|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szczerze mówiąc to ja też jakoś niezbyt ufam norwegom. Chyba lepszym rozwiązaniem dla mnie jest postawić na over w tym meczu. Zgadzam się z travisem, że Macedonia to już nie tylko Lazarov i wg mnie nie stanowi on już aż 70% siły tej drużyny. Myśle, że ta drużyna nawet bardzo uwierzyła w swoje siły i posiada ogromną determinacje. Wsumie to prywatnie chciałbym żeby jak najdalej doszli 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Na innym forum przeczytalem, z 2500 Macedonczykow wybiera sie na ten mecz, takze bedzie ich jeszcze wiecej niz wczesniej to na pewno jeszcze bardziej zmobilizuje Macedonie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inna kwestia... Czy porażka Norwegów dzisiaj raczej przekreśla ich szanse na awans ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Norwegia jest w takiej samej sytuacji jak Polska czyli szanse na awans tylko matematyczne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam bym uwarzał na tę Norwegie. Jak grali z ogórami to nie mieli z nimi problemu. Jak przyszło co doczego do przegrali zarówno z Dunczykami jak i wcale nie takimi mocnymi Serbami. Męski handball w kraju gdzie fiordy z ręki jedzą wcale nie jest taki dobry. Już rok temu jak grali u siebie w ME nie pokazali nic ciekawego, gdzie po wygraniu grupy w dalszym etapie już nie potrafili u siebie wygrać meczu. A Macedonia na Fali. Lazarov jest nie do zatrzymania, ale także Macedonia ma bardzo dobrego bramkarza. Dla mnie NO BET z letkim wskazaniem na Macedonie, która jest w gazie. Pokonała nasz, nie miała problemów z Rosją a i z Niemcami do czasu jak grał ich lider grałą jak równy z równym.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tez mi sie tak wydaje.Macedonia faktycznie gra teraz na gazie i jesli nie udalo sie zatrzymac Lazarova w trzech poprzednich meczach to teraz tez moze byc klopot.Ja biore hp +1,5 na Macedonie.Fakt jakiekolwiek problemy Macedonczyka typu np.czeste kary lub kontuzja ograniczaja szanse Macedonii do zera,ale to juz gdybanie.Patrzac na poprzednie mecze jak tu nie wierzyc ze jeden czlowiek potrafi wygrac mecz....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja to widze tak: Polska wygrywa 3 spotkania Niemcy przegrywaja z Norwegia badz z Serbia zas pokonuja Danie Dania po 2 porazkach (z Niemcami i z Polska) mimo zwyciestwa nad Macedonia nie wychodzi z grupy bo ma tyle samo punktow co Polska i porazke w bezposrednim spotkaniu... Macedonia nie jest w stanie wywalczyc sobie 4 pkt, zas Serbia moze i zdobedzie jeszcze 4 pkt lecz tabela na koniec bedzie wygladac tak: 1.Niemcy 8 pkt 2.Polska 6 pkt 3.Dania 6 pkt 4.Serbia 6 pkt dlaczego zakladam ze Niemcy musialyby przegrac z Serbia badz Dania... bo wtedy nie mogliby podlozyc sie Danii w ostatnim spotkaniu... tak wiec dzisiaj do boju Serbio,Norwegio,Polsko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiscie Niemcy musialyby przegrac z Norwegia badz z Serbia, sorki nie mozna edytowac
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Za duzo tych uwarunkowan......a prawde i tak zawsze weryfikuje boisko,dlatego uwazam ze nie mamy szans wygrac z Dania w obecnej formie ....jak ktos pare postow wyzej trafnie ujal gramy bez wiary,bez ambicji i bez jaj....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co do typów na dzisiaj.
Duny z Polską po 1.3 można brać śmiało do jakiegoś kombosa. Tak samo z grać ich z -3,5. My gramy bardzo słabo. Z Rosją wygrana na farcie. Z Macedonią w plecy z Niemcami baty. A na dzień dzisiejszy Duny moim zdaniem wygraliby z każdą z tych drużyn.
Ale ja się skupie na dwóch meczach. Argentyna - Kuwejt (+11,5) Typ: 2 Tu typuje inaczej niż Baqu. Obie drużyny spotkały się także w President Cup na turnieju w Niemczech i tam Argentyna wygrała 25-25. Wcześniej Argentyna także wygrała z Kuwejtem w 2001 roku 22-16. Z inna ekipą z Ameryki Kuwejt przegrał 3 bramkami. Co prawda Kuba jest znacznie słabsza od Argentyny (choć w półfinale MA przegrała tylko 32-33) to wynik będzie oscylowal wokół 7-8 bramek.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja dzisiaj liczę na wyrównany mecz Polaków, jakby nie patrzeć mecz w którym wygrana daje jeszcze jakieś matematyczne szanse. Dania po 1,25-1,30 jest moim zdaniem nie do grania. Polacy na pewno wyjdą bardzo umotywowani po upokorzeniu z Niemcami, a ze sa to ambitne chłopaki to liczę na twarda grę od początku do końca. Jedyne ale to niestety to ęe może zabraknąć umiejętności, aha no i jeżeli Jaszka wyjdzie na boisko to też będzie ciężko...
