Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 50 1 2 3 4 49 50
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
al3 mam pizde

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dziwka nie odpisuje na mój numer. ale chyba ja pojebałol. za kogo sie ma dziwka ze wsi

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ziomal-111
dziwka nie odpisuje na mój numer. ale chyba ja pojebałol. za kogo sie ma dziwka ze wsi

????????????
laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak ziomal masz racje Warriors to pizdy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jah rastafar
Dpbranoc. Pokój

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja sylwestra spedzilem zgodnie z moim planem, tj. w domu, ogladajac 4 mecze uniwersyteckiego futbolu pod rzad smile Nie spozylem przy tym ani grama alkoholu piwo Wyskoczylem teraz rzeski na stacje po hot-dogi, a tam wszyscy jacys nieswiezi i bez humoru laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wnn skad Ty wogole jestes?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by majner
Nie wszyscy Skorpion smile Najlepszego w Nowym Roku !
Ja dzisiaj do 23 w pracy, więc nie było mowy o żadnym sylwestrowym wypadzie, więc Sylwka spędzam z żoną w domku smile

No właśnie widać jak spędzałeś go z żoną... siedząc na mecz.pl...

wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Rancorn
Originally Posted by majner
Nie wszyscy Skorpion smile Najlepszego w Nowym Roku !
Ja dzisiaj do 23 w pracy, więc nie było mowy o żadnym sylwestrowym wypadzie, więc Sylwka spędzam z żoną w domku smile

No właśnie widać jak spędzałeś go z żoną... siedząc na mecz.pl...

wink
Wspólnie grali bety smile

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
ja sylwestra spedzilem zgodnie z moim planem, tj. w domu, ogladajac 4 mecze uniwersyteckiego futbolu pod rzad smile Nie spozylem przy tym ani grama alkoholu piwo Wyskoczylem teraz rzeski na stacje po hot-dogi, a tam wszyscy jacys nieswiezi i bez humoru laugh
No nie WNN nie głoś herezji:P Będziesz musiał poprosić chyba o zmianę nicka:)

pokakulka
pokakulka
Co Wy w ogole rozmawiacie tutaj ? ;p

M
addict
addict
M Offline
Originally Posted by Conrad
Ja też jestem z rodziną. smile

Po drugie nie znoszę imprez sylwestrowych, dla mnie to taki dzień jak każdy inny. Wielkie halo... oh, ah... dzisiaj jest 08, jutro 09. Czy coś się zmienia? Prąd jest, woda też, lodówka działa, i zimne piwo na mnie czeka. smile

P.S. Nawet miałem czas "spolszczyć" interfejs wysyłania wiadomości na forum. wink

nie rozumiem jak można traktować owy dzień jako zwykły dzień? Ja rozumiem ze można mieć niechęć do sztucznych balów sylwestrowych etc. To nie jest zwykły dzień, jak zawsze do końca świata będziemy mieli dni i miesiące takie same to rok pozostanie tylko jeden i nigdy nie powtórzy się.

Szczęśliwego Nowego Roku !!!

old hand
old hand
Originally Posted by ice18
ja pojechalem na impre 40km za miasto od Siebie i pocalowalem klamke bo nic jednak nie bylo.... laugh pozniej pojechalem do Hotelu gdzie byl sylwek wbilem sie z kumplami za frikoo. dosyc dobra szama byla dobre salatki mmm 3 flaszki wynieslismy i do domku ;-)

Kompletny upadek obyczajów....chwalisz się złodziejstwem zwykłym....

