Gambling Affiliation
Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 20 1 2 12 13 14 15 16 19 20
R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
A co jest nie tak ? z nimi

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
właśnie ? wszelkie schematy podawania typów są spełnione , więc w czym problem tkwi ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie ma podanej dyscypliny. Przynajmniej tak mi sie wydaje ze o to platiniemu chodziło.

Porucznik
Porucznik
czy aby na pewno wszelkie ;>?

Wkleje:
Originally Posted by Vader
05-11-08 00:30
NHL
Ottawa Senators - Washington Capitals
Typ: over 5.5 goli
Kurs: @1.80

05-11-08 03:00
NHL
Vancouver Canucks - Nashville Predators
Typ: VAN 60'
Kurs: @2.05

05-11-08 03:30
NHL
San Jose Sharks - Minnesota Wild
Typ: under 5.5 goli
Kurs: @1.55
#?
??.??.2008 ??:??
Dyscyplina - Rozgrywki
Team1 - Team2
Typ : ?? (opis)
Kurs : ??

Nie zebym się czepiał gdyż nic mi do tego. Tylko pamiętam doskonale sytuacje gdy Goget nie uznawał typów podanych w taki sposób.
Może szczegół ale bardzo ważny element pominięty grin
A najlepsze to chyba było jak typy były jeszcze do zwrotu, i wtedy ktoś kto podał tylko NBA musiał poprawiać gdyż nie podał dyscypliny, czyli koszykówka.

W tym przypadku Hokej crazy

Tak z ciekawości pytam. Goget może się wypowie jak znajdzie czas,
Ty Piecia chyba debiutujesz i mozesz sytuacji nie pamiętac, Goget raczej pamięta smile

Miłego Panowie a ja bede leciał piwo

Tenis Trader
Tenis Trader
Co ja poradze, że czasem mam wrażenie jakbym miał do czynienia z dziećmi. Kopiujesz wzór, zastępujesz tym co trzeba i gotowe. Dużej filozofii nie ma. Wszystkich trzeba traktować po równo, więc nie ma różnicy czy to typy z NHL czy z 3 ligi Singapuru.

Typy nietrafione, zgodnie z regulaminem. 2 edycje temu byłyby do zwrotu, no ale sami zadecydowaliście, że w przypadku braku jakieś informacji liczymy jako wtopa.

M
mkr Offline
PLAYOFF WINNER 2011
PLAYOFF WINNER 2011
M Offline
Moim skromnym zdaniem Vader podał NHL, a to moze byc tylko hokej, wg mnie spełnił warunki regulaminu, podał wszystkie potrzebne dane, błędem byłoby gdyby nie napisał NHL i nie napisał hokej. NHL=hokej takich detali nie powinnismy sie czepiac, nie dajmy się zwariować, przecież to tylko zabawa.

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
A przeczytałeś to co Goget napisał powyżej ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Goget
Co ja poradze, że czasem mam wrażenie jakbym miał do czynienia z dziećmi.
Dzieckiem jeszcze jestem bo jeden z rodziców żyje.
Dobrze, że Ty jesteś dorosły.

Krótko:
- zabawiłem się w pierwszej edycji konkursu. Do tej pory nie bardzo interesowałem się tym. Widocznie prawidłowo.

- bardzo się cieszę, że właśnie po 5 typach ktoś życzliwy zwrócił na to uwagę. Jakby to był Vendetta albo inny ulubieniec to bym zrozumiał... Można było zwrócić uwagę po pierwszych 2 typach. I nikt nie będzie mi pie...ł że nie patrzył wcześniej do tematu.

- domyślam się, że nikt by nie zwrócił na to uwagi jeśli miałbym bilans -500 po 5 typach...

- regulamin rozumiem. NHL to może być jednak liga krykieta w Bangladeszu. Całą sytuację kwituję--> laugh

Mniej o jeden dział do zaglądania na tym forum.

