Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 50 1 2 3 4 5 6 49 50
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Do tego kocham spędzać akurat ten dzień w domu, przed telewizorem, w spokoju, jakiś ciekawy koncert się trafi, no i co godzinę mam relacje na kanałach newsowych z tego co się dzieje w innych krajach gdy u nich wybija północ.

No i tradycyjnie 1 stycznia trzeba obejrzeć Premiership, i wtedy można pójść do pubu jako człowiek wypoczęty, bez kaca, itd., i trochę tego browara wlać w siebie. smile

Bonus: Unibet
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
pierwszy sylwester od 8 lat który spędzę w moim rodzinnym mieście, do tego w domu i pewnie bez alkoholu, jak są wolne miejsca w temacie to się zapisuje smile

Io sono Interista
Io sono Interista
Ja również się zapisuje ! toast

Po tym jak musiałem zapierdalać rok temu piechotą z Żywca do Mysłowic podziękowałem.

Z resztą nigdy nie lubiłem sylwestra, od paru lat obchodziłem go nie jako z przymusu ponieważ moja była żona miała tego dnia urodziny, ale teraz... psina, whisky i jedynka. grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja

AVE LAZIO
AVE LAZIO
postaram się w tym roku dotrwać do przywitania Nowego Roku tutaj

w 2009 roku o 22:00 ''odleciałem''

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja tez , ja tez grin

old hand
old hand
Originally Posted by Jose

Po tym jak musiałem zapierdalać rok temupiechotą [b]z Żywca do Mysłowic podziękowałem. [/b]

Z resztą nigdy nie lubiłem sylwestra, od paru lat obchodziłem go nie jako z przymusu ponieważ moja była żona miała tego dnia urodziny, ale teraz... psina, whisky i jedynka. grin

what ????? laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Conrad
Do tego kocham spędzać akurat ten dzień w domu, przed telewizorem, w spokoju

Mam to samo, ale newsow z innych krajow nie ogladam, bo rzygac mi sie chce, jak sie gawiedz wylizuje wzajemnie po pyskach i zyczy sobie wszystkiego naj, naj, naj.
A co to za okazja ?
Koniec roku ? grin

Przeciez juz 2 stycznia do roboty, do szkoly, na uczelnie i od nowa zarcie sie, intrygi, ploty i zupelnie inne zyczenia dla tak zwanych bliznich.

Jebac Sylwestra laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish

Mam to samo, ale newsow z innych krajow nie ogladam, bo rzygac mi sie chce, jak sie gawiedz wylizuje wzajemnie po pyskach i zyczy sobie wszystkiego naj, naj, naj.
A co to za okazja ?
Koniec roku ? grin

Przeciez juz 2 stycznia do roboty, do szkoly, na uczelnie i od nowa zarcie sie, intrygi, ploty i zupelnie inne zyczenia dla tak zwanych bliznich.

Jebac Sylwestra laugh

a w glebi duszy mysli zupelnie co innego laugh

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by amkwish

A co to za okazja ?
Koniec roku ? grin

Jebac Sylwestra laugh

A Ja w Sylwka za.pierdalam do Filharmonii grin
Córa chodzi do muzyka i teraz w domku non stop kolor od rana do wieczora na.pierdala na skrzypcach na zmiane z fortepianem blush
Wybaczcie ale po koncerciku musze pójść na balety odreagować tongue

C
C Offline
Originally Posted by jerome
pierwszy sylwester od 8 lat który spędzę w moim rodzinnym mieście, do tego w domu i pewnie bez alkoholu, jak są wolne miejsca w temacie to się zapisuje smile

Ja będę, choć wieczorkiem będę delikatnie popijał jakieś dobre czerwone wino. toast

Trzeba pamiętać by 31.12 o 13:58 włączyć jakiś CNN czy BBC World bo o 14:00 będzie pokaz sztucznych ogni w Sydney.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
ja ostatnio jak mam włączyć telewizornie i coś niesportowego to tylko CNN smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Jak jebiecie sylwka to można i jebać Dzień Kobiet, Dzień Matki i inne. W końcu tamto też zwykłe dni, tylko ktoś wymyślił, że będą lekko inne.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by sh11

