|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Gdzie można w necie kupić PaySafeCard? Z góry dzięki za pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla polaków jeszcze nie ma paysafacard z tego co mi wiadomo.ale planują uruchomić usługę i dla nas.Z tego co sie orientuje to poprostu zakup takiej karty będzie polegał na zakupie danej karty o okreslonej wartosci w jakimś tam sklepie tak jak zwykłej katy pre paid do telefonu i wykorzystanie jej potem jak już sie chce do płatności.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli masz znajomego za granica, np w Niemczech czy w Austri to popros zeby ci kupil, bo innego sposobu raczej nie ma. Za granica ta karte mozna kupic praktycznie wszedzie gdzie mozna doladowac telefon. Ta karta to tylko PIN skladajacy sie z kilkunastu liter i cyfr, ktory potem podajesz na stronie buka wiec znajomy moze ci wyslac ten PIN smsem czy na maila. Ja probowalem kupic ta karte na stronach internetowych, ale dalem sobie spokoj bo to graniczy z cudem. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na ebay-u mozna kupic ta karte...ale z tego co widze na www.paysafecard.com [ paysafecard.com] to w polsce tez powinna byc nie dlugo dostepna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiadomo,że karte samą można kupić bez problemu jak piszą koledzy wyżej.kwestia tego,że poprostu bukmacherzy jesli rejestrujemy sie jako polacy często nie zostawiają dla ans wogóle takiej opcji wpłaty aktywnej.Dlatego dla polaków póki co to nic specjalnego.Jest pare buków gdzie tak możemy wpłacić,ale ogólnie ciągle jeszcze nie warto sobie zawracać głowy.Jak wejdzie do polski już normalnie to na pewno bedzie ciekawa sprawa.Szybka wpłata bez problemów jakie czaasmi trafiają sie przy wpłatach normlanymi kartami to na pewno wielki plus.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Karte mozna zamowic online na tej stronie: https://www.wertkartenverkauf.com/ platnosc przelewy24
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Długo się czeka na karte? Zastanawiam się nad jedną rzeczą. Jeżeli wpłace gdzieś pieniądze taką kartą to jaką metodą mam wypłacić?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Karte otrzymuje sie wirtualnie w postaci numeru pin ktory podaje sie kiedy autoryzujesz transakcje,otrzymujesz go odrazu po zrealizowaniu platnosci zapisujesz gdzies i kiedy chcesz wplacic za pomoca paysafecard podajesz pin i juz.Wyplacic na ta karte nie mozna,ale zawsze pozostaja inne metody wyplaty jesli chodzi o buki. Uzywam tego aby miec mozliwosc wplaty w euro do buka i skorzystac z bonusow ktore nie przysluguja po wplacie przez Moneybookers.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Te karty są imienne? Jest jakieś powiązanie karty z osobą kupującą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niee.Właśnie to jest jej największa zaleta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam mam pytanie chcialbym wplacic poprzez paysafecard do expektu czy jest ta mozliwosc aktualnie dostepna juz w Polsce bo nie za bardzo sie orientuje.Z gory dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry ze post pod postem ale cos nakrecilem chodzi mi o to czy jest mozliwosc zakupu w polskich sklepach czy kioskach tej karty?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sorry ze post pod postem ale cos nakrecilem chodzi mi o to czy jest mozliwosc zakupu w polskich sklepach czy kioskach tej karty? http://www.paysafecard.com/index.php?id=1515Po wpisaniu Gdańska, najbliższe punkty pojawiły się w Bydgoszczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe dzieki wlasnie tez byem na tej stronie i po wpisaniu mojego miasta najblizsze punkty pojawiaja sie w Niemczech wiec jeszcze ciekawiej ale z tego co sie zorientiowalem jest wiecej punktow w rzeczywistosci nisz u nich na stronie tylko nie wiadomo gdzie wlasnie staram sie dowiedziec czy nie ma jakiegos u mnie w miescie.Pozdro
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zdzierają  płacić więcej żeby mieć mniej? bez sensu jak dla mnie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
cena rzecz względna, ja przynajmniej nie musiałem biegać, dzwonić i szukać, a z punktami sprzedaży paysafe w Polsce nie wygląda jeszcze to najlepiej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rzeczywiscie bardzo wiarygodny sprzedawca 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Kolo ma nowe konto a ja się kontaktowałem przez gg.Dostałem linka od niego.A co do ceny to dla mnie ok ładuje za 10 euro a płacę 11,50.To nie dużo 1,50 jak wszystko załatwiam przez neta:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiedz od razu ze to ty sprzedajesz i moze ktos podejmie takie ryzyko i kupi, a nie udajesz ze reklamujesz jakiegos nieznajomego ziomka :
|
|
|
Link skopiowany do schowka