Dzięki, Czołem papa

M
mkr Offline
PLAYOFF WINNER 2011
PLAYOFF WINNER 2011
M Offline
No i po co to całe zamieszanie, kolejny uczestnik rezygnuje z zabawy. Mimo wyjasnienia Gogeta nadal podtrzymuje swoje zdanie ze podajac tak znane rozgrywki jak NHL, NBA itd są spelnione warunki regulaminu. Gdyby sprawa była rozstrzygana w sądzie to byłaby decyzja na korzyść Vadera, zawsze tak sie rozstrzyga tego typu spory.
Na tym forum są sami eksperci i podanie jedynie daty, godziny i uczestnikow meczu + typ i kurs byłoby wystarczajace i oczywiscie w formacie ktory jest efektem skopiowania danego zdarzenia z oferty sponsora. To taka uwaga na przyszłą edycję.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Foch ? smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Mnie 2 lub 3 edycje temu nie uznano typow gdy podalem MLB, zapomnialem napisac ze to baseball wiec uwazam ze teraz oliwa musi byc dla wszystkich sprawiedliwa

Tenis Trader
Tenis Trader
Z Twojego tematu :

1. Nie będę umieszczał typów bez podania daty, dyscypliny i rozgrywek

Rozumiem oburzenie jakby sprawa dotyczyła jakiegoś niuansu regulaminowego, ale jak ktoś ma na tacy najbardziej potrzebne informacje, do których nie potrafi się dostosować i jeszcze ma pretensje to dla mnie to mało dojrzałe zachowanie.

Dlaczego nie liczymy ani NHL, ani NBA ani innych banalnych do rozszyfrowania skrótów wyjaśniałem kilkanaście razy w tym temacie. Jedyne co jest wymagane to umiejętność czytania ze zrozumieniem.

?
?
Originally Posted by _mkr
Na tym forum są sami eksperci i podanie jedynie daty, godziny i uczestnikow meczu + typ i kurs byłoby wystarczajace i oczywiscie w formacie ktory jest efektem skopiowania danego zdarzenia z oferty sponsora. To taka uwaga na przyszłą edycję.

Wejdź sobie czasem do QC z przymrużeniem oka 100 razy dziennie pojawia się pytanie o livescory, livestream'y blush z pozoru sprawa zupełnie inna ale z drugiej strony, czasem wystarczy przejrzeć temat by znaleźć to o co chce się zapytać.
A co do całego "zamieszania" ze sprawą Vader'a ( z całym szacunkiem ) nie po to jest wymóg aby w pierwszym poście swego tematu zamieścić schemat podawania typów aby później typy podawać w innej formie.

M
mkr Offline
PLAYOFF WINNER 2011
PLAYOFF WINNER 2011
M Offline
ok, wobec tego wnoszę o zmiane formatu podawanych typow od przyszlej edycji, temat do dyskusji ja juz swoje powiedziałem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ziomal-111
Foch ? smile
Słucham?
Zanim napisałeś ten wyczerpujący post może byś zerknął w regulamin i pomyślał trochę? 5 typów przegranych = -500. Został mi jeden typ. Możliwy max. liczony kurs to @5.00. Czyli nawet trafiając taki kurs mam +400 czyli w sumie -100. Myślisz, że z takim wynikiem dam radę awansować? To Ci odpowiem. NIE. Bo tak zwani "czajnicy" podadzą ostre peffki po kursie @1.25 trafią może 4/6, może 5/6 i awansują na luzie.
--------------------

Rozumiem zasady panujące w tym konkursie.
Rozumiem, że jeśli ktoś miał kiedyś liczone jako zwrot/ przegrana bo podał samo NBA lub MLB to mi też trzeba liczyć jako przegrane.

Ale ciekawi mnie czemu ktoś teraz jak podałem 5 typów (4 trafne) pisze o tym? Można było mi to napisać wcześniej. Bankowo przeglądaliście co inni dają. Bo ja żeby się pośmiać przeglądałem co w konkursach ludzie dawali z Ligi Mistrzów, UEFA...
-----------------

Nie zapisuje się do każdego możliwego konkursu po to żeby się zapisać.
Tylko tam gdzie jest ciekawa formuła lub/także fajna atmosfera.
Myślałem, że tutaj jest fajna formuła, która mi odpowiada.
Typy równocześnie z NHL dawałem do Rankingu, Drop the puck, playoff expekt i tutaj. Dla mnie oczywistym było, że NHL= hokej.

