Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 14 1 2 10 11 12 13 14
Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Originally Posted by lleyton
Originally Posted by qlman
Sumann Christoph - Kruglov Nikolay 1.55 Unibet 10/10

Gdzie by nie spojrzec w statystki obecnego sezonu, za każdym mamy sporą przewagę na korzyść austriaka. Dzisiaj (pościg), przy takiej samej ilości pudeł (po 4) 1:40 sekund dla Sumanna, ktory jutro broni koszulkmiejsca na pudle) w piątek w sprincie gdyby był na czysto wlaczyłby z Sikorą i Ferrym o podium. Do trzech razy sztuka?

napisales tu chlopie neimzla bzdure- owszem krogulow przegral dzis 1:40 z sumannem przy tej smej ilosci pudel- szkoda tylko, ze pominales fakt, iz sumann juz na starcie do dzisiejszego biegu mial 1:30 przewagi- czyli dzis tak naprawde wygral z krogulcem o jakies 10 sek...

fakt, źle spojrzałem i pomylilem się grubo... Sumann miał w biegu tylko 6,6 sek. przewagi smirk nie mniej i tak nie zmienia to mojego zdania.

p.s. nie wiem dlaczego nieprawdzwie cytujesz moje słowa, wtedy naprawdę wychodzą bzdury...
w piątek w sprincie gdyby był na czysto wlaczyłby z Sikorą i Ferrym o podium. Do trzech razy sztuka?

powyższe zdanie dotyczyło przecież Greissa...

Bonus: Unibet
iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by qlman
W Bwin znalazłem Greisa w pierwszej 5 za 2.0 (4/10)

Nie widzę Svendsena na liście startowej, czy wiecie dlaczego jutro nie wystartuje?

Nie ma Svendsena, ale jest Bjoerndalen i mysle, ze wychodzi na to samo wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
PANOWIE W JUTRSZEJSZYM BIEGU POSCIGOWYM ZA KAZDY BLAD BIEGNIE SIE RUNDE KARNA CZY JEST DOLICZANA ZA BLAD NA STRZELNICY 1 MINUTA odp BARDZO WAZNE!!!??

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by AdamsGkP
PANOWIE W JUTRSZEJSZYM BIEGU POSCIGOWYM ZA KAZDY BLAD BIEGNIE SIE RUNDE KARNA CZY JEST DOLICZANA ZA BLAD NA STRZELNICY 1 MINUTA odp BARDZO WAZNE!!!??
jest bieg masowy i jak sobie wyobrazasz wszyscy ruszaja razem i np. Sikora spudlowal raz na 1 strzelaniu to co wtedy sedziowie go zatrzymuja na minute? czy pobiegnie karna runde ? odpowiedz sobie sam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by AdamsGkP

Jest doliczana minuta - zawodnicy dobiegają na metę, a potem sędziowie biorą kalkulatory w dłoń i doliczają wybrańcom odpowiednią liczbę karnych minut i i w ten bardzo prosty sposób po kilku chwilach oczekiwania poznajemy wreszcie zwycięzcę smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
minuta za pudlo doliczana jest automatycznie na strzelnicy do czasu w zaleznosci ile razy kto spudlowal tyle minut mu do czasu doliczaja smile bynajmniej tak bylo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mefistofeles
minuta za pudlo doliczana jest automatycznie na strzelnicy do czasu w zaleznosci ile razy kto spudlowal tyle minut mu do czasu doliczaja smile bynajmniej tak bylo
laugh laugh

Przecież to masówka , biega się karne rundy za pudło !

M
veteran
veteran
M Offline
Bzdury. za pudlo sedziowie wracaja zawodnika na start tak jest od tego sezonu

old hand
old hand
z tego co sie orientuje minute doliczajaja w biegu indywidualnym w masowce biega sie rundy...

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
kila i mogila!!!!
dzis dwa bardzo ciekawe biegi, a wy se jaja urzadzacie

Co do betow warto wg mnie wziac Sikore z Kruglovem po 1.45
Rusek wiadomo w jakiej formie, biegowo kompletnie sie nie wstrzelili i moze byc ciekawie na MS, Tomek jak to Tomek forma jest i bedzie, spokojnie powinien sobie poradzic z kompletnie bez formy Kruglovem

Bergman ze Slesignrem po 1.55 takze wg mnie oplacalne. Obaj Szwedzi trafili z bardzo dobra forma, dodatkowo Bergman poprawil strzelanie i aktualnie jest grozny w kazdym biegu, Czech strzela jak zawsze na wysokim poziomie, ale z biegiem odstaje od czolowki, dzis bedzie szybkie tempo, powinien spuchnac i spudlowac cos na strzelnicy

