Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 5 1 2 3 4 5
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Yyyy, a co takiego robi się w walentynki, czego nie można zrobić w dniu Kupały ? grin

Poza tym dzisiaj piździ i jakoś tak mało przyjemnie, co innego w czerwcu hura

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A zresztą, poczytajcie sobie:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Noc_Kupa%C5%82y

Ta cała marketingowa papka z Hameryki nawet się nie umywa do tradycji Nocy Świętojańskiej wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
ja zaprosiłem dziewczynę na wspólne oglądanie livescore'a, nie miała daleko do kompa ale się obraziła

addict
addict
witam, potrzebuje jakiegoś fajnego wyznania,lecz nie o miłości bo na to za wcześnie tongue
szukam, szukam ale nic ciekawego nie ma w necie.... jakieś pomysły?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Najlepiej sam sobie odpowiedz na pytanie co czujesz. gdy Ona jest obok Ciebie, gdy myślisz o niej itp. A później jej to powiedz grin Na pewno będzie to oryginalniejsze, niż jakieś gotowce z internetu smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Aaaaa to o Noc Świętojańską chodzi, ok, masz rację smile Ale uważam, że można być tradycjonalistą, a do takich świąt jak dziś podejść z odpowiednim dystansem, a nie krzyczeć jakie to wielkie zło itp.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to jest tak samo popierdolone i fałszywe święto jak 1 listopada. przez cały rok ludzie nie pamiętają o grobach i bliskich którzy zmarli a 1 listopada pakują tysiące złotych i urządzaja rewie mody po to zeby ten co ma grób obok sie spuścił z zazdrości jaki to my mamy wypasik na naszym grobie. kto obchodzi Walentynki? puste dresy które obchodzą również helloween - jak się kogoś kocha powinno się to okazywać cały rok a nie robić sztuczności i manifestować swoje uczucie właśnie w tym dniu. niestety konsumpcyjna gospodarka obecnie robi wszystko żeby ludzie obchodzili 14 lutego bo wiadomo - gadzety sa, kasiorka jest

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

?
?
Ustawcie swoim laskom "granie na czekanie" i gitara wink

?
?
Ustawcie swoim laskom "granie na czekanie" i gitara wink

yhm smirk laugh

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Mimo że dziś pogoda niezbyt ciekawa, to i tak wielu don żułanów wyprowadza swoje kochania na spacerek. I oczywiście podstawowym atrybutem jest kwiatek zapakowany w celofan, żeby nie zamókł. To dziwne że te urocze niewiasty nie boją się o swoje kozaczki, ale widocznie wizja dostania kwiatka w celofanie + wyjście do kina + wieśMac, opcjonalnie longer i cola (a jak don żułan ma 18 lat, a księżniczka 15 to już może zamoczyć usta w alkoholu, tym samym imponuje swojej lejdi, bo ona alkoholu kupić nie może). Wczoraj rozmawialiśmy ze znajomymi o patologiach, ale patologii walentynkowej nie omówiliśmy niestety. Otóż od kiedy tylko pamiętam zawsze śmieszył mnie ten dzień. Ale niektórym już całkiem odbija i zamiast słyszeć pana Turnaua zapowiadającego, że następnym przystankiem jest św. Gertrudy, to ja słyszę jakieś brzdęgolenie o miłości...

I naprawdę tej Ameryce to nie ma czego zazdrościć, no może poza jednym - NBA smile Idiotyczne święta, grube amerykanki, syfiaste żarcie, nie mają żadnego liczącego się skoczka narciarskiego. A gdyby nie zwerbowani przez Europejczyków do prac na plantacjach bawełny murzyni, to zamiast wieżowców mieszkaliby jeszcze w wigwamach. Zamiast jadać w fast foodach do tej pory siedzieliby nad brzegiem Missisipi łowiąc ryby, czasami polując na grubego zwierza spędzali były długie popołudnia.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by zicoo
witam, potrzebuje jakiegoś fajnego wyznania,lecz nie o miłości bo na to za wcześnie tongue

