i Platiniego i to by bylo na tyle.
A Ty Polskignon jedyne co robisz to udzielasz sie na quasiczacie i krytykujesz innych wiec nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia.
P.S Pozdrawiam normalnych
|
|
|
|
|
|
|
zalayeta teraz z polecenia odbywa sie rejestracja na forum, dasz gwarancje ze to powazny user(nie bedzie spamowal forum i zachowywal sie poprawnie) to conrad zapewne zatwierdzi jego rejestracje, ale jesli podpadnie to Ty polecisz razem z nim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zalayeta teraz z polecenia odbywa sie rejestracja na forum, dasz gwarancje ze to powazny user(nie bedzie spamowal forum i zachowywal sie poprawnie) to conrad zapewne zatwierdzi jego rejestracje, ale jesli podpadnie to Ty polecisz razem z nim  jest to moj brat za którego ręcze , uwazam ze wiele moglby wniesc do tego forum ,powiew swierzej krwi, wiele ciekawych przemyslen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Razem z CV i listem motywacyjnym 
|
|
|
|
|
|
|
To tylko wtedy gdy na moda aplikuje 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
pora przygotować jakieś porządne CV 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PS uważam, że w sprawach związanych z forum moderator powinien być encyklopedią  Zgoda ,ale to powinno dotyczyc dzialow ,ktorymi sie zajmuje. Nie mam uprawnien do banowania, wiec po cholere mam znac ,jak sie te bany zaklada i jakie sa ramy czasowe kazdego z nich  Takze nie przesadzajmy z wymaganiami dla modow. Natomiast kazdy nawet sredniointeligentny czlowiek raczej potrafi sobie odpowiedziec na pytanie ,dlaczego na forum jest bardziej pozadanych dziesieciu "ultrasow" QC niz jeden user ,ktory dzieli sie swoja wiedza. Przy takich "priorytetach" poziom forum musi dolowac ,zdziwilbym sie gdyby bylo inaczej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|