Polska po 4,6...why not
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niemcy - Serbia Spotkania w MŚ i ME 2005 - 24:25 (49 bramek) 2004 - 26:28 (54 bramki) 2003 - 31:31 (62 bramki) 2002 - 27:21 (49 bramek) 1999 - 21:22 (43 bramki) 1998 - 22:29 (51 bramek)
Linia ustawiona jest 55,5 bramki. W dotychczasowych meczach tylko w pojedynku z Macedonia została przez Niemców przekroczona ta linia o jedną bramkę 23:33 (56 bramek). Reszta to ponizej. Także w sparingach przed turniejem Niemcy pokazywały swietną obrone. Sąsiedzi z zachodu grają bardzo twardo i rzadko kto im rzyca więcej niż 25 bramek. Wydaje mi się, że tutaj to max będzie 50 bramek. Inna sprawa to widać, że Niemcom jakos ostatnio Serbia nie leży a i tez jakiejś formy rewelacyjnej nie prezentują.
Z innych meczy. Można spróbowac słowaków po kursie niecałem 3 u niektórych buczków oraz handi bramkowe na madziarów z gospodarzami. Także Egipt powinien pokonac Algierie co najmniej 5 bramkami, skoro Tunezja nie miała z tym probemu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja nadal wierzę w Koreańczyków handi -1,5 wystawione przez bet365 biorę z pocałowaniem w rękę. Under u Niemców? rzeczywiście wart uwagi, kurs na Danie wrażenai nie robi a handi to jednak trochę ryzyko gdyż nasi uwielbiają wygrywac keidy nikt na Nich nie stawia. Tunezja świetnie gra ale handi troche za duże chyba lepiej poczekać i na live postawić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To moze i ja sie wypowiem bo kilka meczy widzialem na tych mistrzostwach
Dania - Polska czysciutka 1 bez zadych zachamowac dunczycy bardzo dobra gra procz 1 polowy meczu Z Serbami gdzie przegrywali 8 golami a i tak wyciagneli dla mnie druzyna ktora na podium a co do Polakow co duzo pisac juz na igrzyskach bylo widac ze mamy problemy teraz sa jeszcze wieksze
kurs 1.3 na Danie ale lub 1.44 Dania -1 w unibet
Macedonia - Norwegia widze duzo osob rzuca sie na Norwegow i t jest blad Macedonia z Polakami bardzo dobry mecz z Niemcami do puki nie zszedl Lazarov dobry mecz no i z Ruskami bardzo dobry mecz , Norwegia troszke nie rowna faworyzowana w przypadku Serbi i przegrywa z nimi a wcale serbowie nie tacy mocni z Dunczykami niezly mecz ale bez postrasznie ich . Lekko sprobuje Macedonie w tym wypadku ale pewniejszym typem dla mnie jest Over oba zespoly bardzo szybko wyprowadzaja ataki i szybko rzucaja licze na wysoki wynik .
A wiec lekko 2/10 Macedonia Over 56.5 goals 1.87 Expekt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skośni po 1,8 to ciekawa oferta, grają specyficznie ale skutecznie i widać ogromny postęp, skoro z takimi drużynami jak chorwacja przegrali 1 bramką nie co gorzej ze szwecją po 6 bramek wygrana z hiszpanią a słowacy może i grają nieźle ale jakoś nie przekonują mnie remis z węgrami wygrana z rumunią zwycięstwo z argentyną tylko 2 bramkami no i 9 bramek od francji bo autrali nie borę pod uwagę wiadomo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Troszki ugrane na Slowacji i Norwegii (szkoda Niemaszków) - cóż pozostał jak na koniec dnia nie pozwolić sobie na zgranie? kogo? oczywiście Polaków (kursy 4.30-3.95) z X 14.5 na zwrot z dobrym piwem. Dlaczego 1/ wszystkie znaki wskazują na wysoką wygraną Dunów. 2/ Potencjał Polaków nie jest dużo gorszy od reprezentacji Danii - choć formy brak, ale ten mecz będą grali bez presji (no może z małą presją) - a jak Szmal zagra conajmniej na swoim wysokim poziomie - a rozgrywający + Tomek T. nie będą przestrzeliwac może być wyrównany mecz - a końcówka gra nerwów - tu wybór z powodu kursów
zagrałem również POL(-1) po 4.95
i połączyłem win Polska z over 54,5 Węgrów
aha mam nadzieję że nie będę musiał oglądać Jaszki (a jeżeli już niech nie powtórzy wyczynów z meczu z Niemcami)
a zaraz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co bedze jak np
norwegia 6pkt dania 6pkt polska 6pkt
co jest liczone po puntach gole
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
W takiej sytuacji liczy sie bezposredni mecz miedzy zainteresowanymi wiec jesli wygramy jeszcze z Norwegia i Serbia to mamy gre o medale!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
co bedze jak np
norwegia 6pkt dania 6pkt polska 6pkt
co jest liczone po puntach gole Polska i Norwegia nie mogą mieć po 6 pkt ponieważ grają mecz między sobą + jeszcze jeden mecz a teraz maja po 2 pkt
|
|
|
|
|
member
|
|
member
nie mamy wszystkiego w swoich rekach
Jesli Dania wygra z Macedonia a Niemcy wygraja z Norwegia wtedy nawet 2 wygrane nie pomoga (chyba ze rozluznieni i pewni awansu Niemcy wygraja z Dania)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|