|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam pytanie dotyczace weryfikacji tozsamosci. Na stronie ich pisze ze jest obowiazkowa jesli wplacales karta i chcesz w ten sposob wyplacic. A jesli wplacalem przelewami 24, to rowniez w ciagu trzech dni mam im dostarczyc te dokumenty ktorych wymagaja do weryfikacji tozsamosci i karty? Wyplate bede realizowal przelewem zwrotnym na konto bankowe. z gory dziekuje za odpowiedz 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Tak czy inaczej musisz sie zweryfikowac, inaczej nie wysla kasy. Jesli do tej pory karta nie wplacales to nie musisz jej weryfikowac 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Koledzy mam takie pytanie. Jeśli otworzę u nich konto i wpłacę pieniądze via moneybookers to czy również tą drogą będę mógł bez problemów wypłacać? Karty bowiem nie używam i konta też nie chcę w to mieszać. Co najwyżej mogę im przesłać ID, prawko, rachunki i jakiś papier z banku?
wystarczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak najbardziej Terkin. jeśli wpłacisz mb możesz wypłacać mb, i siłą rzeczy nie wymagają od ciebie skanów karty
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzięki stary, a różne tu rzeczy piszą, min że wpłacać można jak się chce ale wypłacają już tam gdzie chcą oni... niczym looseline ostatnio. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli wplacasz MB, to nie tylko mozesz, ale musisz wyplacic najpierw przynajmniej tyle samo ta sama droga, pozniej dopiero mozesz wyplacac innymi metodami 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zmienilem walute na koncie w pinnaclesports z DKK na PLN, gdy miałem stan konta 0, wygenerowano mi nowe konto tym razem w złotóweczkach własnie i gdy wchodze w MAKE DEPOSIT wybieram opcje wpłaty i za kazdym razem (niezależnie od opcji) pojawia mi się bladoczerwona ramka z komunikatem:
Please Note:
Please note that no Bank Wire, ClickandBuy, Credit Card, Fedex/Cashier Check, INSTADEBIT, Instant Bank Wire, Maestro/Delta, Moneta, Moneybookers, myCitadel, NETELLER, NETELLER (1-PAY), PayPinnacle, POLi, Przelewy24, Sofortüberweisung, Visa Electron, Webmoney deposits are accepted for your account.
Please go to the Payment Information for more information on other payment methods available.
Pojawia się moje zapytanie, dlaczego? i co zrobic zebym mogl wplacic? z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jaki sposob grac duble i i triple w pinnacle nie moge tego skumać??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jaki sposob grac duble i i triple w pinnacle nie moge tego skumać?? na środku masz BETTING MENU Buy Points | Parlays / Accumulators | Teasers i klikasz: "Parlays / Accumulators"
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
W Pinny się walnęli chyba że sam jestem w błędzie... ale handi na darts w meczu Taylor - Barney ustawili jako "legs" a nie "sets".
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Heh żle mi rozliczyli mecz Stakhovsky Rochus 1,pierwszy raz takie cos mi sie zdarzylo, sami zmiena? Bo nie chce mi sie kaleczyc angielskiego w rozmowach z nimi,mial ktos juz taka sytacje w tym buku?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Juz poprawili, ale pierwszy raz takie cos akurat w tym buku zobaczylem
|
|
|
|
|
|
|
Zdarza sie, tam siedza ludzie ktorzy wpisuja wyniki, kiedys wisla k grala z gornikiem leczna a wisla plock z gornikiem zabrze, jakos taka kombinacja to trzeba bylo im wyjasniac roznice bo zle rozliczyli 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam pytanie odnosnie wyplat - czy tylko 1 wyplata na konto bankowe jest darmowe? Ile pobieraja za kolejne? Czy nie wplacajac poprzez moneybookers mozna na moneybookers wyplacic pieniadze? ...bo z ich opisow nie jestem madry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jedna wyplata w miesiacu za darmo na konto druga 75 zł a na mb 45 zł
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jedna wyplata w miesiacu za darmo na konto druga 75 zł a na mb 45 zł to jednak dobrze zrozumialem... Duzo... Dzieki za odpowiedz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlugo idzie wyplata od nich na konto bankowe ??
I jak mam konto w zlotowkach to nie beda mi nic przewalutowywac i dojdzie taka sama kwota jaka wyplace ??
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jeżeli z konta w pinie w PLZ przelewasz na konto bankowe w PLZ to nie ma żadnych prowizji ani żadnych przewalutowań u mnie wypłata szła 3 dni robocze
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha czyli spoko  dzieki 
|