|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poprosze zatem o wiecej szczegolow bo nie wiem o co chodzi juz to widze jak firmy sie reklamuja 'calkowita anonimowosc w sieci' Chodzi o wpisanie sobie dowolnego IP czy zakrycie jego - dziekuje za szczegoly z gory wraz z ew linkiem do oferty sam skorzystam i to conajmniej dwa razy jak juz ten sejm maja ewakuowac  http://simplus.pl/v.do?idx=805161 tu masz link do oferty  kupujesz komórkę w komisie, instalujesz Opere Mobile (lub Mini) i z netu korzystasz anonimowo a co do wpisania sobie dowolnego IP czy zakrycie jego to nie ma takiej mozliwosci  jedynie proxy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ale wiecznie nikt nie bedzie przlewal na trefne konta,w koncu ta kase musi gdzies uplynnic i chyba MB takie cos moze dojsc,jesli by tylko chcieli. moga zrobic konto na mb na "lewe" dane albo na dane jakiegos menela, ktory za skan dowodu dostanie 10 zeta na wino, zeby sobie powiekszyc limit na mb, wplacic ta kase do pokerroomu, "pobawic" sie w chip dumping i kasa wyprana 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to ja mam IP prowadzacy do frmy montujacej net - realnej z krwi i kosci - kilka osob ma napewno ten sam IP delikwenta wiec o jakiej tu anonimowosci mowimy z proxy to mnie nie rozsmieszajcie z tych bezplatnych to nawet nigdzie sie nie da zalogowac - niektore pewnie sa specjalneie postawione zeby ukrasc haslo, prosilem swego czasu o podanie jakichs porzadnych stron proxy i nikt nie podal prosze bardzo jest szansa sie wykazac
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Rowniez posiadam juz adres IP i prowadzi on tak jak pisze Lord Devastator to konkretnej firmry a nawet konkretnej miejscowosci. Ktos pisal juz wczesniej ze to Ślask. W moim przypadku jest tak samo.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
I pamietajcie o tym ze wlasciciel maila na ktore poszly wasze pieniadze nie musi byc winowajcom! Na moje konto przyszly pieniadze i po paru minutach wyplynely na nastepne. Nie wiadomo przez ile kolejnych kont przeplynely pieniadze. Proscie MB o podanie adresow IP poniewaz bez problemow wam go podadza. Jesli stworzymy wieksza baze tych adresow moze dojdziemy do sprawcy!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poprosze zatem o wiecej szczegolow bo nie wiem o co chodzi juz to widze jak firmy sie reklamuja 'calkowita anonimowosc w sieci' Chodzi o wpisanie sobie dowolnego IP czy zakrycie jego - dziekuje za szczegoly z gory wraz z ew linkiem do oferty sam skorzystam i to conajmniej dwa razy jak juz ten sejm maja ewakuowac  http://simplus.pl/v.do?idx=805161 tu masz link do oferty  kupujesz komórkę w komisie, instalujesz Opere Mobile (lub Mini) i z netu korzystasz anonimowo a co do wpisania sobie dowolnego IP czy zakrycie jego to nie ma takiej mozliwosci  jedynie proxy stara komorka z przynajmniej gprs, karta simplus data, komputer = 100% anonimowy net, druga mozliwosc to kafejka internetowa bez kamer i gdzie Cie nie znaja w tych dwoch przypadkach nie ma bata na oszusta! BTW jak sie ktos uprze to moze namierzyc gdzie jest karta gsm, ale oszust na tyle nie glupi zeby ja jeszcze miec przy sobie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
panowie, podajecie pomysly... nie wszyscy sa tacy inteligtni, chetnie by kradli a nie wiedza jak. Dzieki Wam po malu nabywaja ta wiedze.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
[b] dostałem maila od Pani Igi, że jak chce to mogę sam sobie zamknąć konto. Radośnie więc otworzyłem przeglądarkę, wklepałem adres Waszej strony, kilka chwil poświęciłem na logowanie, odnalazłem odpowiednią zakładkę i z uśmiechem na ustach kliknąłem "Zamknij konto". Gdzie jest tam taka zakładka ??:) w Centrum Wiadomości jest możliwość samodzielnego zamknięcia konta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie, podajecie pomysly... nie wszyscy sa tacy inteligtni, chetnie by kradli a nie wiedza jak. Dzieki Wam po malu nabywaja ta wiedze. Zgadzam sie z Tobą, podajecie na tacy recepte na kradzieże dla tych co by chcieli a nie wiedzą jeszcze