Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Joł wink

Czy ktoś mógłby mi zmienić nazwę tematu w PP, bo ma się ona teraz nijak do zamieszczanych tam treści.

Proszę o zmianę nazwy na Szewa

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
piwo

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Jeśli już jesteśmy w temacie to chętnie i ja bym zmienił nazwę swojego tematu w EPP.

Na "Simply the Best (Bankier$ typuje II)"

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
piwo

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
To co wyprawia w konkursie debel doxxbet moderator ArtekPotito przechodzi ludzkie pojęcie puke

Kogo wybraliście na moderowanie tego konkursu? mam wrażenie że prowadzi go jakiś gimnazjalista i to nie obrażając gimnazjalistów ten nie należy do najbystrzejszych, kolesiostwo na każdym kroku, regulamin rozpatruje jak wygodnie jemu i znajomym.

Napisze Complaint e do doxxbet ponieważ wywalają pieniądze w błoto ustalając takich prowadzących.

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Kpisz sobie człowieku ? Sam sobie wymyślasz regulamin, źle podajesz typy i zwalasz na mnie ? Nie podoba Ci się to nie startuj.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Doxxbet nie ustala tego kto prowadzi konkurs grin .Artur sie zgłosił wiec go prowadzi

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Chce napisac, że nas tez Artek chcial wydymac. Gralismy tez z Kennym w polfinale, w sumie nie mielismy juz wielkich szans, ale gdy rockeman poslal typ, Artek z godzine po jego poscie napisal, ze ten typ sie nie liczy, bo on z Japonii typow nie uznaje laugh laugh laugh

Gdybyscie wygrali pojedynek, nie szukalbym sprawiedliwosci na tym forum, a uderzyl do sponsora, skarga napisana w jezyku angielskim i nie ma sie co szczypac z takimi prowadzacymi jak Artek.

Pisze tutaj posta, bo w konkursie ma moda i mi wyedytuje laugh

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by Experto
Chce napisac, że nas tez Artek chcial wydymac. Gralismy tez z Kennym w polfinale, w sumie nie mielismy juz wielkich szans, ale gdy rockeman poslal typ, Artek z godzine po jego poscie napisal, ze ten typ sie nie liczy, bo on z Japonii typow nie uznaje laugh laugh laugh

Gdybyscie wygrali pojedynek, nie szukalbym sprawiedliwosci na tym forum, a uderzyl do sponsora, skarga napisana w jezyku angielskim i nie ma sie co szczypac z takimi prowadzacymi jak Artek.

Experto proszę Cię laugh znajdź sobie lepsze powody do pokazania jakim jestem złym moderatorem. Typy z Japonii się nie liczyły bo odbywał się następnego dnia, który nie zaliczał się do rundy.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

Sumo trzeba bylo obstawic ,a nie tenis grin

Potito ,przyszedl czas na Ciebie papa

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

Napisz w topiku konkursowym ,daj mu czasowego bana i post troche powisi laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Moda moda nie zbanowac.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by lupus
Moda moda nie zbanowac.

Tylko czasowy ,na pare minut ,zeby inni mogli przeczytac post w oryginale grin

A propos Lupus ,co sie z Toba ostatnio dzieje niedobrego ? shocked frown

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline

w tym przypadku Artek mial racje...i powinniscie go pochwalic, ze was o tym poinformował, bo mogl to walic i tego nie robic, a wasz typ bylby policzony po kursie 1

regulamin:
23. W przypadku turniejów w USA, można podać typy które będą się odbywały w nocy z niedzieli na poniedziałek, z zastrzeżeniem, że należy to zrobić do godz. 23.59 w niedzielę.

z tego co pamietam Japonia to nie USA smile

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Z tego co pamietam to Meksyk to nie USA, wiec nie masz racji cytujac regulamin, a typy z Mexyku nie musze dodwac ze uznawal.

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Z tego co pamietam to Meksyk to nie USA, wiec nie masz racji cytujac regulamin, a typy z Mexyku nie musze dodwac ze uznawal.
Experto pisałem Ci wcześniej o co chodzi a Ty chcesz koniecznie ze mnie zrobić idiotę. Ten mecz, który podał rockeman był zaplanowany na 19 listopada a runda trwała do 18 listopada. Tu na pewno nie uda Ci się udowodnić, że ja sobie coś wymyśliłem. Mecze w Meksyku czy Ekwadorze były zaplanowane na 18 listopada, więc wiadomo, że liczyły się do tej rundy.

Luc Nilis
Luc Nilis
Panowie, czy Wy naprawde nie macie na głowie jakichs większych problemów, naprawde, dorośli ludzie...

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Nic nie musze robic, w takim razie pytanie co mowi regulamin w takim przypadku? Tylko USA, ale moze mexyk jest nowym stanem laugh

Luc ty tu nie podskakuj.

GRILL MASTER
GRILL MASTER
A czy gdzieś w regulaminie jest napisane, że nie wolno podać typów z Meksyku czy Ekwadoru ?

Strona 7 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, betowiec, JelineK, alfa, $-man, Sensei, forty), 1,989 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,634
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025