Do kobiety trzeba sie pofatygowac
Potem patrzysz jej w oczy, przysuwasz sie, tylko troszeczke, ale najlepiej prawie do konca, potem czekasz az ona sie tez troszeczke przysunie, teraz wasze wargi praktycznie sie juz stykaja, a potem po prostu mowisz, jak bardzo jej nienawidzisz smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by zostać modem_MLS
Ale niektórym już całkiem odbija i zamiast słyszeć pana Turnaua zapowiadającego, że następnym przystankiem jest św. Gertrudy, to ja słyszę jakieś brzdęgolenie o miłości...
Z tego wnioskuję, że macie przechlapane nie tylko w walentynki, ale i na codzień... wink

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by z o R r o
Ale niektórym już całkiem odbija i zamiast słyszeć pana Turnaua zapowiadającego, że następnym przystankiem jest św. Gertrudy, to ja słyszę jakieś brzdęgolenie o miłości...
Z tego wnioskuję, że macie przechlapane nie tylko w walentynki, ale i na codzień... wink

Akurat rzadko jeżdżę tymi tramwajami, bo to nie moje rejony Krakowa (Zostać modem MLS, jakoś mi to umknęło że Ty z Krakowa jesteś), ale co w tym "przechlapanego", że Turnau Ci mówi jaki jest następny przystanek? ;-)

Zostać modem MLS, czytałem na stronie że Globisz coś tam miał dziś śpiewać w tramwajach. Co to się wyprawiało? wink

?
?
Originally Posted by lupus
Originally Posted by zicoo

Do kobiety trzeba sie pofatygowac
Potem patrzysz jej w oczy, przysuwasz sie, tylko troszeczke, ale najlepiej prawie do konca, potem czekasz az ona sie tez troszeczke przysunie, teraz wasze wargi praktycznie sie juz stykaja, a potem po prostu mowisz, jak bardzo jej nienawidzisz smile

a później pozostaje się tylko dobrze rozciągnąć wink

[Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mgr
[quote=z o R r o] ale co w tym "przechlapanego", że Turnau Ci mówi jaki jest następny przystanek? ;-)
Jak w radiu leci to go zawsze ściszam bo strasznie przynudza. W tramwaju nie miałbym tej opcji wink

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Originally Posted by mgr
Originally Posted by z o R r o

Akurat rzadko jeżdżę tymi tramwajami, bo to nie moje rejony Krakowa (Zostać modem MLS, jakoś mi to umknęło że Ty z Krakowa jesteś), ale co w tym "przechlapanego", że Turnau Ci mówi jaki jest następny przystanek? ;-)

Zostać modem MLS, czytałem na stronie że Globisz coś tam miał dziś śpiewać w tramwajach. Co to się wyprawiało? wink

Właśnie z tym zapowiadaniem przystanków to świetna opcja, nieraz jadąc niedzielnym rankiem na uczelnie ten głos wybudzał mnie ze stanu uśpienia i nie musiałem jechać na pętle do Bronowic smile a wysiadałem odpowiednie wcześniej. Nie podobało mi się to śpiewanie, a nie zapowiadanie.

No no no, było coś śpiewane nie wiem akurat czy to Globisz (to brzdęgolenie podchodziło mi pod tego co spalił Rzym w Quo Vadis, on tak lubił przynucać), czy nie ale motorniczy zapuszczał nutę i często powtarzało się zakochany, zakochany, zakochany tramwaj i takie tam. W sumie to na początku myślałem że ktoś ma taki obciachowy dzwonek w telefonie wink wtedy miałby szansę przebić tych co mają dzwonki "jak anioła głos" zespołu Feel.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Czytając temat doszedłem do wniosku:

Jakie tam święto zakochanych....po prostu kolejny dzień kobiet laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I na tym zakończmy dyskusje w tym temacie. Świetne podsumowanie smile

Ana <3
Ana <3
lupus, chciałem to samo wkleić laugh piwo

Strona 5 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, burbon, rymoholik, rafal08, aker, alfa, Lukasz111, forty, betowiec, Sensei, ElNinho[mmdea], 11kera11, Akhu, $-man), 2,760 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,684
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025