Witam Zapraszam do gry w turnieju Mecz.pl Open . Zabawa opiera się na grze Dream Match Tenis Pro ver 2.13 . Jest to najlepszy symulator tenisa na pc ,jaki do tej pory się ukazał . Grę demonstracyjna demo należy pobrać z strony producenta - http://www.bimboosoft.com/DMTP/ Gra przedstawia się tak :
Myślę że jest to dobra odskocznia od obstawiania spotkań , a także zabicie czasu przed oczekiwaniami na mecze Australian Open . Jak zagrać ? Po instalacji gry Włączamy grę i wykonujemy Hardware test Później wchodzimy w Log In w polu Registration Code : zostawiamy to co jest czyli GUEST (gość) i klikamy ok W następnym okienku Player name , wpisujemy swój nick i klikamy ok i tak właśnie dostaliśmy się na server gdzie możemy założyć grę lub dołączyć do istniejącego już hosta należy wykonać także host test
1.Uczestnikiem turnieju Mecz.pl Open może zostać osoba: a) posiadająca łącze internetowe umożliwiające grę w Dream Match tenis Pro ver2.13 z prędkością wysyłania danych (z ang. upload) nie mniejszą niż 128 KB/s. b) posiadająca konto z nazwą identyczną na serwerze gry - jak na: www.mecz.pl 2.Liczba miejsc w turnieju to : 16 (max) 3.Terminarz rozgrywek jest ustalany z góry przez organizatora. (zostanie podany w późniejszym czasie). 4. Terminy rozgrywania meczów reguluje KALENDARZ / DRABINKA 5. Każdy uczestnik ma obowiązek tak skonfigurować swój system i swoje łącze internetowe, aby zapewnić jak najlepsze połączenie z przeciwnikiem. 6. Komunikatorem do umawiania się na mecze jest gadu-gadu lub priv na forum . 7. Nie zostały przewidziane żadne nagrody , turniej typowo dla zabawy (chyba że znalazł by się jakiś sponsor)
8.USTAWIENIA W GRZE Liczba setów : 3 Kort : Hard Zawodnik : J.Manson Rozmiar piłki :Duża Kamera : ON
9. ZASADY ZGŁASZANIA WYNIKÓW
Wynik zgłasza gospodarz (host) o ile gracze nie ustalili inaczej. Jeżeli gospodarz spotkania nie zgłosi wyniku (także walkowera), to zostaje przyznany walkower na jego niekorzyść. Wynik należy zgłosić w formie jak na przykładach: 1 runda bajbus1 (6-4 6-2) bajbus2 Można dodać swój komentarz , bądź też osobiste konkluzje dotyczące meczu.
No ja jednak chyba nie dam rady . Podczas gry strasznie mi się tnie , to znaczy są opóźnione odbica piłki przez rywala . . . Widzę piłka już się odbiła z 2 razy od kortu i nagle rywal odbija. ;/ Łącze mam dobre , komp też niczego sobie , nie wiem co jest grane
No ja jednak chyba nie dam rady . Podczas gry strasznie mi się tnie , to znaczy są opóźnione odbica piłki przez rywala . . . Widzę piłka już się odbiła z 2 razy od kortu i nagle rywal odbija. ;/ Łącze mam dobre , komp też niczego sobie , nie wiem co jest grane
spróbuj zagrać wieczorem , w południe to chyba każdy tak ma