Moim skromnym zdaniem wcale nie są takie złe... są średnie
Chciałem wpłacić na bet365 ale tam kursy są o wiele gorsze mają tylko duży wybór live i to wszystko a reszta do dupy czego o bth nie mogę powiedzieć bo jak dla mnie jest to zwykły średniak może nie ma live ale na zwykłe obstawianie opłaca się tam wpłacić kasę przynajmniej dla bonusu

BAH bylby sredniakiem, jesli by porownac ich z STSem i Fortuna, niestety w porownaniu z bukami w necie sa dnem, nie wiem jak mozna byc tak slepym i grac u nich, zawsze myslalem, ze szkolnictwo w Polsce jest przynajmniej na przecietnym poziomie i sporo osob potrafi odroznic ktora liczba jest mniejsza, a ktora wieksza

ale jedno temu bukowi musze przyznac... ich ludzie od marketingu to swiatowa czolowka...
widac jak malo wiesz. zobacz sobie kursy na tenis chocby w bwin i porownaj z innymi. to dopiero zenua
widac Ty wiesz jeszcze mniej
wezmy pierwszy lepszy mecz...
Kohlschreiber P. - Benneteau J
bwin: 1.35 - 2.94 (marza - 7,48%)
bet365: 1.4 - 2.75 (marza - 7,23%)
bah: 1.45 - 2.5 (marza - 8,23%)
pinnacle: 1.452 - 3.01 (marza - 2,14%)
jak widac bah nawet w porownaniu z innymi bukami znanymi z wysokiej marży jest na... ostatnim miejscu
bwin i bet365 to buki tylko i wylacznie do grania live... w obu tych bukach maja spore marze i nie oplaca sie tam grac "normalnych" kuponow