|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi wlasnie nie zweryfikowali dokumentow. Wyslalem skan dowodu i skan wplaty do banku na swoje konto. Dla nich to nie wystarcza.. a przeciez tam wyrazie nazwa i adres banku, moje dokladne dane wraz z adresem oraz nr konta.
Mam konto w Pekao Sa, co ja mam im wyslac zeby bylo dobrze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aha, zaznaczyli sobie, ze screenow z rachunku online nie akceptuja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam jeszcze, ze jak zakladalem konto to byl to bank Bph. Karty bankomatowej juz nie mam. Co mi zostaje? Isc do banku i prosic o jakis wydruk? Ale maja beznadziejna weryfikacje, wszedzie indziej to wystarczalo. Traktuja mnie jak jakiegos oszusta, wystarczajaco mnie juz zniechecili do dalszej gry i polecania znajomym.
Sory za kolejny post, ale brak edycji.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zgodze sie ze polska wersja ladbrokesa jeszce kuleje.... trzeba poczekac... natomiast dziwi mnie ze w Polsce potrzebna jest weryfikacja konta/// bo np na 100% wiem ze w uk i niemczech takiej weryfikacji nie potrzeba... przynajlniej ja tokaowej nie mialem... pozdr.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Też się wjeba.ałem na minę z polską wersją. Miałem ładne pare lat ang. wersję. Wszystkook, tylko traciłem na przewalutowaniach przy wpłatach i wypłatach. Pomyślałem, że sobie teraz zmienię i będzie cacy. No i mam tę samą jazdę, papiery, scany itd. Mam mbank, nie dostaję wyciagów na papierze itd. Dodatkowo kolo mi pisze, że wszystkie nacje tak mają, heheh taaa jasne. Pomijam już wygląd i intuicyjność polskiej wersji. Ogólnie nie przechodźcie/otwierajcie w wersji polskiej konta. Nie polecam Pzdr.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pierwsza wypłata na kartę kredytową - bez problemu. Zlecona w niedzielę wieczorem dzisiaj na koncie.Bez żadnych skanów dowodów.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dla mnie to totalna katastrofa. Wysłałem skan dowodu i screeny z konta (mam w mbanku) ale chcą papierowego wyciągu. Może im wyślę umowę o prowadzenie konta ale muszę się nad tym zastanowić. To co robi ten "buk" - ŻENADA.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam gralem ale nie zaklady wyplaty na MB i Neteller bez problemu zawsze do 6 godzin nawet w weekendy, co do wplat to jest tylko taki maly problem ze jak wplacisz przez NT to pozniej jak chcesz wplacic przez MB (lub odrotnie) to musisz zagadac na live-chat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi wkoncu zweryfikowali konto i wyplata w toku. Wyslalem im umowe z moim bankiem i wreszcie wystarczylo. Co do mb napisali mi ze za 2 miesiace wprowadza dla Polakow, polecam zaczac gre dopiero wtedy 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Pierwsza wypłata na kartę kredytową - bez problemu. Zlecona w niedzielę wieczorem dzisiaj na koncie.Bez żadnych skanów dowodów. Potwierdzam, wpłata i wypłata kartą bez problemów (czas wypłaty 3 dni), niczego nie chcieli. Widać sensowne podejście buków którzy uznają wiodcznie, że sam fakt wpłaty tą metodą gwarantuje powiedzmy w wystarczającym stopniu uczciwość wpłacającego. A może po prostu międzybankowe narzędzia weryfikacji pomagają na sprawdzenie uczciwości bez niepotrzebnego nękania wpłacającego jakimiś prośbami o skany itp;)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ladbrokes uruchomil nowa promocje - free bet az do 400 zl
do tego platnosci przez neteller w polskiej wersji
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam
Czy jeżeli 1 zakład za kwotę 150 PLN wygrałem to FREE BET nie należy mi się??? bo nie mam dostępnego FREE BETA na koncie.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Niewazne czy wygrales czy nie to masz freebeta. Jaki kod promocji wpisales przy rejestracji i kiedy ona byla?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wczoraj puscilem kupon za 150zl i nadal nie ma freebeta na koncie. Dzisiaj napisalem do nich z prozba o freebeta i to mi odpisali: Thank you for your e-mail.
Free Bet Tokens are awarded on settlement of the qualifying bet. In most cases the qualifying bet is a win single and not a mmultiple bet.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
chyba trzeba po prostu puszczac single . Ja wplacilem 130zl .Zagralem dwa razy po 30zl i raz za 70zl. I za akse wygrana z tego jesczcze raz za 100zl i za kazdym razem po rozliczeniu zakladu mialem dostepne freebety. Wyplata zlecona w srode w nocy . Dzisiaj rano na inteligo.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
promocja jest dla polakow a ty MasterHewitt masz maile z angielskiego supportu...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Panowie, a jest szanse wpłaty bezpośrednio z banku do lad (bez pzrelewy 24), czy maja konto w Polsce , czy bedzie to przelew zagraniczny, chodzi o to ze chyba wygram jakiś mały bonus i chce go potem wypłacić tylko, ale jak cos wpłacisz to wtedy jest lepsza droga wypłaty bez scanów itd.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam. mam takie pytanie gdyż nie spotkałem się z czymś takim w innych bukach przy wypłacie. chodzi mi mianowicie o polach takich jak: "oddział prowadzący rachunek" i "rodzaj konta np. oszczędnościowe". Mam konto ekonto w mbanku i nie wiem tych rzeczy więc wolę zapytać kogoś kto ma również konto w mbanku i od nich wypłacał. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja w tych polach wpisalem: oddział: centrum operacyjne rachunek oszczednosciowy
Kasa praktycznie po 1 dniu na koncie:)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam. mam takie pytanie gdyż nie spotkałem się z czymś takim w innych bukach przy wypłacie. chodzi mi mianowicie o polach takich jak: "oddział prowadzący rachunek" i "rodzaj konta np. oszczędnościowe". Mam konto ekonto w mbanku i nie wiem tych rzeczy więc wolę zapytać kogoś kto ma również konto w mbanku i od nich wypłacał. pozdrawiam. Oddzial prowadzacy rachunek to miasto - jesli masz mbank to chyba wpisz Warszawa, jak wpiszesz Centrala mbank to tez chyba nie powinno byc problemu. Rodzaj konta to wystarczy oszczednosciowe
|
|
|
Link skopiowany do schowka