Od pewnego czasu dałem sobie spokój z pisaniem "przemyśleń" na tym forum.
Jak widać i z konkursami trzeba się ograniczyć.

NIE MAM ŻALU do zasad! Mogę mieć żal do siebie, że jestem frajerem i nie napisałem, że NHL to hokej.

Jedynie mam żal do postawy fair play innych.

Tyle.

Miłego Panowie a ja będę leciał piwo

Porucznik
Porucznik
Zamieszanie pewnie i tak by było bo Gogetowi by to nie umkneło ..
Piecia musisz zwiększyć czujnośc wink piwo

Widze, że Vader ma do mnie żal, że nie napisałem wcześniej iż jego typy są z małym błędem.
Otóż mozesz mi wierzyć lub nie ale dopiero wczoraj zajrzałem do konkursu, kilka dni temu tylko temat założyłem.
A że lubie popatrzeć jak niektórzy typują to otworzyłem Twój temat.
Mam tak, że nie przegladam wszystkich tematow tylko osób, które uwazam za dobrych speców w walce z bukami.
A że Ciebie do takich zaliczam to zajrzałem. Oprócz tego otworzyłem tematy chyba 4 osób ktore wiem, że potrafią podać dobre typy.
Jesli bym podawał swoje typy np. we wtorek to z pewnością wówczas bym o tym wspomnial.
Moj post nie miał na celu zadnej złośliwości czy czekania na koniec tygodnia i dopiero wówczas informowania o blednym podawaniu typów.

I jeszcze jedno - z wynikiem -100 też można awansować. Były rundy gdzie chyba nawet z wynikiem -170 mozna było awansować.

Mam nadzieje, że nie trafiłem na Twoją czarną listę i będzie jak było kiedyś - czyli normalnie smile

Pozdrawiam.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Jest to moja pierwsza edycja , więc trochę wyrozumiałości poproszę w stosunku do mnie wink

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ładnieto tak panie Stoinie oszukiwac z kursami ?? tyle czasu pan grasz a takie rzeczy robic...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Platini
A że lubie popatrzeć jak niektórzy typują to otworzyłem Twój temat.
Mam tak, że nie przegladam wszystkich tematow tylko osób, które uwazam za dobrych speców w walce z bukami.
A że Ciebie do takich zaliczam to zajrzałem.

Mam nadzieje, że nie trafiłem na Twoją czarną listę i będzie jak było kiedyś - czyli normalnie smile

Pozdrawiam.
No po tym wytłuszczonym zdaniu już jest ok laugh
Może to trochę zabrzmiało jakbym miał wyłącznie pretensje do Ciebie... A tak nie jest.
Choćby zobacz poniżej. Ktoś zadał sobie trud zobaczenia jaki był kurs na DW 0-1 dla Milanu...

Jest ok smile
piwo
Originally Posted by Sturmwind
ładnieto tak panie Stoinie oszukiwac z kursami ?? tyle czasu pan grasz a takie rzeczy robic...

Mała "pomyłka"... i tak wiele nie zmienia. Bo kurs maksymalny jest 5.00. Więc tylko lepiej to widać w temacie, że trafiło się kurs @7.00 wink
Tylko narusza to "zasady" zdaje się mówiące o zawyżaniu kursu.

[Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie chce byc niemiły ale uważam że jeżeli Vader dostał -100 za swoje typy w 1 rundzie to to samo powinno spotkac użytownika "haku". Nie ma podanych dyscyplin. Nic do niego nie mam ale sprawiedliwośc powinna się tyczyć wszystkich. Tak samo w 2 rundzie. Brak podanych dyscyplin.

Strona 14 z 20 1 2 12 13 14 15 16 19 20

Link skopiowany do schowka