Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 15 1 2 5 6 7 8 9 14 15
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A jeszcze apropo kasyna, bo ktoś już wyżej wspominał, że złodziej(e) lubi zabawę w tym miejscu i teraz Lord też coś o tym piszę.
Mogę tylko potwierdzić. Ten który mnie "ogolił" też się tam bawił, moje małe prywatne śledztwo dało pewne wyniki, ale wszystko było oparte głównie na poszlakach i dziwnych zbiegach okoliczności.

Bonus: Unibet
P
enthusiast
enthusiast
P Offline
panowie krótkie pytanie, czy używacie Outlooka/innego programu czy trzymacie całą korespondencje na koncie ? bo jeśli to drugie to wiadomo kto ma konto w MB i jeśli ktoś ma te same hasła na mb i poczcie + kret w serwisie pocztowym = chyba wiadomo co

M
addict
addict
M Offline
Lord , sa sposoby aby tak przegrac pieniadze w danym kasynie ,aby na innym koncie te same wygrac!!! A slad po zlodzieju przepada.

Podsumowujac, jako ze zlodzieje ukradli mi naprawde sporo kasy, postaram sie ta sprawe wyjasnic do konca. Mam teraz kontakt ze specami z Netelera z Kanady i codziennie informuja mnie o postepie w sledstwie w sprawie kradziezy. W odroznieniu od Moneybookers gdzie mnie olali , Neteller potraktowal mnie naprade powanie. Bede informowal na biezaco co sie dzieje.

L
member
member
L Offline
Jaki jest adres do Polskiego supportu bo wchodze w kontakt to mnie przerzuca ciagle do FAQ :/

M
addict
addict
M Offline
W sprawie wlaman na konta moneybookers. Na ponizsze konta mailowe ktos wyplacił moje pieniadze:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Jesli komus pokrywają sie te maile prosze o kontakt!

M
addict
addict
M Offline
Oczywiscie moneybookers zablokowalo moje konto jak bylo juz dawno po fakcie i pieniedzy juz nie bylo!

M
addict
addict
M Offline
Originally Posted by michal392
W sprawie wlaman na konta moneybookers. Na ponizsze konta mailowe ktos wyplacił moje pieniadze:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Jesli komus pokrywają sie te maile prosze o kontakt!

Sprostowanie:
Z konta [email protected] przyszly pieniadze i natychmiast wyplynely na reszte!

M
addict
addict
M Offline
Oczywiscie razem z tymi ktore juz na koncie byly i nalezaly do mnie!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie sadze zatem zeby to byyla jedna osoba - jest cala szajka ludzi obeznanych w temacie to nie ma dwóch zdań
jak do kogos bed prowadzic slady wstrzymajcie sie z wydawaniem osadow - zawsze czyjes konto moglo byc uzyte jako posrednik, nie wykluczam ze i moje zostalo choc w zyciu nikogo nie okradlem przy wszystkich moich wadach
Ja sciezke pokazalem mam jeszcze nieodpowiedziane pytanie, jak to mozliwe zeby zmienic imie i nazwisko w bukmacherze (!!!) i czeka mnie oprocz tego co odpowiecie pogadanka z bukmacherem - to tez moglo byc zrzucenie winy na kogos przezkogos bardziej sprytnego
Olejcie moneybookers w zyciu sie od nich nie dowiecie - wyplacajci e wszystko i likwidujcie kota - na szczescie beda wyplacalni bo dosc silnie sa nadzorowani tutaj - ale do etellera tez sie dobieraja frown tylko wplaty i wyplaty na konto bankowe lub na karte - to na przyszlosc
Najlepiej bedzie jak kazd robi co uwaza za stosowne iezaleznie od siebie, tak moze ktos do czegos dojdzie, ajak kilka osob dojdzie do tego samego to mam rozwiazanie
Czyli dalej kradna bezczelnie shocked - albo sa bezczelni i pewni siebie albo nie wiedza co to mecz.pl (moim zdaniem wiedza)
Uwazajcie na osoby ktore sie wpisuja ja tu jestem pewien ze ponad 90% to autentyczne ofiary, natomiast pewne osoby bardzo dziwnie sie zachowywaly w rozmowach ze mna czy na forum - byc moze tylko chca sie dowiadywac jak daleko sprawa sie posunie i co ewentualnie mozna 'poswiecic' dlatego ufajcie tylko sobie i robci co uwazacie za stosowne z danymi ktore macie - uwazajcie z dzieleniem sie nimi kimkolwiek a jak juz czyms sie podzielicie to opublikujcie to bo to napewno nie zaszkodzi - oni mog a miec jeszcze kilka asow w rekawie zanim ktos dobierze sie im do skory
- jesli wyczerpiecie sciezke dochodzenia (metodami oficjalnymi lub niekoniecznie) jestem pewien ze sprawa jak po sznurku dojdzie do klebka i winni beda zidentyfikowanin sladow jest od cholery i jeszcze troche - wszystko mozna zlamac ale zawsze zostaje jakis slad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Lord Devastator
jestem pewien ze sprawa jak po sznurku dojdzie do klebka i winni beda zidentyfikowanin sladow jest od cholery i jeszcze troche - wszystko mozna zlamac ale zawsze zostaje jakis slad

Sladu moze nie byc zadnego! Jesli ktos jest nie glupi zeby obrobic czyjes konto to i sladu nie zostawi ABSOLUTNIE zadnego, bo przeciez az taki glupi nie bedzie zeby wplacac gdzies na SWOJE PRAWDZIWE KONTO Z PRAWDZIWYMI DANYMI prawda ?? A tylko po tym mozna do niego dojsc!!! BO sladu na necie nie zostawi...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Druga sprawa MB nie sluzy do trzymania kasy tylko do szybkiego transferu do (z) buka czy poker roomu badz wyplaty, kto trzyma kase sam sobie jest winny

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Piostar
[b] dostałem maila od Pani Igi, że jak chce to mogę sam sobie zamknąć konto. Radośnie więc otworzyłem przeglądarkę, wklepałem adres Waszej strony, kilka chwil poświęciłem na logowanie, odnalazłem odpowiednią zakładkę i z uśmiechem na ustach kliknąłem "Zamknij konto".

