|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
thx panowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale najpierw sprawdź jakie masz wejścia z tyłu wieży. Bo, jak mogłeś zauważyć, każdy Ci pisze o innym rozwiązaniu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ale najpierw sprawdź jakie masz wejścia z tyłu wieży. Bo, jak mogłeś zauważyć, każdy Ci pisze o innym rozwiązaniu  A skąd wiesz, że ma z tyłu. Moja ma akurat z przodu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Głośniki podpinasz z przodu wieży? Kto to wymyślił?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktoś jakiegoś dobrego pdfa z Metod Numerycznych?? Chodzi o to, żeby były wyjaśniene metody takie jak Gaussa, Gaussa-Seidla, Jacobiego i jakiegoś gościa na CH  Zalezy mi, zeby były tam przykłady rozwiązań, bo same metody dosyć łatwo znaleźć, ale dobrych przykładów już nie :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
P.S. Ten gośc na Ch to Choleski :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wieza twoja ma wyjscie mini jack i laptop ma wyjscie mini jack Skąd masz takie dane? wieza i laptop nie maja wyjscia na sluchawki? to nie wiem kto musialby zrobic taki sprzet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a juz kolejna podstrona i chyba sobie poradził
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Głośniki podpinasz z przodu wieży? Kto to wymyślił? Z tylu ale kogo to obchodzi? Głośniki mam podpietę do wieży ale za to wieżę podpinam do lapka/kompa/konsoli i jazda. A Ty szukasz jakiegoś dziwnego wyjścia na siłę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę, że pojęcie wejście i wyjście to dla Was jedno i to samo... Powodzenia! 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie to Ty jesteś specem i monopolistą na tematy w TiO.
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Poszukuję Kogoś na forum Kto by studiował ekonomię lub miał "zaawansowaną" styczność z metodą reprezentacyjną, chodzi oczywiście o zrobienie zadania na projekt lub podzieleniem się zadaniem już przez siebie zrobionych i pozytywnie ocenionym. Ja niestety nie mam o tym zielonego pojęcia a przypomniałem sobie że do jutra do 24:00 mam wysłać rozwiązane zadanie na maila do wykładowcy. Gdyby taka osoba się znalazła proszę o kontakt na PM lub gg.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsze pytanie- jaką piłkę do futsalu polecacie?? Ja grałem paroma i do gustu najbardziej przypadła mi piłka Mitre- może macie jakieś porównanie? Po drugie- ma ktoś regulamin gry w futsal?? Bo wszystkie jakie znajduje w necie są skopiowane z wikipedii, a tam nie ma nic np. o wznawianiu gry :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przedstaw różne modele władcy i władzy w literaturze, odwołując się do wybranych przykładów.
Jaką literaturę byście tu doradzili? Dzięki za wszelkie porady.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aaaa.. trzeba bylo kupic ode mnie prace maturalna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsze pytanie- jaką piłkę do futsalu polecacie?? Ja grałem paroma i do gustu najbardziej przypadła mi piłka Mitre- może macie jakieś porównanie? Po drugie- ma ktoś regulamin gry w futsal?? Bo wszystkie jakie znajduje w necie są skopiowane z wikipedii, a tam nie ma nic np. o wznawianiu gry :/ http://www.kazimierzakos.pl/pilka%20nozna/FUTSAL/PRZEPISY.htm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szybkie pytanie: pracowalem w barze zarobilem okolo 5000 netto. jak policzyc ile dostane zwrotu?? jestem studentem byla to umowa zlecenie. prosze o pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szybkie pytanie: pracowalem w barze zarobilem okolo 5000 netto. jak policzyc ile dostane zwrotu?? jestem studentem byla to umowa zlecenie. prosze o pomoc http://www.interkadra.pl/kalkulator-plac.html
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zna ktoś może jakieś linki przedstawiające ciekawe lub zabawne animacje odnośnie nowego roku, które można wysłać znajomym?
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Poszukuję Kogoś na forum Kto by studiował ekonomię lub miał "zaawansowaną" styczność z metodą reprezentacyjną, chodzi oczywiście o zrobienie zadania na projekt lub podzieleniem się zadaniem już przez siebie zrobionych i pozytywnie ocenionym. Ja niestety nie mam o tym zielonego pojęcia a przypomniałem sobie że do jutra do 24:00 mam wysłać rozwiązane zadanie na maila do wykładowcy. Gdyby taka osoba się znalazła proszę o kontakt na PM lub gg. widzę, że tylko sami bukopogromcy są na forum żadnego ekonomisty, mówi się trudno może uda mi się to samemu ogarnąć ... sylwester z excelem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|