Po tym jak musiałem zapierdalać rok temupiechotą [b]z Żywca do Mysłowic podziękowałem. [/b]

what ????? laugh

14 godzin z buta grin

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
75 km? to musicie mieć niezłą kondycję, ja kiedyś wszedłem na Śnieżnik, zszedłem i nie zdążyłem na bus, trzeba było w nocy na nogach iść jeszcze te 20km, więc zrobiłem pewnie prawie połowę tego co wy, najlepsze w nocy było to że trzeba było wskakiwać do rowu jak auta jechały... opiszcie tą wycieczkę, bo to niezła przygoda, ja sobie w zimie tego za bardzo nie wyobrażam. Najlepsze są megabąble na nogach

Blade Runner
Blade Runner
Ja też generalnie olewam sylwestra. Dzień jak co dzień. Różni się tylko tym, że połowa narodu chleje na umór.
Ci co chcą się bawić jak te duraki w ten dzień przepłacają wszystko kilkakrotnie i wydają masę szmalu na imprezę. Identyczną mogli by zrobić w każdy weekend dużo taniej, ale co tam - przecież to sylwester.

Nowy rok - świętujmy wchodzą w życie w tym momencie kolejną podwyżkę prądu, czynszu, gazy, wody, śmieci, paliwa i artykułów spożywczych. Ole!

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Bzyku
Nowy rok - świętujmy wchodzą w życie w tym momencie kolejną podwyżkę prądu, czynszu, gazy, wody, śmieci, paliwa i artykułów spożywczych. Ole!

Hehehe, dokładnie, świetujmy również podwyżke VAT-u i cen paliw.
Z tej okazji nalezy wyjść na najwiekszy plac w kazdym mieście i wylizać sie z kazdym menelem i lambadziarą oraz pozyczyc sobie "wszystkiego najlepszego w nowym roku".

Ja rozumiem, jak ludzie traktuja koniec roku jako okazje do zrobienia imprezy, w znanym, sprawdzonym gronie, natomiast masowe wyleganie na plac to małpiarnia na maksa.

I see dead people
I see dead people
Swoja droga, jezeli ktos tu cokolwiek chce obchodzic to najpierw powinien to poddac pod glosowanie.
Jak wiekszosc uzna, ze powinno sie obchodzic, to obchodzimy laugh

Najlepiej korzystac wiec z portali w stylu "Gdzie spedzic sylwestra" czy "Sylwek na placu".
Tam sa wskazowki, ktore poprawniactwo uznalo, ze sie nadaja i mozna sie obchodzic wink

Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by Kameleon
Originally Posted by sh11

what ????? laugh

14 godzin z buta grin

Pożegnałem towarzystwo i puściłem się pasmóweczką na Katowice. grin

A że to było nowy rok to PKS nie kursowały, znajomi przepici bądź jeszcze pijani i nie było zbyt wielu opcji powrotu do domu.

Podjebałem jeszcze czteropak, fajki były i w długą. Bodajże w Bielsku-Białej na stacji PKP pocałowałem tylko klamkę. Jak zapytałem gościa z taxi ile do Tychów - odpowiedział "raczej Cie nie stać" - uznałem że ma rację i poszedłem dalej. smile

To było dość późno w nocy więc przez całą drogą minęło mnie może około 15 samochodów. Machałem jak głupi ale kto zaryzykuje i zabierze idiotę, który idzie o 2:00 w nocy sam...

Dopiero gdy byłem na za Tychami kumpel do mnie zadzwonił i powiedział że tyle to już zaryzykuje i podjedzie po mnie autem.

Samej drogi piechotą było z 11-12 godzin, ale sam sobie człowiek winny skoro poznaję laska dwa tygodnie przed sylwestrem i wybiera się z jej towarzystwem na w nieznane. Towarzystwo jak najbardziej w porządku, ale nowo poznana kobieta była nie do zniesienia. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bzyku
Ja też generalnie olewam sylwestra. Dzień jak co dzień. Różni się tylko tym, że połowa narodu chleje na umór.
Ci co chcą się bawić jak te duraki w ten dzień przepłacają wszystko kilkakrotnie i wydają masę szmalu na imprezę. Identyczną mogli by zrobić w każdy weekend dużo taniej, ale co tam - przecież to sylwester.

Nic dodać, nic ująć piwo

Strona 4 z 50 1 2 3 4 5 6 49 50

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
16 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, burbon, betowiec, Lukasz111, latajaca_holenderka, ElNinho[mmdea], aker, alfa, rymoholik, ANZELMO, Akhu, Kretol, bukma, Sensei, JelineK), 1,081 gości, oraz 17 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,143
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025