|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HC MVD - Khimik Voskresensk / over 5,5 / 2.10 /
Dzis dosyc wysoki kurs buki wystawily na over w tym spotkaniu. MVD w 5 ostatnich spotkaniach u siebie zanotowali 4 overy natomiast Khimik na 6 ostatnich wyjazdow 4 razy notowal powyzej 5 goli. Moze buki sugeruja sie bezposrednimi spotkaniami w tym sezonie gdzie dwa razy na lodowisku dzisiejszych gosci padal under ( 0:3 i 1:3 ). Mysle ze MVD spokojnie strzeli 4 gole a Khimik z 2 powinien dolozyc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SIBIR NOVOSIBIRSK-AMUR 2-1 także bez rewelacji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MVD - Khimik 5:4 po OT, overek ladnie wszedl po dobrym kursie:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Severstal Cherepovets - Dynamo Riga / 1 / 2.10 /
Spotkanie dwoch ekip o podobnym dorobku punktowym. Gospodarze u siebie spisuja sie dosc dobrze w ostatnim czasie na wlasnym lodzie pokonali Yaroslav i Dynamo Minsk ( chociaz to akurat nie sztuka ). Goscie natomiast mieli bardzo dobra serie wyjazdowa wygrywajac 4 z 5 spotkan. Ostatnio przegrali do zera w Petersburgu i ciezko bedzie sie otrzasnac z takiej porazki a to szansa dla Severstalu. Obie ekipy spotkaly sie raz w tym sezonie i w Rydze Severstal zywciezyl 3:1.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Severstal Cherepovets - Dynamo Riga / 1 / 2.10 /
Spotkanie dwoch ekip o podobnym dorobku punktowym. Gospodarze u siebie spisuja sie dosc dobrze w ostatnim czasie na wlasnym lodzie pokonali Yaroslav i Dynamo Minsk ( chociaz to akurat nie sztuka ). Goscie natomiast mieli bardzo dobra serie wyjazdowa wygrywajac 4 z 5 spotkan. Ostatnio przegrali do zera w Petersburgu i ciezko bedzie sie otrzasnac z takiej porazki a to szansa dla Severstalu. Obie ekipy spotkaly sie raz w tym sezonie i w Rydze Severstal zywciezyl 3:1. 3:1 czyli powtorka z pierwszego meczu 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
lada-mvd tradycyjnie under 5,5 powinien wejsc jak w maslo stawka 7/10
|
|
|
|
|
member
|
|
member
lada mvd under na luzaku, kto skorzystral to gratuluje
vonseb co sadzisz o meczu kazania ?? pewka ?? jak ze zkladami w kazaniu i mvd ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruskie rzadko grywam conajwyzej na under/over ,a ich znaczkow nie moge sprawdzac bo mnie szlag trafia , a nie ma angielskojezycznych stron.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
dziekuje, to odpowiedz jeszcze w temacie z norwegii i zaproponuj jakis 1-2 meczyki do dubla z karpatkami, na dzis co ci sie wydaje najbardziej pewne. byblym zobowiazany...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Typ bardziej na przelamanie i proba zlapania dosc ladnego kursu.
