Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 15 1 2 11 12 13 14 15
M
journeyman
journeyman
M Offline
sluchaj a mam taki problem, ostatnio cos mi koles informatyk swoja droga szperał na kompie mam windowsa xp i nie działa mi programy ktore po sciagnieciu softu same łącza sie z serwerem, np. wszystkie te kasyne internetowe ktore sciagam ijak daje ikonke isntall to nie chce pobierac bo pisze conncetion failed, a zaznaczam ze neta mam 1 mb/s i działa. nie działaja mi zadne programy ktore po sciagnieciu łącza sie z internetem. prosze powiedz w czym problem

Bonus: Unibet
M
journeyman
journeyman
M Offline
bardzo prosze o pomoc bo to naprawde problem, router mi nie działał koles naprawił neta net faktycznie jest, ale zadne programy nie działaja ktora działaja na tej zasadzie ze sciagam instalke i on sam pobiera i sie łączy powiedz krok po kroku co mam zrobic zeby to naprawic bez formatowania. dziekuje ci serdecznie

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Mam pytanie confused

Czy po użyciu ComboFixa, muszę coś robić czy on sam kasuje lipne pliki?

?
?
Originally Posted by Bankier$
Mam pytanie confused

Czy po użyciu ComboFixa, muszę coś robić czy on sam kasuje lipne pliki?

sam kasuje, przeskanuj nim, później jeszcze raz antywirusem ale z wyłączonym połączeniem sieciowym, i później jeszcze raz Fix'em i po tym kompa powinieneś mieć czyściutkiego

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Pytanko odnosnie Photoshopa:

Jakiej wersji uzywacie i czy jakas z czystym sumieniem mozecie polecic?

Ja ciagle jade na prehistorycznyej 7.0 (zaczynalem od niego i sie jakos przyzwyczailem), ale ostatnio cos sie krzaczy strasznie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
cs 2 to standard i tyle tracisz bez niego wiele funkcji, 7.0 to tylko pod firme bo licencja tania, cs 3 mial jzu wystraczajaco dużo dodatków dla pro, których zwykły użytkownik niepotrzebuje i pewnie nie uzyje, a cs 4 to jzu inna bajka. dzieci jak to dzieci beda co roku najnowsza wersje ins

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
talwoac, a jelsi potrzebeusjz do pracy czgeos to bierz cs 2 a po roku przeskocz na cs3:)

I
journeyman
journeyman
I Offline
sluchaj a mam taki problem, ostatnio cos mi koles informatyk swoja droga szperał na kompie mam windowsa xp i nie działa mi programy ktore po sciagnieciu softu same łącza sie z serwerem, np. wszystkie te kasyne internetowe ktore sciagam ijak daje ikonke install to nie chce pobierac bo pisze conncetion failed, a zaznaczam ze neta mam 1 mb/s i działa. nie działaja mi zadne programy ktore po sciagnieciu łącza sie z internetem. prosze powiedz w czym problem

bardzo prosze o pomoc bo to naprawde problem, router mi nie działał koles naprawił neta net faktycznie jest, ale zadne programy nie działaja ktora działaja na tej zasadzie ze sciagam instalke i on sam pobiera i sie łączy powiedz krok po kroku co mam zrobic zeby to naprawic bez formatowania. dziekuje ci serdecznie

podbijam mam to samo...prosze o pomoc

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Być może masz zablokowane połączenia w firewallu.
Musisz wejść w ustawienia firewalla i sprawdzić.

I
journeyman
journeyman
I Offline
nie mam firewalla, wyłaczyłem nawet zapore windowsa... nie mam nic z takich rzeczy....w czym problem prosze o pomoc i mowie to powaznie i z pełna swiadomoscia, czy da sie temu zaradzic bez formatowania??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To jeżeli nie masz nic z takich rzeczy tzn., że nie trzeba formatować, bo problem nie leży w Twoim kompie.
Zapytaj administratora sieci.

Profesor
Profesor
Panowie hakerzy wink potrzebuje program żeby zapisywac dokumenty w pdf ?

dziekuje smile

R
member
member
R Offline
Masz kilka programów, które będą zapisywać w formacie PDF. Są one darmowe, dwa z nich są w ojczystym języku (Bullzip PDF Printer, QPrinter)
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=62&filtr=1

Profesor
Profesor
dzięki smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W OpenOffice możesz zapisywać w pdfach.

M
veteran
veteran
M Offline
Witam panowie mam taki problem ze gdy podlacze 2x2gb ramu komp sie nieuruchami tylko piszczy natomiast osobno tzn gdy wlacze tylko z jedna koscia 2gb dziala elegancko co moze byc tego przyczyna ? Obie kosci sa tej samej firmy i maja takie samo taktowanie .

addict
addict
Witam, zakupiłem nie tak dawno laptopa. Mialem dysk podizelony na 3 partycje - system, lenovo i cos tam jeszcze. Po któryms uruchomieni zauważyłem że mam tylko 2 partycje a jedna gdzieś znikła - wiem że jest bo miejsca na dysku brakuje. Co sie moglo stać i jak pozbyć się tego problemu?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale ktora znikla ? ta "cos tam jeszcze" ? to nie byla partycja z backupem systemu ?

W jakim programie najwygodniej stworzyc strukture organizacyjna ? - takie prostokaty polaczone strzalkami, bedzie to dsoc rozbudowana struktura, myslalem ze jest jakis program w ktorym bede podawal liczbe komorek organizaycjnych i samo bedzie sie rozbudowywac. Znacie cos takiego ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pytania dot. skype'a
chodzi mi mianowicie o rejestrowanie "rozmów", nie głosowych ale o tego a'la gg, czy można ustawić w skypie, żeby zapisywał takie rozmowy, ewentualnie doinstalować jakąś wtyczkę lub program, który by to potrafił. najlepiej do jakiejś postaci tekstowej, do druku.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
i drugie pytanie, do awansowałem na "szpiega", w sensie musimy (ja muszę wink ) znaleźć "kreta"
chodzi o program, który będzie (laptop/vista), pracując w tle, rejestrował co się działo z komupterem, co było uruchamiane, co było pisane, co wyświetlało się na ekranie itp, im bardziej zaawansowany program tym lepiej.
Prosiłbym o tytuł, w miarę możliwości taki którego pełną wersję można oficjalnie kupić, ale nie będę wybrzydzał, po prostu każdy program postaram się sprawdzić.
a szukanie po googlach zbytnio mi nie wychodzi, nie wiem jak "nazwać" taki program

Strona 13 z 15 1 2 11 12 13 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, rafal08, latajaca_holenderka, 11kera11, Lukasz111), 2,912 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,793
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025