|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
udajesz glupiego czy naprawde takim jestes?  zobacz dokladniej w kogo strone kierowalem posta, a nastepnie sie "wypowiadaj" tyle ode mnie bo rafal czuwa  Przepraszam, ale za pierwszym razem jak na szybko czytałem Twój komentarz to wydał mi sie skierowany w moją stronę a nie w stronę tego ... (tu powinno pojawić się brzydkie, pogardliwe określenie, jednakże nie mam zamiaru zostać zbanowany, tak więc ominę to określenie). Tak więc jeszcze raz przepraszam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja swojej dziewczynie ostatnio cały pokój wypełniłem balonami w kształcie serc, ale nie potrzebowałem do tego walentynek, dlatego ja bym proponował zrobić takie coś już 13go lutego, umówić się z Nią na zwykły spacerek, a potem jak wróci już do domu będzie miala miłą niespodziankę i zostawić kartkę, że każdego dnia kochasz tak samo, a walentynki to głupota itp.   kurde jakbym siebie czytał  Podpisuję się pod wszystkim co napisał Gnacik  PS miałem identyczny pomysł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak i ten pomysl mial tez juz inny koles jakis czas temu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie, już to było poruszane jakiś czas temu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie, już to było poruszane jakiś czas temu  Zapewne przy okazji 14 lutego 2008r.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja pisałem odnośnie pomysłu z balonami. Już to jakiś czas temu ktoś opisywał. A co do Twojego pytania @KIDD to hm, Warszawy nie znam za dobrze, ale jak chcesz coś naprawdę oryginalnego i ciekawego to powinno to wyjść z Ciebie. Ja bym Ci od siebie polecił zabrać kobietę na tor kartingowy, pod Warszawą bodajże jest taki 'IMOLA'? Coś tak mi świta, ale to z kolei może być dość droga przyjemność. Grunt to własne urozmaicenia, nie żadne schematy, troszkę fantazji 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
wez z nia slub 14 lutego. napewno sie ucieszy. 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Naprawdę chcesz skorzystać z cudzego pomysłu? Co odpowiesz dziewczynie na pytanie: Dz. "Kochanie to był Twój pomsył"? Ty: "No coś ty! Kolegów z mecz.pl"!  [ Linked Image] Jak tak odpowie to jeszcze nic takiego. Gorzej by bylo gdyby wygladało to tak: Dz. "Kochanie to był Twój pomsył"? Ty: "No coś ty! Przeczytalem w poradniku bukmacherskim u Dj Sosny"!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Naprawdę chcesz skorzystać z cudzego pomysłu? Co odpowiesz dziewczynie na pytanie: Dz. "Kochanie to był Twój pomsył"? Ty: "No coś ty! Kolegów z mecz.pl"!  [ Linked Image] Jak tak odpowie to jeszcze nic takiego. Gorzej by bylo gdyby wygladało to tak: Dz. "Kochanie to był Twój pomsył"? Ty: "No coś ty! Przeczytalem w poradniku bukmacherskim u Dj Sosny"! Albo co ty Pierniczek mi poradził
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Nie wiem co w końcu zrobisz za niespodziankę, ale nie zapomnij się odpowiednio ubrac Tu odpowiedni srtój na fotce [ muzyka.wp.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak i ten pomysl mial tez juz inny koles jakis czas temu  Tak i mam go stąd, ale to nie ma znaczenia, grunt to dobre wykonanie 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
tak i ten pomysl mial tez juz inny koles jakis czas temu  Tak i mam go stąd, ale to nie ma znaczenia, grunt to dobre wykonanie  Dokładnie tak, panowie. Nieskromnie zaznaczę, że ten pomysł też wykonałem i być może to nawet właśnie o nim / o mnie wspominacie. Tylko że pomysł pomysłem, ale tu trzeba jeszcze trafić na tą odpowiednią dziewczynę - co się okazuje dopiero z czasem. Domyślam się gnacik, że Tobie się udało i osiągnąłeś zamierzony cel, gratuluję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak w Warszawie to przejażdżka metrem jedynie w grę wchodzi  A swoją drogą to najlepiej samemu coś wymyślić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak w Warszawie to przejażdżka metrem jedynie w grę wchodzi  A swoją drogą to najlepiej samemu coś wymyślić. Kicha z metrem, bo już kilka razy jeździła i jakoś nie wiem czemu nie zrobiło to na niej dużego wrażenia 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zabierz ja do Londynu lub Moskwy. Tam maja rozbudowane metro. Na pewno nie nudzilaby sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zabierz ja do Londynu lub Moskwy. Tam maja rozbudowane metro. Na pewno nie nudzilaby sie  I jest więcej stacji niż u nas? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zabierz ja do Londynu lub Moskwy. Tam maja rozbudowane metro. Na pewno nie nudzilaby sie  I jest więcej stacji niż u nas?  To co jest w Wawie, to jakaś marna podróbka metra 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Kidd Londynskie metro nie dosyc ze jest najstarsze to chyba najwieksze. Tam jedna Linia jest wieksza niz cale metro w Wawie. Ale za to Moskwa ma bardzo "specyficzne" metro. Ma swoj klimat  Olej Wawe, bierz ja gdzies w swiat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zabierz ja do Londynu lub Moskwy. Tam maja rozbudowane metro. Na pewno nie nudzilaby sie  I jest więcej stacji niż u nas?  To co jest w Wawie, to jakaś marna podróbka metra  Wnioskuję z tego co napisałeś, że naprawdę ich metro jest bardziej rozbudowane od naszego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|