Gdzie jest tam taka zakładka ??:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KUERTEN.
Druga sprawa MB nie sluzy do trzymania kasy tylko do szybkiego transferu do (z) buka czy poker roomu badz wyplaty, kto trzyma kase sam sobie jest winny

crazy

rozwala mnie takie podejście ...

C
addict
addict
C Offline
mowicie tu glownie o wlamaniach na MB a ja mam jedno pytanie odnosnie wycieku danych osobowych,jakis c zas temu dostałem e-mail ktory juz w temacie wiadomosci zawieral imie i nazwisko i najgorsze jest to ze to nie jest bukmacher czy inna firma tylko taki zwykly spam ktory regularnie dostaje zresztą tylko tym razem z imieniem i nazwiskiem(jakbyscie nie wiedzieli o jaki rodzaj spamu chodzi to pytać)

C
addict
addict
C Offline
przyklad takiego spamera:
adres@ [email protected]
temat- And?
tresc mejla-
==============poczatek mejla============
jackpot, best odds, dedicated service! Safe, Secure, FUN!

mid life crisis Jackpot is now a MASSIVE $859.536.00.

http://www.32*ack2*.com

barney

**************Plan your next getaway with AOL Travel. Check out Today's Hot
5 Travel Deals!
(http*://pr.atwola.com/promoclk/**********.com
=======================koniec mejla===================
*-wsadziłem gdzie niegdzie gwiazdki zeby zamaskowac prawdziwe linki spamera.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sladu moze nie byc zadnego! Jesli ktos jest nie glupi zeby obrobic czyjes konto to i sladu nie zostawi ABSOLUTNIE zadnego, bo przeciez az taki glupi nie bedzie zeby wplacac gdzies na SWOJE PRAWDZIWE KONTO Z PRAWDZIWYMI DANYMI prawda ?? A tylko po tym mozna do niego dojsc!!! BO sladu na necie nie zostawi...

IP jest jak najbardziej sladem i z policja jedziemy tym sladem tylko ze ja przez angielska bede dochodzil i za posrednictwem interpolu - moze to wydluzon ale stad latwiej dobrac sie do moneybookers - pewnie za 3000 lat wykopia jakies yeti z emblematem moneybookers i to powie ze 'sledztwo jest w dfalszym ciagu prowadzone' puke moneybookers
Nie mowcie ze da sie zamaskowac bo jak zapozam sie z metoda funduje Polsce co tydzien ewakuacje Sejmu osobiscie wiec poprosze metode maskowania na priv albo tutaj oficjalnie - duzo sie na ten temat 'godo' ale konkretow nie spotkalem

Nawet jak nikt nie trzyma kasy na MB to mozna ja tam przeciez sciagnac od buka i wywiezc potem easy, co jest porazajace to buki nawet nie sprawdzaja kto jest wlascicielem np netellera na jaki idzie wywóz - a tacy restrykcyjni sie wydawali jak czytalem regulaminy-latwosc z jaka to szlo sugerowala mi ze to sami bukmacherzy kradli ale to wyjscie juz odpadlo nawet 10bet nie jest tu winny
Pewnie trzeba bedzie zakladac konta na kogos calkowicie nie zwiazanego z tematem do tej pory, najlepiej zeby taka osoba nie wiedziala co to jest internet, z haslami, mailami itp Ordnung muss sein spisywac gdzie dane poszly itp inaczej nie wiadomo jak sprawa moze sie potoczyc kiedy 'imperium skontratakuje', na zadnym forum tez sie na wszelkiwypadek nie rejestrowac szczegolnie na takich pisanych na kolanie
Interia dno
moneybookers dno
WP dno
onetpoczta dno

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

IP jest jak najbardziej sladem i z policja jedziemy tym sladem

hhahaa myslisz ze ktos kto dobral sie do konta jest az tak glupi ??

3gr/100kb wiesz o co chodzi ?? 100% ANONIMOWOSC!

?
Pooh-Bah
Pooh-Bah
? Offline
No ale wiecznie nikt nie bedzie przlewal na trefne konta,w koncu ta kase musi gdzies uplynnic i chyba MB takie cos moze dojsc,jesli by tylko chcieli.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

IP jest jak najbardziej sladem i z policja jedziemy tym sladem
poprosze zatem o wiecej szczegolow bo nie wiem o co chodzi
juz to widze jak firmy sie reklamuja 'calkowita anonimowosc w sieci'
Chodzi o wpisanie sobie dowolnego IP czy zakrycie jego - dziekuje za szczegoly z gory wraz z ew linkiem do oferty sam skorzystam i to conajmniej dwa razy jak juz ten sejm maja ewakuowac wink

hhahaa myslisz ze ktos kto dobral sie do konta jest az tak glupi ??

3gr/100kb wiesz o co chodzi ?? 100% ANONIMOWOSC!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wklepalem sobie to 3 gr za 100 kb na gógle i chyba masz na mysli Orange Free
czy w takim razie po sprawdzeniu IP jesli adrs prowadzi do firmy montujacej net i stale lacza to tez orange moze podrobic taki myk zeby wskazywalo inny numer?

Strona 7 z 15 1 2 5 6 7 8 9 14 15

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, rafal08, rymoholik, latajaca_holenderka, Akhu, alfa, bukma, aker, andrzejek_84, forty), 1,377 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,270
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025