|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kur.. kur.. kur..  Jak mozna tak zajebiscie biec i wszystko zaprzepascic na strzelnicy  Jestem po prostu zalamany, bo Tomkowi jak malo komu w tym kraju w sporcie sukces sie po prostu nalezal ... Jak patrze na czasy biegu to szok  Berger 50 sek do Sikory, Tchoudov prawie 2 minuty ale co z tego ... P.S. Kto to jest Fak  troche czlowiek ten Biatlon oglada ale kto to jest ?? 1996 rok- kto to jest Sikora? Który to już raz ostatni strzał decyduje o miejscu po za podium? :/
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Nowakowska - Gwizdon - Grzybek 1 2.25
czyżby promocja ?
|
|
|
|
|
|
|
Nowakowska - Gwizdon - Grzybek 1 2.25
czyżby promocja ? na pewno nie promocja,bo to kobiety,a z nimi nigdy nie wiadomo,ale typ warty grania 
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Promocja jak promocja.. strzelecko bije na glowe narazie swoje rywalki.. a przeciez to w biegu individualnym najwazniejsze.. co pokazal dzis chociazby Fak  Nowakowska jak narazie w Korei 46/50 - dobre rokowania  Biegowo wydaje sie byc slabsza od Gwizdon i Grzybek.. ale te straszni pudluja.. Gwizdon odpoczela troszke dluzej bo sie do poscigowki nie zakwalifikowala.. ale nie wroze jej zadnych rewelacji. Kurs moglby byc wyzszy... szczegolnie ze to bet od ziemniaka wiec mamy tylko 2.025 - czy warto ? hmm trudno powiedziec.. jezeli utrzyma strzelecki procent z Pyeong to bedzie najlepszą z Polek.
|
|
|
|
|
a.k.a. "_Elbisi_"
|
|
a.k.a. "_Elbisi_"
Jesli ktos bylby zainteresowany to jestem w posiadaniu wlasnego programu z wynikami i statystykami zawodnikow(takze strzeleckich z procentami) z tego sezonu, umozliwia on porownywanie statystyk zawodnikow (zaklady H2H) i posiada okno grupujace w obrazowy sposob wyniki zawodnikow do sztafet 4 vs 4 ( to tez ulatwia typowanie H2H)
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
Moją foworytką jutro jest Darya Domracheva. Wynik w sprincie był wypadkiem przy pracy. W pościgowym dokonała rzeczy wielkiej, awansując z 53 miejsca na 5. Wysoką, równą formę prezentuje już od dłuższego czasu. Pomimo tego jednego fatalnego startu, w którym strzelała w złej pozycji, już w kolejnym starcie pokazała na co ją stać. Jutro dobre strzelania i dobry, solidny bieg. A więc: Darya Domracheva win, kurs: ok. 10
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Mnie zaciekawiła para Ponza-Khvostenko. Na tych mistrzostwach Ponza 27/30, a Khvostenko 26/30. W sprincie obie podobnie pobiegły, a w pościgu nieznacznie lepsza okazała się Włoszka. W biegu na 15km w tym sezonie obie mają 38/40. W obydwu biegach zdecydowanie lepsza była Ukrainka, ale nie należy przywiązywać do tego wagi, bo na początku sezonu Włoszka człapała po trasie biegowej. Teraz jej bieg zdecydowanie uległ poprawie.
Buki faworyzują Khvostenko, ale ja zagrałem Ponzę 2.15 exp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wilhelm, K Pozycja 1/3 k.2.25 unibet
Typ wydaje się bardzo prawdopodobny z prostego faktu.Wilhelm na ostatnie 8 indywidualnych wyścigów ,aż 7 razy stawała na pudle,strzela znakomicie ,więc typ nie podlega dyskusji.Biatlon to jest jedna z tych dyscyplin, gdzie jeden błąd decyduje o tym że ktoś zdobywa medal lub ląduje na dalekiej pozycji .Oczywiscie mam tu na myśli ostatni niecelny strzał Sikory który praktycznie pozbawił go złotego medalu,pomimo najlepszego biegu.Szkoda,wielka szkoda.
