|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie czy gdzies na necie mozna obstawiac kwalif. do AO??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie czy gdzies na necie mozna obstawiac kwalif. do AO?? bwin bah doxxbet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie czy gdzies na necie mozna obstawiac kwalif. do AO?? bwin bah doxxbet dzieki a ten doxxbet to dobry??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.Gdzie znajde informacje na temat opcji do tel model sony ericsson C902.Dzisiaj na tel wyskoczył mi jakiś znaczek i nie wiem co to jest i jak to wyłaczyć.Kwadracik z czerwonym tłem i białymi liniami a na górze taki zielony znaczek ^ tylko na odwrót.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktos moze o kim Z.Holdys mowil " Zdemoralizowane chu... ", z tego co udalo mi sie "wyszperac" to Elektryczne Gitary, Bracia Cugowscy i Arka Noego zazadali za wystep na Finale WOŚP kasy ... ma ktos moze obszerniejsze info o kim jeszcze mowa ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciętny, ale z braku laku na kwale wystarczy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wie ktos moze o kim Z.Holdys mowil " Zdemoralizowane chu... ", z tego co udalo mi sie "wyszperac" to Elektryczne Gitary, Bracia Cugowscy i Arka Noego zazadali za wystep na Finale WOŚP kasy ... ma ktos moze obszerniejsze info o kim jeszcze mowa ? pewnie jeszcze zespół Feel. Czemu mój post na temat Tunezji został usunięty ?:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jaka w tym roku jest kwota brutto dochodu miesięcznego wolna od podatku?? 3091zł rocznie, o ile pytasz o to o czym myślę.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Linc ja słyszałem że Szymon Wydra, ale nie jest to pewna informacja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arka Noego, Szymon Wydra ? tak fajnie śpiewaja o Bogu i innych dobrych rzeczach a od WOŚPu chcieli kas ? niesłychane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja mam problem poważny na studiach...potrzebuje pomocy informatyka
mianowicie mam do zrobienie algorytm w języku FORTRAN posiadam już schemat blokowy i kod źródłowy zapisany w języku pascal
trzeba to teraz przerobić na język programowania FORTRAN i wprowadzic to do kompilatora żeby zadziałało...
jeżeli jest jakaś osoba co ma chwile i może pomóc będę bardzo wdzięczny, mogę też zapłacić kilka złotych
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wie ktos moze o kim Z.Holdys mowil " Zdemoralizowane chu... ", z tego co udalo mi sie "wyszperac" to Elektryczne Gitary, Bracia Cugowscy i Arka Noego zazadali za wystep na Finale WOŚP kasy ... ma ktos moze obszerniejsze info o kim jeszcze mowa ? a gdzie to "wyszperałes"? na pudelku? chyba jednak trudno zdobyc wiarygodne informacje na ten temat..a rzucic kilka nazw zeby byla sensacja to nic trudnego, a oto im chodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak juz chciales blysnac dowcipem to ok ale nie uwazasz, ze wieksza sensacja, byloby jakby kase zazadali np Perfect, Budka Suflera, Lady Punk lub inne Feele lub Dody... ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wie ktos moze o kim Z.Holdys mowil " Zdemoralizowane chu... ", z tego co udalo mi sie "wyszperac" to Elektryczne Gitary, Bracia Cugowscy i Arka Noego zazadali za wystep na Finale WOŚP kasy ... ma ktos moze obszerniejsze info o kim jeszcze mowa ? De Mono zażądało sobie 20000 pln za koncert w Olsztynie z tego, co pamiętam z radia. Podobno później tłumaczyli się, że i tak by oddali całą kwotę na WOŚP, ale jak sprawa się zakończyła nie wiem.
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
A o Owsiaku tak nie mowil? Ile tam bierze? 7%? A sam grozi palcem w TVN24 artystom zeby pieniedzy nie brali. Kpina dla mnie
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tylko, ze za ta kase organizowany m in przystanek woodstock i o tym kazdy wie, i jest tak od dawna.
Jest to jednoczesnie najwiekszy festiwal w regionie. A w ostatnich latach to nie tylko festiwal muzyczny. Juz nie mowie o tym jakie zyski napedza w miescie gdzie on sie odbywa.
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Za ta kase takze zyje przez caly rok az do nastepnej orkiestry. Ja nie mowie ze to zle itp. Tylko chcialbym zeby byl uczciwy i przyznal sie ze ta cala orkiestra, to oprocz pomocy itp jest jego BIZNESEM
Last edited by Ða Bartek; 14/01/2009 19:23.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
to cos jednak słabo "szperałes" bo pisano m.in o feel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam. Panowie - mam nietypową sytuacje. Ojciec puszcza czasem kupony w stsie ale teraz znajomy polecił mu Expekta - żeby tam sobie wpłacił kase bo bonus jest i w ogole... I tutaj moje pytanie bo ja juz miałem konto w expie i bonus wykorzystałem , ale tata nie jest zameldowany pod tym samym adresem co ja - wiec bonus zostanie mu przydzielony bez problemu czy moja wyniknac jakies komplikacje ? I tutaj tez drugie pytanie... jezeli polece go potem jako mojego znajomego... to czy nie przyczepia sie , że polecam to samo nazwisko ? Wiem , że troche kombinuje juz z tym polecaniem ale no ... tak pytam czy jeszcze dla siebie moglbym to wykorzystac. Z góry dziekuje za odpowiedz . Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
misiek najlepiej to spytac support.
|
|