|
|
veteran
|
|
veteran
Ja w kwestii formalnej...... Raiders napisał: "Jeszce jedno spotkanie wpadlo mi w oko derby Kanady a mianowicie Calgary-Colorado..."
To nie są derby Kanady, co najwyżej Dywizji. Z Kanady jest jedynie drużyna Calgary.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja w kwestii formalnej...... Raiders napisał: "Jeszce jedno spotkanie wpadlo mi w oko derby Kanady a mianowicie Calgary-Colorado..."
To nie są derby Kanady, co najwyżej Dywizji. Z Kanady jest jedynie drużyna Calgary. Dokladnie , o czym innym myslalem a co innego napisalem
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Montreal-Boston Canadiens po 3 wyjazdach "otworzą" wreszcie sezon przed własną publicznością. Zdobyli już 5 pkt, a w 2 ostatnich meczach zaaplikowali 6 goli Toronto i 5 Philadelphii. W bramce zamienni zagrali Halak(1 puszczona bramka w Toronto) i Price(3 w Philii). W pojedynkach tych rywali na lodzie w Montrealu w poprzednich 2 sezonach(8 meczy) padły aż 54 gole(szczególnie płodny był ubiegły sezon). Boston zagrał 2 mecze na Zachodzie i "zapodał" 5 goli Budaj'owi(Lawiny) i 3 Backstrem'owi(Minnesota). Bostończycy stracili 8 bramek, a "łupem" solidarnie podzielili się Thomas i Fernandez, ale 2 pkt zapisali po stronie zysku. Dzisiejszy rywal bez wątpienia będzie trudniejszy do pokonania niż poprzednicy, ale, aby żyć w zgodzie z jedną z moich zasad, że lepiej omijać typ na WIN ekipy, która wraca do domu po sesji wyjazdowej - wybiorę over 5.5
Licznik: typów 8 wygranych 4, zwrotów 1, przegranych 3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nivet dzis ciagniesz dalej progresje przeciw rangers? @3.000 w cb wyglada apetycznie na sabres
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, mam pograne po 3.20 wczoraj w Unibecie, jest tak samo 3.20 w PAF'ie. Sam spodziewałem sie poniżej 3.0 tym bardziej że Szable ostatnio rozszarpały Islandersów, zobaczymy co będzie dziś. Moim zdaniem nie bedziemy musieli czekać na porażke Rangers dłużej niż 4 mecze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na dziś dodatkowo Kaczory na Wygraną.
Oct 15 EDM 10:00 PM Oct 17 SJ 10:00 PM Oct 19 CAR 8:00 PM Oct 21 @TOR 7:00 PM Oct 24 @OTT 7:00 PM Oct 25 @MON 7:00 PM Oct 27 @CLB 7:00 PM
Za Nimi 3 mecze - 3 porażki, kto wie może pozbawią punktów Rekiny w następnym meczu? Jednak póki co na drodze stanie im dziś drużyna z Edmonton. Myślę że czas się przełamać. Kurs 2.15 w Expie. 1j.
Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rangers padlo co pewnie wielu ucieszy  Kaczory takze padly poraz 4 z rzedu poczatek sezonu fatalny. Ale jak napisal Nivet wygrana tuz tuz 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam wszystkich od dnia dzisiejszego zaczne sie udzielac na forum co do typow z nocy do pelni szczescia zabraklo zwyciestwa Canadiens
ale ale.... nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo siadlo Blackhawks , Sabres i over 5,5 Canadiens
Licznik: Wygrane 14 Przegrane 8 Lacznie 22
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
St.Louis-Dallas Gwiazdy tracą zbyt wiele goli i to na dodatek z ekipami, które do najsilniejszych nie należą: 4 w reg.time w Columbus i 3 oraz 4 z Nashville. Dzisiaj zagrają z kolejną ekipą z Cental Division. St.Louis nie dysponuje takimi goolie, którzy potrafili by "sami" wygrać mecz, bo ani Legace, ani Mason do takich nie należą i nie są w stanie zapewnić "spokoju w tyłach". Mason wpuścił 5 goli w NYIslanders, a Legace 4 w Toronto. Nie można oczywiście tylko ich winić za taki stan rzeczy, a raczej całe formacje defensywne Nutek. Turco z Dallas podobnie jak jego przeciwnicy po drugiej stronie lodowiska nie może "startu" uznać za udany, bo w sumie(3mecze) na 78 strzałów w siatce wylądowało 12. Taki "beztroski hokej" w wydaniu obu ekip może zaowocować kolejnym overem. Czekam na resztę kursów, a nóż-widelec któryś z buków wychyli się i da linię 5. Na tę chwilę over 5,5 Typ: over 5,5(chyba, że będzie ktoś miał +5)
Licznik: typów 9 wygranych 5, zwrotów 1, przegranych 3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Lemex - w pinnacle masz linię 5, ale już raczej nie długo :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No niby linia 5 ale po marniutkim kursie. Duzo bardziej opłaca się zagrać over po 2.22 w Unibecie. Ja dziś 3 poziom na wygraną w regulaminowym czasie gry Pingwinów oraz : 1 poziom progresji na W TB @ 2.05 1j BWIN Tampa narazie bez wygranej, nie wiadomo czy dziś wystąpi Di Pietro w bramce Isles, jeśli go zabraknie to nie daję szans Wyspiarzom. Oct 16 NYI 7:30 PM Oct 18 MIN 7:30 PM Oct 21 ATL 7:30 PM Oct 25 SJ 7:30 PM 1 poziom progresji na L STL @ 2.45 1j CB Seria 7 meczy Nutek na swoim lodzie, to idealna okazja aby poszukać ich porażki. Dziś mecz z Dallas a kurs 2.45 to jakaś abstrakcja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
" Duzo bardziej opłaca się zagrać over po 2.22 w Unibecie."
