Niezle pijanym trzeba byc, aby nagrac cos takiego. Trzeba byc tez niezle nawalonym, zeby to wrzucic na youtube. Ale juz nie mowie o tym, ile trzeba wypic, by to wrzuic na mecz.pl
dobre fotomontaże tam są a....posiadaczej naszej "bohaterki" jakby bagatelizował sprawę <lol>
Ive been going out with Ellie for 5 years already and we will be together forever.
I will be nice, and share her glorious beauty to you all so that all you jealous ****faces may have a little taste of heaven, as I gratefully get every day from her.
Niezle pijanym trzeba byc, aby nagrac cos takiego. Trzeba byc tez niezle nawalonym, zeby to wrzucic na youtube. Ale juz nie mowie o tym, ile trzeba wypic, by to wrzuic na mecz.pl
Moja dziewczyna narzekała, że nie ofiarowuje jej wystarczająco dużo gry wstępnej przed seksem. Więc ostatniej nocy przywiązałem ją do łóżka, nałożyłem jej opaskę na oczy. Potem posmarowałem jej cipkę truskawkowym dżemem i... lizałem ją przez całe dwie godziny.
Przynajmniej tak ona sądzi - niesamowite co może zrobić pies za trochę pasztetu wieprzowego...
Małżeństwo siedzi przy obiedzie. Żona do męża: - Wiesz Stasiu, kiedy pomyślę, że nasze małżeństwo trwa już 25 lat, to ciepło mi się robi przy sercu. Mąż odpowiada: - Daj spokój Helena, po prostu cycek wpadł Ci do zupy.
Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony: - Zośka pakuj się!!! Żona ucieszona pyta: - Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?! Józek: - Nie gadaj tylko się pakuj!! Zośka: - Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!! Józek: - Pakuj się i wypier*dalaj!!!!