|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Ten Glanc i ten co awansowal dalej to jednak kaplica. Jeff Dunham i Ahmed to jest miazga 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
a więc dzisiaj awansują (prawdopodobnie):
-dziewczynka, która nie zdaje sobie sprawy, że za parenaście lat może mieć ogromne problemy przez to wyginanie -kolejny śpiewający talent czyli Paulina Lenda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja mam cichą nadzieję, że do finału przejdzie brzuchomówca. Mam go zagranego na awans po @10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogólnie to straszna bieda ten mam talent...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lenda nie przejdzie bo wielu ludzi twierdzi ze to transeksualista. I cos w tym jest.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak ta 15tka spiewa to jest koniec, normalnie Erykah Badu 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
-dziewczynka, która nie zdaje sobie sprawy, że za parenaście lat może mieć ogromne problemy przez to wyginanie -kolejny śpiewający talent czyli Paulina Lenda ja bym chcial zeby przeszedl pies i ten z gadajacym dywanem 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
A ja mam cichą nadzieję, że do finału przejdzie brzuchomówca. Mam go zagranego na awans po @10  też bym chciał, nawet miałem wysyłać na niego smsa, ale się rozmyśliłem, dobrze wybrnął jak foterpian się popsuł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fantastyczny poziom dzisiejszego odcinka, 5 osób naprawdę zasługuje na ten awans. Szkoda, że ta dziewczyna zepsuła taką ładną piosenkę  Głos ma świetny, gdzie ona a gdzie Klaudia Kulawik? ;> Obszerniejsze podsumowanie później.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja mam cichą nadzieję, że do finału przejdzie brzuchomówca. Mam go zagranego na awans po @10  też bym chciał, nawet miałem wysyłać na niego smsa, ale się rozmyśliłem, dobrze wybrnął jak foterpian się popsuł  mogłeś wysłać ostatecznie wolałbym jego w finale niż tą dziewczyne,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-dziewczynka, która nie zdaje sobie sprawy, że za parenaście lat może mieć ogromne problemy przez to wyginanie -kolejny śpiewający talent czyli Paulina Lenda Szkoda że trafiłeś 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
kurde Paulina jest mocna! Ta mala jak ktos juz wspomnial to za 7-10lat kaleka/wozek. Jakos nie jestem co do niej przekonany. Dobry odcinek! W zapowiedzi juz widzialem, ze 3odcinek bedzie na pewno nieco gorszy  . No chyba, ze blady Chris zrobi szoł  .
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
ale pięknie na koniec powiedział ten brzuchomówca, według mnie przekazuje wielkie ilości pozytywnej energii i to jest jego wielki talent, szkoda, że odpadł
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Ps. ToMo w ktorym buku mozna grac te talenty? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://vaniliaaa.wrzuta.pl/audio/7MgFZs2TXU/michael_jackson_-_billy_jeanTak to zaśpiewał Mistrz... Gimnastyczka była świetna, aż się boje pomyśleć, co ona wymyśli na finał. Widać ogromną presję rodziców (mamy), w końcu takiej kasy nie znajdziesz na ulicy. Paulina, jak już zdążyłem napisać świetny głos, ale będziemy mieli za dużo śpiewających w finale... Gościu z kulami trochę mnie zawiódł, liczyłem na coś extra. Dziewczyny, które występowały jako pierwsze zrobiły co mogły, ale w tym odcinku to było za mało! Panowie od stepowania zaprezentowali świetne wykonanie świetnego pomysłu, dzisiaj to oni najbardziej mnie zaskoczyli (na plus!) Dziewczyna z Tajem- bardzo fajny występ, chociaż piesek miejscami już chyba odmawiał posłuszeństwa, ileż ona musi mieć cierpliwości, żeby go tego wszystkiego nauczyć? Ludzie od grania na wszystkim- dla mnie słabe, gościu grający na liściu wydaje lepsze dźwięki. Pan brzuchomówca dobrze sobie poradził w kryzysowej sytuacji, wolałbym oglądać jego osobę w finale 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Pan brzuchomówca dobrze sobie poradził w kryzysowej sytuacji, wolałbym oglądać jego osobę w finale  Na final to chyba jednak troszke za malo. Jak widzialem bodajze zwyciezce z USA- brzuchomowce to tamten to miazga przy tym. Zero pracy ustami, tutaj jednak troszke bylo... Jednak duzy plus dla niego za to co robi dla innych  . Jak jest w finale? 1odc i to wszystko czy tez beda jakies poszczegolne eliminacje?
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Mi nie przypadła do gustu ta mała dziewczynka. Ot powyginała się i tyle. Minie kilka lat i talent zaniknie. Wg mnie powinni awansować steperzy i Lenda. Ci pierwsi bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli. Po Dzielnym spodziewałem się czegoś więcej. Bardziej podobał mi się jego występ w eliminacjach, było więcej magii
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Każdy się zachwyca Lendą a jak dla mnie średniawka. Jak ją widze to jakoś slabo się czuje  Ci od stepowania dla mnie słabi, laski na poczatku tez (jedna ładne nogi:cooL: ) Brzuchomówca naprawde fajny, szkoda ze odpadl
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|