|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A znacie jakies fajne kluby w Krakowie? Bo ja raczej nie bywalem na disko, ale moze czas sie wybrac 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A znacie jakies fajne kluby w Krakowie? Bo ja raczej nie bywalem na disko, ale moze czas sie wybrac  Hmmm, to zależy jaki rodzaj muzyki tolerujesz. Ja polecam "Carpe Diem" I i II, Cienia, Społem, no i Kitsch (uwaga klub uważany za gejowski, ale za to przychodzą tam najładniejsze panny w grodzie Kraka:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak kobiety mogą być mądre jak na podryw chodzą do gejowskiego klubu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i jest jeszcze Studio- byłem tam na koncertach, na dyskach mi się nie zdarzyło(i z pewnością nie zdarzy  ), ale tam dzieje się naprawdę dużo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak kobiety mogą być mądre jak na podryw chodzą do gejowskiego klubu  Wiesz podobno chodza tam zeby sie dobrze bawic i nie byc podrywane przez samcow. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale jak jest 'Open bar' w srody (chyba) to w klubie sa najwieksze japongi i paszczury  . Wieś tańczy i śpiewa za free  ... potwierdzam - byłem tam ostatnio na trzeźwo   nic dodać, nic ująć  _______________________ http://beaver-pl.blog.co.uk/ 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
taaaaw Kitschu czasami jest lachonarium 
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Największe lachonaria, biorąc pod uwagę klimaty klubowe, są chyba w Cieniu (zmanierowane damulki szczerzą kły), Franticu (tu jest w kratkę - "lale" i potencjalne żony), Ministerstwie (prokurator czuwa). Pod względem klimatu najlepszy dla mnie był zawsze Prozak (tylko trzeba eksmitować kilku Ajriszów i Angoli).
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Największe lachonaria, biorąc pod uwagę klimaty klubowe, są chyba w Cieniu (zmanierowane damulki szczerzą kły), Franticu (tu jest w kratkę - "lale" i potencjalne żony), Ministerstwie (prokurator czuwa). Pod względem klimatu najlepszy dla mnie był zawsze Prozak (tylko trzeba eksmitować kilku Ajriszów i Angoli). Jeżeli o laski chodzi to najlepsza pod tym wzgledem jest chyba Rdza
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
jak juz jestesmy przy klubach/pubach to jakie sa najlepsze na Gornym Slasku ??
dodam, ze chodzi mi o dobra zabawe bez nastolatkow z galkami jak zarowki.
pozdr
ps. osobiscie lubie Kontrabas, Hemmingway [oba w Gliwicach]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak juz jestesmy przy klubach/pubach to jakie sa najlepsze na Gornym Slasku ??
dodam, ze chodzi mi o dobra zabawe bez nastolatkow z galkami jak zarowki.
pozdr
ps. osobiscie lubie Kontrabas, Hemmingway [oba w Gliwicach] W Gliwicach masz jeszcze PRL - nastolatków prawie tam nie ma, raczej ludzie w wieku studenckim + starsi, muzyka lata 80, 90. Dosc fajny klimat. Kontrabas i Hemi - jak dla mnie zdecydowanie za mało miejsca tam jest.
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Największe lachonaria, biorąc pod uwagę klimaty klubowe, są chyba w Cieniu (zmanierowane damulki szczerzą kły), Franticu (tu jest w kratkę - "lale" i potencjalne żony), Ministerstwie (prokurator czuwa). Pod względem klimatu najlepszy dla mnie był zawsze Prozak (tylko trzeba eksmitować kilku Ajriszów i Angoli). nic dodać nic ująć  Ministerstwo znalazło 'ostatnimi czasy' swoją niszę i mocno z niej czerpie  jeszcze z pół roku temu do tej klasy co Cień czy Frantic należał Midgard ale od kiedy wpuszczają tam kogo leci nie ma tam w ogóle po co zaglądać.
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Taa, obecnie Midgard to taka Grączka tyle, że z inną stylistyką muzyczną maniek289 - racja, przypomniałeś o ważnym strategicznie punkcie. Tak na podsumowanie: Łezka się w oku kręci,gdy przypomnę sobie Roentgen - tak sprzed 7/8 lat 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
A jakie warszawskie kluby polecilibyście?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jakie warszawskie kluby polecilibyście? Zależy na jaka zabawę się szykujesz. Jest wiele z różnymi klimatami.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Normalną. Bez zbędnej ilości dresów i brudasów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Normalną. Bez zbędnej ilości dresów i brudasów U nas to trudne chyba, że masz specjalne zaproszenie na specjalna imprezę. Z takich bez problemowych poleciłbym PARK, nie jest to cud ale zawsze można dobrze się pobawić, metro politechnika obok itd. dojazd dobry z każdej strony, chociaż jest wiele miejsc bardzo dużo żeby wymieniać to zależy jak trafisz, mimo wszystko większość ludzi jest po to żeby się bawić a nie bić, w większości klubów.
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Taa, obecnie Midgard to taka Grączka tyle, że z inną stylistyką muzyczną maniek289 - racja, przypomniałeś o ważnym strategicznie punkcie. Tak na podsumowanie: Łezka się w oku kręci,gdy przypomnę sobie Roentgen - tak sprzed 7/8 lat  Jeszcze trzeba dodać do tej I ligi - Boom-bar-rush'a, nie wiem jakim cudem został pominięty 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dobra panowie, przedstawie pewna sprawe  jest sobie jedna laska z ktora gadam sobie juz naprawde sporo czasu i dogaduje sie z nia bardzo dobrze. Jest tylko maly problem - jedna z jej lepszych kolezanek jest we mnie zakochana a ja to kiedys po pijaku wykorzystalem - potem olalem (mimo ze sie glupia ciagle do mnie dobija)  W tym momencie ta dziewczyna zdazyla sobie wyrobic o mnie pewne zdanie ( w sumie wie za duzo o tym co robilem w przeszlosci  ) i ciezko jest jakos ja przelamac. Zastanawia mnie przede wszystkim jedno - dogadujemy sie naprawde zajebiscie ale ona nie chce sie spotkac 1 na 1 - chyba sie troszke boi  i jak by to teraz rozegrac? Dodam ze gra jest warta swieczki, lachon pierwsza klasa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiedz, ze nudzi Cie znajomosc przez internet czy komorke ;]
|
|