|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Że wczoraj grałem Azarenke +1.5 seta w Pinnacle i gdy typ był już wygrany musiała cipa skreczować i miałem zwrot. Dziś to samo, grałem ze Djokovic nie wygra 3:0 i gdy juz wszystko było rostrzygnięte tym razem cipka Djokovic musiał skreczować. 1850 zł mniej w taki zasrany sposób 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Co do Djokovica to się zgodzę, bo standardowo uciekł z kortu widząc że wyraźnie przegrywa, ale Azarenka się zataczała po korcie i grała ile mogła, aż w końcu zeszła z kortu ze łzami w oczach. Mniej pretensje do buka, takie zakłady powinny być rozstrzygane na korzyść gracza.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
oj adammm za 9 miesiecy w Co mnie cieszy? Twój wpis: jestem szczesliwym tatusiem  hehe ta, super szczesliwym 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No wiem Goget, widzialem co sie z nią stało. Chodzi mi o sam fakt, ze taki pech i to podwójny, bo pewnie jakby te bety byly w trakcie kreczy nietrafione to tych kreczy by nie bylo  a zasada u buka żenująca bo wygrane były już na 100% no ale co zrobic takie zasady ;/
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Dolina życia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spozniajacy sie okres u pewnej panny... becikowe na peFFki dostaniesz, a we wrzesniu ME w basket i siate 
|
|
|
|
|
|
|
To, że robi się bohatera z Siódmiaka, a tylko przypadek trafił że piłka trafiła w akurat jego ręce. Dużo większy wkład w zwycięstwo ma niemal każdy inny w tej drużynie(a największy Norwegowie :D).
|
|
|
|
|
|
|
To, że robi się bohatera z Siódmiaka, a tylko przypadek trafił że piłka trafiła w akurat jego ręce. Dużo większy wkład w zwycięstwo ma niemal każdy inny w tej drużynie(a największy Norwegowie :D). Bohater, ostatniej akcjireż.B.Wenta obsada.Polska reprezentacja w piłce ręcznej gatunek filmowy. thriller premiera świtowa 27/01.09 poz.infa(rozpowszechnianie zakazane w RFN)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie denerwują wredne stare kefiry które idąc środkiem chodnika prosto na ciebie nie myśklą ustąpić rączki ni przesunąć się kawałeczek 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
fakty tvn-jak można przez 5 minut pieprzyć o epidemii grypy,ile to osób nie chodzi do szkoły czy przedszkola,że trzeba było odwoływać występy na dzień babci itd. a na koniec podać ,że w 5 mln województwie mazowieckim zachorowało w zeszłym tygodniu 1600 osób.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To, że robi się bohatera z Siódmiaka, a tylko przypadek trafił że piłka trafiła w akurat jego ręce. Dużo większy wkład w zwycięstwo ma niemal każdy inny w tej drużynie(a największy Norwegowie :D). No ja pierdole  Ale masz problemy. Ciekawe, czy każdemu by tak ręka nie zadrżała i nie miał 100 myśli "co będzie, jak nie trafię" w tym momencie. Jest bohaterem i już, ale nie... lepiej jechać, że w ogóle mecz był kiepski i mieliśmy farta, a ten co trafił przez całe boisko w ostatnich sekundach nie jest bohaterem. Nie do wiary, jacy ludzie są...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe, czy każdemu by tak ręka nie zadrżała i nie miał 100 myśli "co będzie, jak nie trafię" w tym momencie. W takich momentach nie myślisz...
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
To, że robi się bohatera z Siódmiaka, a tylko przypadek trafił że piłka trafiła w akurat jego ręce. Dużo większy wkład w zwycięstwo ma niemal każdy inny w tej drużynie(a największy Norwegowie :D). Nie wiem czemu uważasz że tu Norwegowie mają największy wkład ,mecz wyrównany prawie Jak Dania - Niemcy remis był blisko ,to że nie wykorzystali sytuacji to jest normalne bo gdyby tak wszystko wchodziło to by były wyniki po 50 bądz po 60 a że akurat to były końcowe momenty to tylko sie cieszyć z tego że na naszą korzyść.Norwegowie wycofując bramkarza zagrali vabank,Polacy podejrzewam też by tak zrobili ,zawsze to jeden więcej robiący zamieszanie a to że akurat dostał piłkę i stracił chodz chciał dobrze to już inna historia. A to że Siódmiaka ogłaszają bohaterem to już taki zwyczaj że kto strzela decydującego gola badz broni jakieś karne w finale to jest taki zwyczaj ,fakt zachował stoicki spokój bo było jeszcze kilka sekund by podać i rzucić pewniej ze środka ale zrobił inaczej wzioł wszystko na swoje barki i sie udało. Szkoda że nie wpadło od poprzeczki jak w finale MŚ w piłce po strzale Zidane z karnego to by dopiero było A gdyby tak piłka leciała w górze i syreny końcowe i wpadł gol to sie liczy tak jak w koszykówce >?>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wqrza mnie, że pojechalem dzisiaj na wyjątkowo nieumiejętnie granych zakładach LIVE na kosza na dosyć dużą kasę i do tego zamiast wyłączyć kompa i sobie odpuścić na dzisiaj, wiedziony emocjami zrobiłem jeszcze jeden zakład na noc+jutro, żeby wyjść na 0. Taki szkolny błąd...
Jutro będzie albo OK, albo podwójna wtopa...
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
To że już praktycznie prawie 2miechy to tatalne tango u mnie Już 2dni wytrzymałem to do soboty wytrzymam, a w sobotę wesele kumpla. Nie lubie wesel :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kobiety. I ich tekst "kobieta zmienną jest" nie jest k*** żadnym wytłumaczeniem ani usprawiedliwieniem!!
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Lepiej ze Ci tak odpowiedziala niz "glowa mnie boli, nie mam ochoty" 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
To, że robi się bohatera z Siódmiaka, a tylko przypadek trafił że piłka trafiła w akurat jego ręce. Dużo większy wkład w zwycięstwo ma niemal każdy inny w tej drużynie(a największy Norwegowie :D). Siódmiak to najlepszy polski obronca...Siodmiak mial decydujacy udzial w kazdej obronnej akcji w 2 ostatnich minutach meczu, nikt inny tak nie zasluzyl na miano bohatera jak Siodmiak. Dziwi mnie tez, ze umniejszasz niewatpliwie olbrzymi sukces naszej reprezy...Gollob jak zdobedzie braz na zuzlu, to szalejesz...
|
|
|
|
|
|
|
Nie umniejszam !!
Mecz był super, a szczypiornistom akurat zawsze kibicuje i lubię ten sport(w przeciwieństwie do siatki). Mecz strasznie dramatyczny, ale trochę "cud na cuda". Tak tylko napisałem, że naprawdę sporo zawdzięczamy Norwegom, bo nasza walka i wiara do końca to jedno(super sprawa), ale 58 minuta, +2, i piłka i tak to roztrwonić, to też sztuka.
A co do Siódmiaka...no główny splendor jest za ten rzut, a to w mojej opinii akurat przypadkowe, że trafiło się jemu.
A że bardziej przeżywam sukcesy Golloba? Cóż, jak się kibicuje komuś przez całe życie, na dobre i na złe, to trochę inne emocje to są.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|