|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Buki daly sie nabrać na napinke. W zyciu juventude nie wygra z ceramice. Kurs 1.35 biore z pocalowaniem reki Ceramica a niesamowitym gazie. win 100% Biorąc pod uwagę że Ceramika nie gra o NIC a Juventude ma jeszcze jakieś szanse to faktycznie 1,35 mega promo  Nie mówię że Juventude wygra ale ja pobieram 2 po kursie 4,5 uważam że warto ale to moje prywatne zdanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorki, że się wtrącam, ale co to jest "Juventude"?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juventut skompromitowal sie w meczu z ALBA i sznas na awans juz nie maja, Berlin zrobi swoje z Olimpija. W dodatku bardzo brakuje Ilievskiego i Ljubjana gra o nic a ciezka maja sytuacje w lidze i na pewno nie beda grac o wygrana na maksa. Ricky Rubio z ta swoja zalosna gra to znajdzie sie w NBA ale tak jak Zbyszek B.
Mimo to kurs na TAU beznadziejny, nie wiem po co to grac kompletnie, zawsze moga jakis numer wywinac, w koncu to dwa hiszpanskie zespoly chociaz nie sadze aby Ceramica szla na wala chociaz wszystko jest mozliwe.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Patrząc na eurolige kurs 1.35 na taką drużyne jak Tau u siebie w tym momencie z drużyna która jest kompletnie rozsypana wydaje mi sie ze jest dobry. Nie wiem co wy tam gracie niektorzy i za ile ale dziwie sie ze nabijacie sie z tego typu.Chce przeczytać przed meczem posty tych ktorzy stawiają 2zl na juventude za 4 czy 4.50
Moja filozofia to 4,5 meczy kurs 3 i za tys zł.
Tau,Cska,Siena,Real,MU -powodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patrząc na eurolige kurs 1.35 na taką drużyne jak Tau u siebie w tym momencie z drużyna która jest kompletnie rozsypana wydaje mi sie ze jest dobry. Nie wiem co wy tam gracie niektorzy i za ile ale dziwie sie ze nabijacie sie z tego typu.Chce przeczytać przed meczem posty tych ktorzy stawiają 2zl na juventude za 4 czy 4.50
Moja filozofia to 4,5 meczy kurs 3 i za tys zł.
Tau,Cska,Siena,Real,MU -powodzenia Uderzyłeś do mnie? Więc Ci odpowiem Widzę że dla Ciebie kurs 4 lub większy to jakaś abstrakcja i taki kurs nie ma prawa wejść Jak chcesz wiedzieć pobrałem Juventude z jednego powodu a mianowicie takiego że mają teoretyczne szanse na awans co prawda nie są duże bo załatwili sie sami tydzień temu ale mimo wszystko jakieś są Grają z Ceramiką która ma pierwsze miejsce w grupie i dla nich ten mecz nie ma znaczenia I ostatnia kwestia za 2 złote to nie grałem nawet w 1997 jak się otworzył pierwszy buk w Łodzi Zagrałem wczoraj Juventude po kursie 4,5 w bet365 pewnie po moich 2 złotych kurs spadł na 4,25  Nie mówię aby to grać Ja jednak spróbowałem bo kurs kusi do tego pograłem handi + 9.5 Pewnie jak Tau wygra to będziesz piał pieśni pochwalne pod swoim adresem jestem tylko ciekaw Twojej opinii jak zwycięży Juventude
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak wygra DKV Juventude Badalona to przyznam Ci racje i pogratuluje dobrego typowania. Jak wygra Tau Ceramica Victoria to nic nie napisze bo po co. Przed meczem sie pisze swoje opinie a nie po meczu.
Pewnie powiesz ze napisałem to po złości ale módl sie żeby chociaż handicap Ci wszedł bo też będzie ciężko.
Tau wygra moim zdaniem inaczej nie dawalbym na nich takiej kasy. Sport to sport-sam kiedyś wyczynowo trenowałem i przekonałem sie że nie ma pewniaków.
