Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 15 1 2 10 11 12 13 14 15
H
old hand
old hand
H Offline
chcialbym dostac bana

Last edited by yaaho; 21/10/2008 04:24.
Bonus: Unibet
R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by hugo_
Wymienie kase na MB priv

Na bana mozemy sie wymienic i to bez privow

member
member
Panowie pomocy. Dzis wchodze na Mb a tam brakuje pewnej kasy. I mam dwa przelewy wykonane wczoraj na dwa rozne konta. W ogole nic nie jest pozmieniane, haslo nie zostalo zmienione, dane takze. Zostawil mi ktos jakies grosze. Wszystko juz pozmienialem na swoje nowe. Napisalem juz maila do MB. Czy pisac maile na te adresy co poszla kasa??

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Tetfol
A da się przewalutowac konto z euro na PLN ???
chcesz zmienic walute konta? nie da sie, mozna zamknac stare i otworzyc nowe konto, tyle, ze e-maile uzywane na starym nie beda mogly byc uzywane na nowym

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by MrWujek
Panowie pomocy. Dzis wchodze na Mb a tam brakuje pewnej kasy. I mam dwa przelewy wykonane wczoraj na dwa rozne konta. W ogole nic nie jest pozmieniane, haslo nie zostalo zmienione, dane takze. Zostawil mi ktos jakies grosze. Wszystko juz pozmienialem na swoje nowe. Napisalem juz maila do MB. Czy pisac maile na te adresy co poszla kasa??

kasy juz pewnie nie odzyskasz, a pisac na te maile gdzie poszla kasa nie ma sensu, ona juz i tak poleciala dawno gdzies indziej, zadzwon do mb i z nimi pogadaj, maila nawet nie pisz, bo "troche" poczekasz na odpowiedz

member
member
No tez tak w pierwszej chwili pomyslalem, tylko ze 1 z tych 2 maili na ktore poszla kasa, to adres dzialu finansowego GameBookers, od ktorego kiedys otrzymalem pieniadze na MB.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a mi debile zablokowali konto mimo ze weryfikowalem je juz z 3x. nie wiem o co chodzi wiem ze pasowaloby wyjsc na droge sadowe za uniemozliwianie pozyskania dochodów tongue bez zadnej przyczyny.

no idioci.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czytam o Waszych problemach z MB i nie wiem co o tym myśleć.

Weryfikowałem konto u nich już dobrych kilka lat temu. Praktycznie ciągle z niego korzystam i nie mam z nimi najmniejszych problemów.

A dzisiaj zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie: wypłata zlecona przed południem, a już popołudniu pieniądze widniały na koncie.

wredota
wredota
Uciekajcie z tego gowna jak najszybciej. Nie mam nic wiecej do dodania.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by Szewa
Czytam o Waszych problemach z MB i nie wiem co o tym myśleć.

Weryfikowałem konto u nich już dobrych kilka lat temu. Praktycznie ciągle z niego korzystam i nie mam z nimi najmniejszych problemów.

A dzisiaj zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie: wypłata zlecona przed południem, a już popołudniu pieniądze widniały na koncie.

Ja raz mialem problem z ponowna weryfikacja, ale po mailu wszystko sie wyjasnilo. Poza tym zero problemow. Wyplaty na konto bankowe ostatnio bardzo szybkie i mam wrazenie ze sie poprawili wink

member
member
A czy MB ma osobe w supporcie wladajaca jezykiem polskim?

K
veteran
veteran
K Offline
Originally Posted by MrWujek
A czy MB ma osobe w supporcie wladajaca jezykiem polskim?
Tak, posiada.
Najlepiej zadzwonic do nich po 13tej i poprosic kogos w z polskiej obsługi.

K
addict
addict
K Offline
Moneybookers zablokowalo mi konto, oraz mojemu znajomemu z ktorym wymienilem sie kasa ponad pol roku temu.
Widac jakas wieksza akcja tych nieudacznikow w sprawie blokowania kont puke

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
ta "akcja" trwa u nich 365 dni w roku smile zadzwon i powiedz, ze to kolega, wyslij skany i konto odblokowane...przez MB mozna latwo prac pieniadze, caly czas spradzaja konta i stad te blokady

K
addict
addict
K Offline
Widzialem ze to przyjeby, wiec wplacalem po 50, 100 zlotych, jesli oni takie kwoty biora pod paragraf prania pieniedzy...

Znajomy mi wlansie powiedzial ze zablokowali konta tez ludzmi z ktorymi sie wymienial w ubieglym roku i to chyba kilkunastu. Wynika z tego ze jedna osoba robila walki i kazdy kto byl powiazany(lanczuszki internetowe) za to ma bloka.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Dokładnie

puke moneybookers

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
hmm aż strach pada na mnie czytając te historię

nigdy nie miałem żadnych problemów, ale profilaktycznie przestanę tam trzymać środki

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by kenner
Widzialem ze to przyjeby, wiec wplacalem po 50, 100 zlotych, jesli oni takie kwoty biora pod paragraf prania pieniedzy...

Znajomy mi wlansie powiedzial ze zablokowali konta tez ludzmi z ktorymi sie wymienial w ubieglym roku i to chyba kilkunastu. Wynika z tego ze jedna osoba robila walki i kazdy kto byl powiazany(lanczuszki internetowe) za to ma bloka.

Siejesz panikę jak taki jeden kilka pięter niżej wink
Fakt, MB to nie jest idealny pośrednik ale też czesto wynika to z zaostrzonej profilaktyki,
inna kwestia że w wiekszosci przypadkow jesli jestes czysty wystarczy zadzwonic/napisac i odblokuja po wyjasnieniach.

Nie zmienia to faktu ze transfer wiekszych kwot z ich posrednictwem lepiej odpuscic.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A mi sie ktos wpier.dolil na konto, zmienil haslo i w ogole bajabongo git majonez - 13 minut polaczenia z supportem nic nie dalo, mowia ze przeciez to niemozliwe no zaraz komus zapier.dolę ide sie przejsc.

K
addict
addict
K Offline
Originally Posted by Biszop
Originally Posted by kenner

Siejesz panikę jak taki jeden kilka pięter niżej wink
Fakt, MB to nie jest idealny pośrednik ale też czesto wynika to z zaostrzonej profilaktyki,
inna kwestia że w wiekszosci przypadkow jesli jestes czysty wystarczy zadzwonic/napisac i odblokuja po wyjasnieniach.

Nie zmienia to faktu ze transfer wiekszych kwot z ich posrednictwem lepiej odpuscic.

Biszop, zablokowali mi 100 zlotych, powazne pieniadze trzymam na netellerze. To nie jest taka prosta sprawa z odblokowaniem, napisali abym wyslal dwa ID i tu juz mam problem, bo jeden nie wystarcza, do tego mam poslac wyciag z banku... Mam internetowe konto i ciezko o wyciag z banku. Czyli to 100 zlotych bedzie lezalo tam dosc dlugo i nawet jak to wysle nie ma gwarancji ze odblokuja, znajomy mowil ze po wyslaniu tych informacji bede musial wyjasniac czemu w ubieglym roku wymienialem sie z innymi uzytkownikami.

Strona 12 z 15 1 2 10 11 12 13 14 15

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, burbon), 3,586 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,385
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025