Mlody Lander. z Osem takze do gry, Norweg lekko siada, bieg caly czas mocny (wczoraj najlepszy czas) lecz na strzelnicy potrafi szopke odwalic. W ostatniej masowce ostatni. Austryjak biegowo prawie taki sam, Austryjacy trafili idealnie z forma, strzelecko wg mnie duzo stabilniejszy niz chimeryk Os takze kursy kolo 1.55 do gry

Reszta raczej na livebecie, licze, ze Jarosz i Kruglov dobrze zaczna na pierwszym strzelaniu i zlapie sie jakies sensowne bety przeciwko nim

H
veteran
veteran
H Offline
Michael Greis V @9 [Centrebet]

Miki wczoraj bardzo dobry bieg, widać, że wraca do dobrej formy po kontuzji, gdyby nie wczorajsza wywrotka i zabawy z kijkiem to kto wie czy Sikor byłby 4, a Emil 3. Strzelać bezbłędnie Greis też potrafi, co nie raz udowadniał. Kurs w centrebecie lekko zawyżony, w innych bukach waha się od 6-7. Moim zdaniem warto, jak nie zwycięstwo to TOP3, a jeżeli nie dziś to na MŚ Miki weźmie nie jeden medal.

H
veteran
veteran
H Offline
Zapomniałem dodać, że to właśnie tutaj w Anterselvie, 2 lata temu Michale zdobył złoty medal w mistrzostwach świata w biegu masowym, wspomnienia na pewno miłe, a czy będą lepsze?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by hokuy

Miki wczoraj bardzo dobry bieg, widać, że wraca do dobrej formy po kontuzji, gdyby nie wczorajsza wywrotka i zabawy z kijkiem to kto wie czy Sikor byłby 4, a Emil 3. Strzelać bezbłędnie Greis też potrafi, co nie raz udowadniał. Kurs w centrebecie lekko zawyżony, w innych bukach waha się od 6-7. Moim zdaniem warto, jak nie zwycięstwo to TOP3, a jeżeli nie dziś to na MŚ Miki weźmie nie jeden medal.

Greis jeszcze za wolno biega, nawet gdyby mu kijek wczoraj nie upadł to Sikora lekko by go dogonił, wątpie czy zdoła być w TOP 3 tym bardziej, że wystartuje Bjoerdalen.

Ja wziąłem na dziś Sikora - Greis 1, po 1.87

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by kukis13
Originally Posted by hokuy

Greis jeszcze za wolno biega, nawet gdyby mu kijek wczoraj nie upadł to Sikora lekko by go dogonił, wątpie czy zdoła być w TOP 3 tym bardziej, że wystartuje Bjoerdalen.

Ja wziąłem na dziś Sikora - Greis 1, po 1.87

za wolno? zeby nie kijek to by mial jeden z lepszych czasow biegowych, zaraz za Osem i nadzieją Austryjakow

B
Big Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
.....do tej pory czuję ten zbuczały deser...bo panna się niepopisała i oczywiście zameldowała za koleżanką z pary.Przyznam się.... że dzisiaj też zagrałem tą samą parę ...dając szansę rewanżu...i znowu zbuk...ale na szczęście ten smród... musiałem sam znosić.

Tomasz Sikora - Michael Greis-1 k.1.87
Ole Einar Bjørndalen - Simon Eder-1 k.1.35
AKO 2.52

Sikora zajmujac pierwsze lub drugie miejsce... odzyska fotel leadera....wiec motywacja jest.
W drugiej parze,hmmm.....Ten pierwszy zawsze był pierwszy przed tym drugim......dotychczas. laugh

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Big skad para Olek - Eder?

B
Big Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
expekt

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
szybko, szybko bo zaraz start...

Ole 1-3 kurs 1,50 - Ole pokazal juz tydzien temu ze wraca do wielkiej formy, nie wiem czemu nie startowal w 2 zawodach tutaj, mam tylko nadzieje ze nie zajechal sie treningiem... nie widze zbytnio kto moze go z podium wypchnac, moze Ferry, moze Sikora przy dobrym strzelaniu... jednak jak dla mnie kurs w porzadku...

Slesingr - S.Fourcade - Czech wraca do formy, dwa dobre miejsca w tym tygodniu pozwalaja wierzyc ze dzis pyknie Francuza... kurs 1,8 smile

co do pudel, kazdy moze dobierac na strzelaniu po 3 pociski od kolegi z dywanika obok, pod warunkiem ze tamten sie nie polapie

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
a propo koszulki lidera - czy wciaz tak jest ze dwa najslabsze starty nie licza sie do koncowej klasyfikacji??? jak dla mnie poroniony przepis, przez to ta klasyfikacja jest tak naprawde malo przejrzysta

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jest, chyba nawet nie 2 tylko 3.

Strona 12 z 14 1 2 10 11 12 13 14

Moderatorzy  Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, Lukasz111, rafal08, rymoholik, burbon, poozon, Szuman, Akhu), 2,376 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,502
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025