Martina Beck - Oksana Khvostenko-1 k.1.40 Helena Jonsson - Eva Tofalvi-1 k.1.30 AKO 1.82 expekt
Zawodniczki umieszczone na pierwszych pozycjach są zdecydowanymi faworytkami więc kompozycja w dublecie daje nam już lepszy kurs,oby wygrany.
|
|
|
|
|
|
|
.Oczywiscie mam tu na myśli ostatni niecelny strzał Sikory który praktycznie pozbawił go złotego medalu,pomimo najlepszego biegu.Szkoda,wielka szkoda. 1 niecelny strzał pozbawił złotego medalu nie tylko Tomka ale i 8 innych zawodników,to tak dla sprawiedliwości dziejowej,bo wszyscy mówimy tylko o Sikorze a w takiej samej sytuacji byli przecież i inni pozdrawiam  P.S Nie wierzę dzis w Wilhelm
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Ciekawe o ktorej beda sklady na mixy  cos czuje ze czeka nas nocne czuwanie 
|
|
|
|
|
|
|
\sklad Rosji,to ja znam czerezow,czudow,,slepcowa,zajcewa(tu może być zmiana na miedwiediewą)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te Mistrzostwa są chyba tylko dla tych ktorzy nie maja nic do robienia  Dla mnie to najgorsze mistrzostwa w historii jak sie interesuje bo nie mam czasu zeby czuwac i czekac calymi dniami na jakakolwiek informacje... jak chocby sklady ... 
|
|
|
|
|
|
|
Te Mistrzostwa są chyba tylko dla tych ktorzy nie maja nic do robienia  Dla mnie to najgorsze mistrzostwa w historii jak sie interesuje bo nie mam czasu zeby czuwac i czekac calymi dniami na jakakolwiek informacje... jak chocby sklady ...  My mamy czas
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Dzisiaj podczas transmisji Jaroński mówił, że Norwegia i Niemcy mają dać szansę drugiemu garniturowi. Z tego co forty napisał to Rosja w najmocniejszym składzie. Pewnie to samo we Francji i Szwecji, bo mogą to być ich jedyne szanse medalowe. Ale trzeba uzbroić się w cierpliwość
|
|
|
|
|
|
|
Francja- Marie-Laure Brunet, Sylvie Becaert, Vincent Defrasne i Simon Fourcade.
|
|
|
|
|
|
|
niemcy- Andrea Henkel, Magdalena Neuner, Arnd Peiffer und Michael Greis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oficjalne składy będą zapewne jutro przed południem, czyli jakoś niedługo przed wschodem słońca nad Polską.
Norwegia i Niemcy mają tak silne ekipy, że na pewno w tej, traktowanej nieco po macoszemu, konkurencji wystawią zawodników drugiego planu i zawodników typu Bjoerndalen czy Wilhelm raczej nie ma się co spodziewać.
Nie wiem co się dokładnie dzieje z Ferrym i Bergmanem (nie startowali w indywidualnym), ale jeśli nic strasznego to Szwedzi jutro powinni wyjść składem Olofsson, Jonsson, Bergman i Ferry i dla mnie jest to w tym momencie główny kandydat do zwycięstwa. Dla takich ekip, będących na co dzień nieco w cieniu, sztafeta mieszana to idealna okazja do wywalczenia medalu MŚ i ekipy pokroju Szwecji czy Francji powinny wystawić swoje najsilniejsze składy.
No ale... trzeba czekać... zresztą buki, poza pojedynczymi wyjątkami, też czekają...
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Nie wypada sie z Toba nie zgodzic.. mysle ze dobra opcja teraz poki nie ma skladow jest atak na Szwecje V po @ 7.25 or Francje V @ 13.00 w Bwin. Jak beda znane sklady.. mozemy zapomniec o takich kursach. (Jezeli najmoniejsze ekipy puszcza 2 garnitury - a niejednokrotnie tak robily) Stawki bez szalenstw bo troche strzelamy slepakami.. ale kursy do ustrzelenia bajka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Są składy... ale ja po ich lekturze jestem głupszy niż byłem... Dobranoc 
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Slovenia - Czech Rep. ( 2 ) 2.55 betsafe Mixed Relay | Gregorin, Maric, Rezlerova and Dostal must start for bets to stand.
Moim zdaniem para na styku.. zawyzony kurs na czechow.. wedlug moich wstepnych obliczen/typowan/przymiarek (jakkolwiek to nazwac) czesi byli wyzej, wiec po taklim kursie mysle ze warto lekko sprobowac.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|