Dobre pytania, sam czekam na nową serię, ale niestety.. Z tego co wiem, nie będzie już nowych odcinków, podobno ma być wersja kinowa, ale mnie jakoś to nie zadowala...
Kura, dzięki za polecenie SHIELD Połknąłem w 2 tygodnie. dla mnie 9,5/10; odjąłem 0,5 tylko i wyłącznie za to że w mojej opinii Vic powinien nie dożyć 3-4 sezonu, tyćka bajkowe.
naprawdę, serial niszczy. a taki prison brake przy nim, pffff szkoda gadać.
kretol ten mam już, ale są jeszcze inne: odcinki specjalne
(odcinek specjalny) 6 maja 2004 USA The One With All The Other Ones (1) (odcinek specjalny) 6 maja 2004 USA The One With All The Other Ones (2) (odcinek specjalny) 15 lutego 2001 USA Friends: The Stuff You've Never Seen chodzi mi o te dwa pierwsze, a na pebie nie ma
Kura, dzięki za polecenie SHIELD Połknąłem w 2 tygodnie. dla mnie 9,5/10; odjąłem 0,5 tylko i wyłącznie za to że w mojej opinii Vic powinien nie dożyć 3-4 sezonu, tyćka bajkowe.
naprawdę, serial niszczy. a taki prison brake przy nim, pffff szkoda gadać.
no serial może i niszczy ale trzeba przyznać że pierwszego sezonu prison breaka nic nie przebije według mnie
"Battlestar Galactica" (Sci Fi) * "Friday Night Lights" (NBC) *
Niedziela, 18 stycznia
"American Dad" (Fox) "Big Love" (HBO) * "Family Guy" (Fox) "Flight of the Conchords" (HBO) * "King of the Hill" (Fox) "The L Word" (Showtime) * "Secret Diary of Call Girl" (Showtime) * "The Simpsons" (Fox) "United States of Tara" (Showtime) *
Poniedziałek, 19 stycznia
"House" (Fox)
Wtorek, 20 stycznia
"Fringe" (Fox)
Środa, 21 stycznia
"Lie to Me" (Fox) * "Lost" (ABC) *
Czwartek, 22 stycznia
"Burn Notice" (USA)
Poniedziałek, 26 stycznia
"The Closer" (TNT) * "Trust Me" (TNT) *
Środa, 28 stycznia
"Life on Mars" (ABC)
Czwartek, 29 stycznia
"Hell's Kitchen" (Fox) *
Poniedziałek, 2 lutego
"Chuck" (NBC) "Heroes" (NBC) "Medium" (NBC) *
Czwartek, 12 lutego
"Survivor" (CBS) *
Piątek, 13 lutego
"Dollhouse" (Fox)* "Terminator" (Fox)
Niedziela, 15 lutego
"The Amazing Race" (CBS)*
Niedziela, 8 marca
"Breaking Bad" (AMC) *
Poniedziałek, 9 marca
"Castle" (ABC) *
Wtorek, 17 marca
"Reaper" (CW) *
Czwartek, 19 marca
"Kings" (NBC) *
Wtorek, 24 marca
"Amor" (ABC) *
Środa, 8 kwietnia
"The Unusuals" (ABC) *
Czwartek, 9 kwietnia
"Harper's Island" (CBS) *
Dodatkowo powrócą następujące seriale, ale nie ustalono jeszcze dokładnych dat ich emisji: - "Law & Order" - marzec lub kwiecień - "Life" – luty - "Prison Break" – wiosna - "Rescue Me" – marzec lub kwiecień - "Saving Grace" – marzec - "The Tudors" – kwiecień
"Walt Kowalski, weteran wojny w Korei i zapiekły rasista z krwi i kości o stalowej woli, żyjący w świecie, który nieustannie ulega zmianom, zostaje zmuszony przez sąsiadów-imigrantów, którzy wraz ze swoją rodziną wprowadzili się po sąsiedzku, do trudnej konfrontacji z własnymi zadawnionymi uprzedzeniami. A wszystko zacznie się od klasycznego samochodu Kowalskiego - Gran Torino z 1972 roku."
W jednym z wywiadów Eastwood zapowiedział , że jest to jego pożegnalny film . W mojej opini należy mu się za ten film Oskar.