Lada Togliatti v Dinamo Riga over 5.5 3.05 betfair
Sa to wyjatkowo beznadziejne druzyny w ofensywie, ich srednia bramek na ostatnie 10 meczy to (odpowiednio)1.7 i 1.6. No ale Lada ma juz 14 underow z rzedu, kiedys to musi pasc. Moze uda sie dzisiaj przy dobrym kursie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sroda 14.01.08r godz 17.00
Mytishi - Omsk
Dzis 2 druzyna w tabelli overall KHL - Atlant zmierzy sie z chyba najbardziej chimeryczna druzyna w Rosji. Omsk gra w kratke, czesto seriami, wwww, LLLL. Ostatnio wygrali pod rzad 4 mecze u siebie, ale wszystkie po dogrywce. O ile wygrane z CSKA i ew. ze Spartakiem cos znacza, to meki z Czekchovem i Novsibirskiem chwały juz im nie przeynosza. Po drugiej stronie Atlant Myishi, mozna napisac ze obok Ufy rewelacja tego sezonu. W pierwszej czesci sezonu regularnego dlugo utrzmywali sie na szczycie tabeli KHL, wygrywajac regularnie mecz za meczem. Pozniej przyszedl lekki kryzys, ale w tym momencie wydaje mi sie ze Atlant juz z niego wyszedl. Gospodarze wracaja po 3 wyjazdowych zwyciestwach do domu i licze ze dzis rowniez podtrzymaja passe i wygraja. Kurs nawet niezly spodziewalem sie czegos w okolicach 1,5. 1.7 w fortunie biore z pocalowaniem reki
Mytishi - Omsk 1 1.7 fortuna
Mytishi - Omsk 1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja troche zaryzykuje i postawie x2 po kursie 2.05 Mytishy w kazdym sezonie radzi sobie dobrze w sezonie zasadniczym Omsk troche jest niepewny w swoich poczynaniach mogą przegrać w najmniej odpowiednim momencie dzisiaj są stawiani w roli druzyny która ma wrócić na tarczy, druzynie Atlant druzyna Avangard Omsk specjalnie nigdy nie lezała
Atlant Mytishi vs. Avangard Omsk X2/2.05
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Widze ze zdania sa zupelnie podzielone co do wyniku. Ja w tym meczu nie bede typowal wygranej zadnej ze stron. Za to ciekawa opcja wydaje mi sie typ na over 5.5 (2.06 BF). Obydwie druzyny duzo strzelaja, spotkania pomiedzy nimi czesto obfituja w wieksza ilosc bramek. Gospodarze maja w tym sezonie srednia u siebie strzelonych prawie 4 na mecz, a Omsk prawie zawsze cos strzela na wyjazdach. Wydaje mi sie ze jest to bezpieczniejsza opcja(i lepiej platna) niz szukanie zwyciezcy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja zaryzykije 1 stawka 3/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz hokejowy na czwartek MVD - Khimik Voskresensk 1 1,45 /Fonbet/ 7,5/10 (1,50 - fortuna )i MVD (-1,5) 2,00 4,5/10 /Fonbet/ MVD solidny zespol, ostatnio troszke spuscil z tonu i ma az 5 porazek pod rzad, ale z tego az 4 mecze grala na wyjezdzie, trza w koncu przelamac ta serie bo: 1. przyjezdza najgorsza druzyna w calej lidze 2. zarazem najgorsza druzyna w lidze w ostatnim okresie ( 10 ost meczow) 3. Wreszcie zle sie musi dziac w zespole bo jak szczury z tonacego okretu odchodza najlepsi gracze i tak: - kpt i najlepszy w pkt kanadyjskiej zespolu V.Gordiyuk 38m 9+12 ( do SKA Petersburg) - 3-ci w pkt kanadyjskiej zespolu nap D. Kartsev 41m 7+10 ( do Togliatti) - 8-my w pkt kanadyjskiej zespoluobr A.Petrov 41m 3+7 ( do SKA Petersburg) - nap S.Korolev 24m 3+5 ( Neftekhimik) + a doszedl tylko jeden zawodnik z nizszej ligi ( do uzupelneinia skladu ) 4. jesli ucieka kapitan druzyny to musi byc juz zle 5. Wygrali z nimi w tym sezonie juz 3 razy w tym RAZ w dogrywce u siebie i 2 razy na wyjezdzie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja do tej skrzetnie napisanej analizy dodam jeszcze under lady 7/10
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam. Czy ktoś dysponuje linkiem do wyników live hokeja rosyjskiego. Miałem kiedyś taką stronę, ale nie mogę znaleźć. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja pomimo wszelkich znakow na niebie i ziemi zagram over 5.5 Lady po 3.05 w BF. No przeciez passa 15 underow z rzedu kiedys musi sie skonczyc(powinna lepiej brzmi...  )
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
tu nie chodzi o passe..to chodzi o to ze tam nie ma kto strzelac....h2h miedzy tymi timami wybitnie underowe..wiec lada ónder 5,5 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|