Co za czasy..

old hand
old hand
Swoją drogą to już któryś z rzędu przykład faceta , który chwali się , że jest złodziejem....
..........żenada do kwadratu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by morski_ptak
Originally Posted by Conrad
Ja też jestem z rodziną. smile

Po drugie nie znoszę imprez sylwestrowych, dla mnie to taki dzień jak każdy inny. Wielkie halo... oh, ah... dzisiaj jest 08, jutro 09. Czy coś się zmienia? Prąd jest, woda też, lodówka działa, i zimne piwo na mnie czeka. smile

P.S. Nawet miałem czas "spolszczyć" interfejs wysyłania wiadomości na forum. wink

nie rozumiem jak można traktować owy dzień jako zwykły dzień?... ble ble ble
bo to jest zwykły dzien, niezwykle tylko reagujemy my, tzw. ludzie, czy jebane media. Poniedzialek tez hucznie witasz, petardą i szampanem? a czemu nie? przeciez to tez pierwszy dzien tygodnia. bo jest duzo czesciej niz nowy rok?
za rok bedzie nowy rok, tak samo jak za tydzien bedzie nowy tydzien za miesiac nowy miesiac itd itp. Co takiego niezwyklego jest w sylwestra? ze jest raz na 365 czy 366 dni?
Jakby był az tak niezwykły, to nie byloby tylu kolejek w monopolowym, a dzien pozniej w aptece.
Jak nie rzuciles palenia przez caly rok 2008, to w nowym, 2009 rok tym bardziej, lub odwrotnie. Postanowienia noworoczne. Jakie to typowe w sylwestra, czy nowym roku. Tak jak narzekania, ze znowu ten jebany poniedzialek.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
rok przestepny powinnismy duzo huczniej witac niz zwykly bo jest raz na cztery lata. To co, kupisz sobie 4x wiecej petard? 4x czesciej lykniesz sobie szampana, 4x wieksze bedzie prawdopodobienstwo ze pusta butelka po szampanie trafisz w innego na rynku?

Luc Nilis
Luc Nilis
ja piernicze, ale smucicie, kto chce sie bawi, kto chce siedzi na forum a kto inny śpi w najlepsze... ja tam sie ciesze ze moge cos wypic, potanczyc, posiedziec ze znajomymi, w "zwykłe" dni roku nie ma poprostu na to czesto czasu bo człowiek ma tysiace zajec na głowie...

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
@twist

mam wrazenie, ze masz jakis problem ze soba i nic Cie juz w zyciu nie cieszy.... zapewne chcialbys, zeby 365 dni w roku byly dla Ciebie takie same, bez swiat, łikendow, urlopow i dni wolnych, wstawac codziennie o tej samej godzinie, isc do pracy, w pracy rozmawiac tylko na jeden temat, na sniadanie, obiad i kolacje jesc to samo i zawsze przed snem pewnie chcialbys ogladac ten sam film, bo w koncu dlaczego jeden dzien ma byc lepszy od drugiego? przeciez wszystkie dni sa takie same, bo sa zwykle

M
addict
addict
M Offline
twist jak ci powiem ze ktos umarł w poniedzialek 7 sierpnia to bedzie to data bez znaczenia gdyz nie ma w niej najwazniejszej informacji jaką jest rok. Tylko jeden i jedyny, niepowtarzajacy sie od tysięcy lat. Zegnajmy stary rok a witajmy nowy.

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by yaaho
@twist

mam wrazenie, ze masz jakis problem ze soba i nic Cie juz w zyciu nie cieszy.... zapewne chcialbys, zeby 365 dni w roku byly dla Ciebie takie same, bez swiat, łikendow, urlopow i dni wolnych, wstawac codziennie o tej samej godzinie, isc do pracy, w pracy rozmawiac tylko na jeden temat, na sniadanie, obiad i kolacje jesc to samo i zawsze przed snem pewnie chcialbys ogladac ten sam film, bo w koncu dlaczego jeden dzien ma byc lepszy od drugiego? przeciez wszystkie dni sa takie same, bo sa zwykle
dlaczego coś co nie jest typowe, określasz problemem?
pełne prawo i dowolność do wszystkiego.

Strona 2 z 50 1 2 3 4 49 50

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, Sensei, JelineK, Lukasz111, betowiec, alfa, burbon, 11kera11), 2,774 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,185
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025