Over 5.5 rzecz jasna.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
St.Louis-Dallas cd. Poszło Over 5 w Sportingbet po kursie 1.74 (chytry 2 razy traci)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry ze pisze to w tym teamcie ale tu hyba najszybciejdostane odpowiedz. Chodzi mi o mozliwosc sprawdzania wynikow USsports przez komorke ,lub poprzez SMS. nie wiecie czy istnieje jakis servis ktory to umozlisiwa .Albo wykupienie gdzies jakiegos abonamentu lub czos .Bede wdzieczny za pomoc i za namiary na takei uslugi. A co na dzisiaj: Vancouver X2 +Over 5 Dallas + Pitts . mam nadzieje ze siadzie  Co do overkow to jeszcze w oko wpada Overek w Atlancie ,TB i Colorado 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Panowie bez szalenstw z tym Pitts...co prawda Caps maja firane na bramce, a Fleury w kapitalnej formie, ale...PP nie dziala, Crosby i Malkin calkowicie bez formy, ciagle brak zgrania z nowymi grajkami...Pitts powiela schemat z zeszlego roku i jako taka forma pewnie przyjdzie za jakies 15-20 spotkan razem z powrotem Whitneya. Na dzis kazdy fan Pittsburgha musi sie cieszyc z kazdego wyrwanego punkcicka, glownie dzieki MAF-owi.
To jest mecz 50/50, bo Ovca tez na razie nic wielkiego nie gra, ale inne formacje u stolecznych funkcjonuja calkiem przyzwoicie. Kurs na Pingwiny nieprzyzwoicie zanizony tylko ze wzgledu na 2 superstars w skladzie i zeszly sezon.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry ze pisze to w tym teamcie ale tu hyba najszybciejdostane odpowiedz. Chodzi mi o mozliwosc sprawdzania wynikow USsports przez komorke ,lub poprzez SMS. nie wiecie czy istnieje jakis servis ktory to umozlisiwa .Albo wykupienie gdzies jakiegos abonamentu lub czos .Bede wdzieczny za pomoc i za namiary na takei uslugi. A co na dzisiaj: Vancouver X2 +Over 5 Dallas + Pitts . mam nadzieje ze siadzie  Co do overkow to jeszcze w oko wpada Overek w Atlancie ,TB i Colorado  Dzis rano sprawdzalem na sportsline , szybko się ładuje i działa bez problemów
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam witam dzisiaj na pewno zagram
Atlanta Thrashers - New Jersey Devils 2 Detroit Red Wings - Vancouver Canucks 1
czy atlanta da rede watpie w to , Vancouver w ostatnim meczu nie zachwycilo i skrzydel raczej nie pokona
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No niby linia 5 ale po marniutkim kursie. Duzo bardziej opłaca się zagrać over po 2.22 w Unibecie. Tylko, ze UB liczy wylacznie regulaminowy czas. 02:35 St Louis Blues - Dallas Stars Total Goals Scored 5.5 - Regular Time Only 5,5 2,22 - 1,62
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
na dzisiaj zdecydowalem sie jeszcze na Pittsburgh Penguins - Washington Capitals 2 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nyg23 napisałeś wcześniej coś takiego - "Witam wszystkich od dnia dzisiejszego zaczne sie udzielac na forum " Bardzo nas ucieszyłeś, że chcesz się przyłączyć, ale poprzez udzielanie się na tym forum trzeba inaczej interpretować słowo UDZIELAĆ. Nam tu nie chodzi o to, aby wiedzieć co typujesz, a bardziej dlaczego. Tak więc UDZIELAJ się, ale kilka słów do typu napisz, albo zmień dział, a szkoda by Cię było, bo typujesz nie źle. pozdro
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|