P.S Wygra ta drużyna ktora będzie celniej rzucać-oto chodzi w ty sporcie*************
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juventut skompromitowal sie w meczu z ALBA i sznas na awans juz nie maja, Berlin zrobi swoje z Olimpija. W dodatku bardzo brakuje Ilievskiego i Ljubjana gra o nic a ciezka maja sytuacje w lidze i na pewno nie beda grac o wygrana na maksa. Ricky Rubio z ta swoja zalosna gra to znajdzie sie w NBA ale tak jak Zbyszek B. Otóż to  Jak czytam w hiszpańskiej prasie ,ze RR bedzie miał w drafcie nr 1 to nie wiem czy ktos kpi czy o droge pyta. TAU NIGDY nie pusci meczu Badalonie ! Maja stare porachunki ,mecze pomiedzy tymi zespołami sa bardzo prestizowe. Dodajmy do tego ,ze Dusko na dżwiek słowa Catalunya dostaje wysypki i gdy tylko trafia sie okazja chce udowodnic ,jak bardzo mylił sie Laporta ,dziekujac mu za pracę (ostatnio dał taki dowód w palau Blaugrana ,wygrywajac z Barcą). Jedynym rozsadnym typem wydaje mi sie TAU -8,5 handi w tym wymiarze powinno spokojnie wejśc ,przewiduje wygrana Ceramiki w granicach 14-16 punktów. Pozdrawiam amk
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Moim skromnym zdaniem Tau nie odpusci z prostego względu niewiem czy dobrze sie orientuje w sytuacji w grupie ale jesli Tau by przegralo , a Roma ograla na wyjezdzie Fenerbahce co nie jest przeciez wykluczone to zespól z Rzymu biorąc pod uwagę lepszy bilans spotkan (Tau-Roma) zajmie 1 miejsce, a wiadomo jaki to daje bonus w dalszej czesci rozgrywek.Choć nie takie wałki sie juz zdarzały hehe.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ziomek przepisy sa takie ze gdyby zalgiris w tej kolejce zremisowal z nancy i w dog wygraliby 15 pkt to prokom nie awansowalby do dalszej fazy. tau-lottomatica 90-92 lottomatica-tau 85:85 dog 96:103
1 miejsce Tau na 1000%
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Widze ze kurs w handicapie leci na koniczynki
Koniczynki-Prokom 1 1.82 -16.5 pkt <=> 1 1.67 -16.5pkt
Nie ruszam tego meczu.Prokom przegra ale i tak awansuje. Panatha o mało co nie pokonała Sieny na wyjezdzie i omal nie przegrała ze słabym AEKiem (ale to derby więc napinka była)
Jak im wyjdzie mecz to wygrają 30pkt a jak nie to ledwie co wymeczą.
Tego meczu nie ruszam wogóle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ruszam tego meczu.Prokom przegra ale i tak awansuje. Panatha o mało co nie pokonała Sieny na wyjezdzie i omal nie przegrała ze słabym AEKiem (ale to derby więc napinka była)
Tego meczu nie ruszam wogóle sklad Prokomu okrojony wiec niema sie co dziwic  jutro handi dojdzie w necie do -25 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tego meczu nie ruszam wogóle sklad Prokomu okrojony wiec niema sie co dziwic  jutro handi dojdzie w necie do -25  spodziewam sie jutro lini w granicy 19-22 wiec trza bedzie zlapac prokom z takim handi bo panata nie bedzie sie wysilac a prokom bedzie chcial pokazac ze im zalezy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spodziewam sie jutro lini w granicy 19-22 wiec trza bedzie zlapac prokom z takim handi bo panata nie bedzie sie wysilac a prokom bedzie chcial pokazac ze im zalezy ale z "czym do ludu"  jak buki niezalatwia meczu to panata zrobi prokom z 30 pktami HT  a po przerwie bedzie dobicie przeciwnika
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panatha-Prokom handicapy
fortuna -16.5 pkt 1.55 bwin -21.5 pkt 1.90 bet-at-home -22.5pkt 1.85 sportingbet -22.5 pkt 1.90
na ziemi fortuna,,,,wirtualnie bwin najlepszy do grania
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
I w interesie prokomu jest przegrac jak najwyzej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I w interesie prokomu jest przegrac jak najwyzej. mozesz rozwianac swoja mysl dlaczego w interesie Prokomu jest przegrac jak najwyzej 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak panatha wysoko wygra to Siena zeby utrzymac druga pozycje musi wygrac w Nancy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
STS wcale handi na prokom nie wystawil......mysle ze faktycznie beda wsady do jednego kosza...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|