|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Słuchaj Arktos po pierwsze przestan mnie obrazac.a po drugie skad do cholery mozesz wiedziec kto ile postawił na to lemgo??????
ja mowie o profesjonalistach ( a nie o krzysiu czy zdzisiu, ktorzy zagrakli to za 2 zł), ludziach zyjacych z bukmacherki ktorzy zagrali to za kupe kasy a ty mi pieprzysz ze im sie nie opłacało i o jakims ambicjonalnym podejsciu...... w ich przypadku odbyła sie TYLKO jedna sprawa a adwokat, (ich znajomy) wycenił swoje usługi na lekko ponad tysiac złotych... Kosztami postepowania został obarczony STS... Byc moze poprostu twoja sprawa była inna ( nie podałes szczegołow). Sedzia na rozprawie nie miał takze zielonego pojecia ale przekret wydał mu sie tak oczywisty ze zarzadził wypłate wygranej wraz z odsetkami.. Na pieniadze czekali około 4 miesiecy ale je dostali wraz ze zwrotem kosztow postepowania!!!! To ze Ty sie poddałes to nie znaczy ze musza to zrobic wszyscy!!! machnołes reke na sprawe i bukmacher tylko zaciera raczki.......
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Obecnie jestem w Wielkiej Brytanii i tutaj WillHill wypłacił kasę za bramkę w meczu Tottenham-MU, choć sędzia jej nie zaliczył. nie do konca. WH wyplacil tylko tym , ktorzy grali Mendes'a to score a tych z pewnoscia bylo bardzo niewielu. strata dla book'a niewielka a zysk potezny. nie ma jak dobra publicity. zaraz po tym pamietnym meczu odbyly sie spekulacje, ktory book zrobi sobie dobra reklame wyplaajac za Mendesa i oczywiscie Hill byl pierwszy. pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mnie takze totosyf zrobił w konia z tym Realem, ostatni mecz na kuponie, ide po trzech dniach po wygraną(byłem pewny, że będzie zwrot) a tam Pan mi mówi "zonk". Polska bukmacherka jeszcze troche musi sie dorobić na takich wałkach, może wtedy będą pochodzić do tego bardziej profejonalnie...
|
|
|
Link skopiowany do schowka