|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To dobrze, że wpadła w ogóle na pomysł wysłania pytania do odpowiedniego działu.
Bo zazwyczaj mówi: "ja nie rozliczam zakładów", "ja nie jestem od tego".
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
info: Dziękujemy za skontaktowanie się z bet365 z czatem na żywo. Wkrótce nasz doradca klienta skontaktuje się z Panem(-nią). info: W tym momencie rozmawia Pan(-i) z Liliana B. Liliana B: Witam w czacie na zywo bet365. W czym moge pomóc? David: Witam, mam pytanie odnosnie pewnego meczu zakonczonego remisem. Liliana B: Czy moge prosic o potwierdzenie nazwy uzytkownika oraz 4-cyfrowego kodu bezpieczenstwa? David: Jada po pani na mecz.pl jak po burej suce Liliana B: Dziekujemy za kontakt z czatem na zywo bet365. Prosze wybrac opcje 'Zamknij' aby ocenic otrzymany serwis oraz poprosic o zapis czatu. info: Sesja czatu została zakończona przez bet365. info: W tym momencie nie jest Pan(-i) na czacie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
David: Jada po pani na mecz.pl jak po burej suce to jest powód do dumy?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Rozłączyła się chamsko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 z tymi burakami tylko mailowo sie kontaktuje, brak mi sil na produkowanie sie na liveczacie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sprawa wyjasniona - na oficjalnej stronie podano ze sparing rozegrany z inna druzyna..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ile wam kasa szla jak wyplacaliscie nie przez moneybokers tylko na konto.. ? Do ilu dni??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przewaznie do 3 dni bankowych
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Acha  Dzieki za szybka odpowiedz. To w takim razie czekam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
otwieram opcje CHAT, wybierma opcje Poker, łącze sie z support - live chat
Przemyslaw: witam, dokonalem wplaty na poker kilkanascie dni temu, ale do tej pory nie otrzymalem bonusu. z jakiego powodu ?
Liliana B: Nie wiem, musze wyslac to pytanie do dzialu pokera.
eheheheheh LiljanaB. to jest ich etatowa gwiazda, jak tylko chcesz poczuć nutkę wqrwienia i odrobinę adrenaliny to sobie z nią porozmawiaj. Gdy napiszesz jej swój problem, ona najczęściej odpisuje: "proszę czekać" i się po 3 minutach rozłącza wredna pipa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja też miałem faze z jakąs babą (jak założyłem konto) pewnie to ta sama  nie potrafiła mi odpowiedzieć na żadne pytanie odpisywałą tylko prosze zapoznać się z regulaminem i czy jest jeszcze coś w czym moge panu pomóc to zadając pytanie ,,jakie zadanie ma spełniać Live support w bet365,, to się wyłączyła  ;D ;D
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Narzekacie na Polski Support, a firma bet365 nic o tym nie wie, ponieważ nie piszecie skarg do angilików. Przyznam że mnie zdenerwowała nie jedna panienka w tej firmie, głównie olewając i rozłączając się, mówie o polkach i napisałem kilka razy skargę do anglikow. Jeśli kilka osób napisze zażalenie to wezmą się za nie i poprawia obsługe klienta.Najlepiej napisać na ten adres: [email protected]Wrzuce wzór, jak ktoś nie zna dobrze języka; Please regard this email as a formal complaint. the complaint is about the behavior of one of the Polish advisors (Tu nazwisko operatorki czata) and regarding a situation that took place on (tu date, kiedy rozmowa na czacie miała miejsce) in the chat room. The lady in question has constantly been: - Ignoring questions, - terminating chat without giving the answer, - always referring to the terms and conditions without even looking at the question. I would expect you to look into that issue as a matter of urgency. I'm looking forward to your replay. Regards
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze i polski support jest nie najlepszy (choc ja nie mialem zadnych problemow z Liliana) ale przynamniej oferuja swietny livebetting i bezproblemowe wyplaty.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dobra jest autoryzacja konta. jak w pentagonie jakimś. dzwonią piszą maile -> ok, ale mi kazali odbierać listy aktywacjyjne, bo zamrozli konto...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze i polski support jest nie najlepszy (choc ja nie mialem zadnych problemow z Liliana) ale przynamniej oferuja swietny livebetting i bezproblemowe wyplaty. Polski support oferuje Ci livebetting? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Narzekacie na Polski Support, a firma bet365 nic o tym nie wie, ponieważ nie piszecie skarg do angilików. Przyznam że mnie zdenerwowała nie jedna panienka w tej firmie, głównie olewając i rozłączając się, mówie o polkach i napisałem kilka razy skargę do anglikow. Jeśli kilka osób napisze zażalenie to wezmą się za nie i poprawia obsługe klienta. Jaki by nie był tam polski Support, nie ładnie tak donosić na rodaków 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=samsung27]Narzekacie na Polski Support, a firma bet365 nic o tym nie wie, ponieważ nie piszecie skarg do angilików. Przyznam że mnie zdenerwowała nie jedna panienka w tej firmie, głównie olewając i rozłączając się, mówie o polkach i napisałem kilka razy skargę do anglikow. Jeśli kilka osób napisze zażalenie to wezmą się za nie i poprawia obsługe klienta. Jaki by nie był tam polski Support, nieładnie tak donosić na rodaków 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
[quote=samsung27]Narzekacie na Polski Support, a firma bet365 nic o tym nie wie, ponieważ nie piszecie skarg do angilików. Przyznam że mnie zdenerwowała nie jedna panienka w tej firmie, głównie olewając i rozłączając się, mówie o polkach i napisałem kilka razy skargę do anglikow. Jeśli kilka osób napisze zażalenie to wezmą się za nie i poprawia obsługe klienta. Jaki by nie był tam polski Support, nieładnie tak donosić na rodaków  donosić??? to, że ktoś się wkurzył bo oczekiwał konkretnej pomocy a spotkał się z ignorancją czatowej panienki ma być nie w porządku? brak profesjonalizmu trzeba tępić w każdej sytuacji, wszak chodzi tu o nasze pieniądze... i nie powinno mieć znaczenia czy ktoś ma na imię Liliana czy np. Ahmed
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadzam się... zanim postanowimy dołożyć starań by pozbawić kogoś pracy przyda się poczatkowo wyjaśnić kilka spraw z tą osobą.......
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze i polski support jest nie najlepszy (choc ja nie mialem zadnych problemow z Liliana) ale przynamniej oferuja swietny livebetting i bezproblemowe wyplaty. Polski support oferuje Ci livebetting?  nie, bukmacher oferuje mi swietny livebetting pomimo slabego polskiego supportu, naucz sie czytac ze zrozumieniem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|