Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 15 1 2 9 10 11 12 13 14 15
S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Panowie szybko... co żem wcisnął, że z opery nigdzie nie moge się zalogować, zaczynając od poczty po różne fora itp... szukałem i nie moge znaleść frown

Bonus: Unibet
S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
95% karta graficzna. Jezeli jest z chłodzeniem aktywnym zobacz czy ci sie wentylator kreci bo jest szansa ze to od przegrzania.

-
veteran
veteran
Witam. Poradźcie panowie. Jak mam schowany jakiś folder,zdjęcie, cokolwiek do paska, najadę na niego myszką to pojawia mi się podgląd tego co się znajduje w tym folderze (itd.) Jak to cholerstwo wyłączyć ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jaki system operacyjny?

-
veteran
veteran
Originally Posted by micha$
Jaki system operacyjny?

XP

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dam zaproszenie na heaventracker.org w zamian za konto rapidshare na miesiąc wink

?
?
w końcu znalazłem 9GB które mi wcięło na systemówce blush

D:\Documents and Settings\f4lsOn\Ustawienia lokalne\temp

A7
A7
Czy to prawda, że dokupując drugi dysk twardy do komputera powinien mieć on taką samą pojemność co dysk dotychczasowy?

Na jednym z for przeczytałem:
"laczy sie raczej takie same wielkosciowo hdd bo inaczej strata za duza"
nie bardzo wiem o co chodzi.

Mam teraz Samsunga 320GB, chcę dokupić Samsunga 1 TB. Czy to nie będzie problem ?

?
?
A7 ma to miejsce tylko i wyłącznie jeśli łączysz 2 dyski w RAID czyli z dwóch robisz jeden dysk, wtedy dobrze jest łączyć dyski o tej samej pojemności, a najlepiej już takie same modele dysków.
Jeżeli tego nie będziesz robił a tylko chcesz "dołożyć" dysk jako kolejny oddzielny, to o jakiejkolwiek stracie pojemności dysków nie może być mowy.
Po drugie wydaje mi się, że lepiej będzie kupić 2x500GB niż jeden o pojemność 1TB. Dlaczego bo jak Ci padnie to bomba na całej linii, a gdy będą 2 to może paść jeden nie dwa wink
Jeśli chodzi o dyski 500GB polecam taki SEAGATE 500GB 32MB NCQ SATA2. Mam takowy i żadnych problemów z nim jak do tej pory nie miałem.

Z
member
member
Z Offline
mnie coś dzisiaj dopadło, wpadam na kompa chcę włączyć jakiś film a tu nie ma żadnego z 6 partycji tylko na 2 coś zostało, na partycjach zostały napisy do filmów i inne foldery znikneły tylko filmy, wygląda jakby ktoś celowo usunął ale nie ma takiej możliwości, istnieje jakieś wyjście z tej sytuacji?? pomocy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam laptopa z Vistą, czy jest możliwe podłączenie drugiego monitora, tak, aby mieć do jednego komputera przestrzeń dwu monitorów, coś takiego:

[Linked Image]
?
Domyślam się, że może coś przez USB dałoby się podłączyć, wiecie czy to możliwe? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak tylko masz złącze DVI albo D-Sub to możesz podłączyć zewnętrzny monitor.

R
addict
addict
R Offline
Originally Posted by micha$
Jak tylko masz złącze DVI albo D-Sub to możesz podłączyć zewnętrzny monitor.
ja mam takie złącze i pracuje w systemie laptop+monitor. A czy jest możliwość podpięcia kolejnego monitora? czy wymaga to odpowiedniej karty czy jakiś odpowiedni rozdzielacz sygnałów?

M
stranger
stranger
M Offline
Witam wszystkich.
Ostatnio coś dziwnego stało mi sie z komputerem. Mianowicie, nie działa mi dźwiek. Przeinstalowałem sterowniki, sprawdziłem ustawienia, niby wszystko jest ok, no ale dźwieku jak nie było tak nie ma. Jesli chodzi o komputery to jestem kompletnym lalikiem i nie wiem co zrobic. Dlatego prosze Was o pomoc. Co może być tego przyczyna ? Jak to sprawdzić i przede wszystkim jak temu zaradzić ?
Będę wdzieczny jak ktoś udzieli mi jakichś wskazówek/informacji.
pozdrawiam
maniek

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pytanko o Windowsa
czy można skasować (kasować regularnie) zawartość katalogu?:
C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\MGS\Cache

Bo mi się tam zbiera po kilka Gb danych wink

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
maniek, no ja bym sprawdzil 'Regulacje glosnosci' w akcesoriach, ale jak ustawienia sprawdziles to moze glosniki? probowales cos innego podpiac i sprawdzic czy jest to samo?

M
stranger
stranger
M Offline
Właśnie w tym rzecz, że sprawdzałem w ustawieniach "regulacje głosności", tam wszystko jest ok. Głosniki też mam sprawne, podpinałem pod odtwarzacz i wszystko gra. Sterowniki przeinstalowałem, tez nic nie pomogło.
Tak sie zastnawiam, może to karta dźwiekowa ? Tylko że mam zintegrowana więc nie bardzo wiem jak to można sprawdzić..?

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
w takim razie pewnie karta. Czy sie da i jak sprawdzic to nie wiem, mozesz pozyczyc na godzinke od kogos i sprawdzic. A jak nadal to samo to cos w systemie

?
?
maniek wejdź w menedżera urządzeń i na kontrolery dźwięku, wideo i gier, czy tak wszystko jest ok, to znaczy jakie raporty masz we właściwościach.

JA natomiast mam dość nietypowe pytanie. Mianowicie chodzi mi o polerowanie płyt CD. Mam dwie dość wartościowe płyty na których są ryski i chciałbym je odrestaurować.
I teraz pytanie do osób z Warszawy. Czytałem na pewnym forum, że właśnie w warszawskich wypożyczalniach Beverly Hills jest możliwość wypolerowania płyt. Czy ktoś z Was robił coś takiego, nie koniecznie w tym miejscu ( inny zakład )? Ile coś takiego kosztuje, i jakie są rezultaty?
Z góry dzięki za odpowiedzi.

PS. Nie wchodzi w grę samodzielne czyszczenie płyt za pomocą pasty polerskiej czy pasty do zębów przy pomocy irchy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rycerz_83
ja mam takie złącze i pracuje w systemie laptop+monitor. A czy jest możliwość podpięcia kolejnego monitora? czy wymaga to odpowiedniej karty czy jakiś odpowiedni rozdzielacz sygnałów?
Możesz spróbować rozdzielacz, ale nie pokładałbym w nim zbyt dużych nadziei.

Originally Posted by Coronach
pytanko o Windowsa
czy można skasować (kasować regularnie) zawartość katalogu?:
C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\MGS\Cache

Bo mi się tam zbiera po kilka Gb danych wink

Z tego co wyczytałem to możesz, aczkolwiek Casyno (bo to jest program do kasyna, nie?) może Ci się wolniej ładować...

Strona 11 z 15 1 2 9 10 11 12 13 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, rymoholik, ANZELMO, Szuman, betowiec, rafal08, kamel, Lukasz111, latajaca_holenderka), 2,969 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,847
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025