jak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Wczoraj w godzinach rannych rowniez mialem wlamanie na konto pocztowe i mb...i nie wiem czy gdzies jeszcze, skad oszust znal haslo nie wiem. Wczoraj przeskanowalem komputer ale zadnego smiecia nie bylo(poczatkowo myslalem ze moze keylogger) Ale prawdopodobnie moje konto zostalo uzyte do przesuniecia kasy gdzies dalej... Zlodziej zrobil przelew na moje konto jakiejs wiekszej sumy po czym dla niepoznaki zrobil z mojego mb wplate do bukmachera 10bet nastepnie calosc kwoty z mojego konta przelal gdzies dalej...co prawda zwinal mi tylko 25euro ale nie zostawie tego tak. Jesli ktos zostal oszukany w ostatnich 2-3 dniach to prosze o kontakt. Chcialbym ustalic IP sprawcow ewentualnie pomoc innym poszkodowanym. Dodam ze nie korzystam z kafejek wiec jak zlodziej sie dostal nie wiem. Byc moze ma to zwiazek z moja szkola w ktorej ucze bo tam tez korzystam z neta. Dlatego kazda informacja bedzie pomocna moze zlodziej jest "obok". Szczegolowe transakcje zlodzieja moge podac na priv. Pozdrawiam Ryan ktory wrocil na forum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dodam tez ze konto mialem na interii...od dzis ten email chyba musze spalic gdyz zrobilo sie niebezpiecznie  Kazdy kto ma tam konto radze zmienic poczte...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie, podajecie pomysly... nie wszyscy sa tacy inteligtni, chetnie by kradli a nie wiedza jak. Dzieki Wam po malu nabywaja ta wiedze. Zgadzam sie z Tobą, podajecie na tacy recepte na kradzieże dla tych co by chcieli a nie wiedzą jeszcze jak Dokładnie!!! Dlatego @KUERTEN przycisz się proszę, tudzież wymieniaj uwagi jeżeli masz coś takiego do napisania na priv. Myślcie trochę ludzie! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a potem pretensje i niekończący się topic DLACZEGO kradną i jak z tym walczyć, a podajecie wszystko im na tacy:-/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Admini prosze pokasować te posty z recepta dla złodziei,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byc moze ma to zwiazek z moja szkola w ktorej ucze bo tam tez korzystam z neta. Dlatego kazda informacja bedzie pomocna moze zlodziej jest "obok". to moze byc keylogger jak i ustawione zapamietywanie hasel w przegladrce, kiedys dla sprawdzenia jak to dziala zainstalowalem sobie na kompie keyloggera dziala to pieknie podaje adres strony login i haslo, latwo go zmylic korzystajac z innego kompa wystarczy w loginie i tam gdzie haslo powpisyawac jakies bzdury typu XCVXCVXX235255235sdff i dopiero pozniej swoje normalne wtedy bedzie ciag znakow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ustawienie innego konta niz interia jako primary, zabezpiecza przed wysyłką hasła mb na interie? konto mb było pierwotnie na interii
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
poprosze zatem o wiecej szczegolow bo nie wiem o co chodzi juz to widze jak firmy sie reklamuja 'calkowita anonimowosc w sieci' Chodzi o wpisanie sobie dowolnego IP czy zakrycie jego - dziekuje za szczegoly z gory wraz z ew linkiem do oferty sam skorzystam i to conajmniej dwa razy jak juz ten sejm maja ewakuowac  http://simplus.pl/v.do?idx=805161 tu masz link do oferty  kupujesz komórkę w komisie, instalujesz Opere Mobile (lub Mini) i z netu korzystasz anonimowo a co do wpisania sobie dowolnego IP czy zakrycie jego to nie ma takiej mozliwosci  jedynie proxy Oczywiscie, ze da sie podszyc pod nie swoje IP - wrzucie sobie w google IP Sniffing, co do tropu to jak mniemam prowadzi on do Gliwic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podajcie dalsze porady nigdy o tym wcześniej nie słyszałem przyda się
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jeśli był do namierzenia i akurat czyta to forum to już napewno go nie namierzycie, tym bardziej osoby, które jeszcze oszuka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie niejako pomagacie im w przestępstwie w zacieraniu śladów jeśli czyta to forum teraz, fajnie...a ile nowi zieloni sie przy okazji nauczą...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|