|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
bardzo dziekuje, a po polsku? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bardzo dziekuje, a po polsku?  Niby slaby ale zawsze, idzie sie domyslec  http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=pl&u=http%3A%2F%2Fsupport.mozilla.com%2Ftiki-view_forum_thread.php%3Flocale%3Dnl%26comments_parentId%3D67273%26forumId%3D1&sl=en&tl=pl
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Pytanie może trywialne ale ja nie potrafię rozwiązać tego problemu.
Używam przeglądarki Opery i od pewnego czasu adresy w tejże przeglądarce nie "przemieszczają się" Tzn. na górze jest ostatni adres wpisany a nie używany. Zawsze adresy ostatnio i najczęściej używane były na górze listy. Teraz aby dostać się do ulubionych musze przekopywać się przez inne, wie ktoś jak to zmienić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spróbuj zrestartować ostatnie adresy. Zrób sobie zakłądki nad paskiem adresu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie taki problem mam a mianowicie pracuje na laptopie i cos ostatnio mi sie przypsul cdrom takie jakies mam odczucie tzn plte musze wkladac po 6-8 razy az zaskoczy, nie widzi jej i piluje starsznie, malo tego jak przy odpalaniu komputera jest plyta w cd i sie zaczyna ciac to sytsem nei odpala musze wyjac plyte i dopiero wtedy cd do wymiany czy to jakas inna wada czy jak jakby ktos pomogl bylbym bardzi wdzieczny  dodam ze laptopa mam z 6 miesiecy i narzekac nie moge ale ten cdrom mnie dobija
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
u mnie hula bez najmniejszych problemów
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie taki problem mam a mianowicie pracuje na laptopie i cos ostatnio mi sie przypsul cdrom takie jakies mam odczucie tzn plte musze wkladac po 6-8 razy az zaskoczy, nie widzi jej i piluje starsznie, malo tego jak przy odpalaniu komputera jest plyta w cd i sie zaczyna ciac to sytsem nei odpala musze wyjac plyte i dopiero wtedy cd do wymiany czy to jakas inna wada czy jak jakby ktos pomogl bylbym bardzi wdzieczny  dodam ze laptopa mam z 6 miesiecy i narzekac nie moge ale ten cdrom mnie dobija Problem jest z Twoim CD-Romem, który najprawdopodobniej się uszkodził i jedyną opcją będzie jego wymiana. Możliwe jest także jego zabrudzenie (laser) dlatego może kup płytę czyszczącą i spróbuj w ten sposób.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, winamp rozkracza mi się przy prawie każdym włączeniu na Vista. Ściągnąłem wersję na Vistę i zachorowała mi po tygodniu - działała ok przez ok. tydzień i potem znowu bach - krach za krachem. Komp jest zdrowy. Pytanie: jaki jest program pozwalajacy na odtwarzanie mp3, tworzenie playlists itp.? Tylko nie mówcie, że Media Player, bo tego nie używam do mp3, chcę czegoś innego. Co polecacie? Pomóżcie noobowi 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Pytanie: jaki jest program pozwalajacy na odtwarzanie mp3, tworzenie playlists itp.? Tylko nie mówcie, że Media Player, bo tego nie używam do mp3, chcę czegoś innego. Co polecacie? Pomóżcie noobowi  tylko i wyłącznie foobar http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Players/Foobar.shtml
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki, zaraz go oblookam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie działa, dziękuję  A jak usunąć listwę ,,Album List''?
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Fajnie działa, dziękuję  A jak usunąć listwę ,,Album List''? tutaj masz foobar'a którego kiedyś kiedyś modyfikowałem z nudów  żeby usunąć listę zaznaczasz ją na liście >> prawym i remove this playlist http://www.megaupload.com/?d=71138S6A nie trzeba go instalować, wystarczy wypakować do jakiegoś folderu, utworzyć sobie skrót do niego i ten skrót wrzucić na pulpit alby odpalać  miłego użytkowania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] jak to usunąć?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spróbuj w menu View. Dawno się nie bawiłem Foobarem ale chyba właśnie przez View.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam maly problem z gg, tak jesli jest w pasku to dziala, a jak wlacze z kim rozmowe to po 5 sekundach pojawia sie jakis blad i gg sie wylaczy, wlacze znowu i tak samo, probowalem roznnych wersji od najstarszej do najnowszej i caly czas to samo, taki blad sie pojawia [Linked Image] [ imageshack.us] [Linked Image] [ g.imageshack.us] wie ktos jak temu zaradzic?? tylko prosze bez opini ze gg jest do dupy wgraj sobie cos innego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz po problemie, banner killer 2 pomogl, wszystko przez reklamy w gg
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spróbuj w menu View. Dawno się nie bawiłem Foobarem ale chyba właśnie przez View. View. Dokładnie, mam to, co chciałem, dzięki!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
da się na blogspot.com wstawic licznik odwiedzin? siedze juz 20min i nawet edycją skryotu mi nie wychodzi, a nie wiem co robie zle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, usunąłem, z poziomu menu aparatu, 2 zdjęcia, których miałem nie usuwać, da się je przywrócić? Bardzo ważne, nie dla mnie, dla brata!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|