Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 15 1 2 3 4 14 15
Z
old hand
old hand
Z Offline
hej,

nie bardzo rozumiem dlaczego odpadlismy skoro mopsiq nie oddal żadnego typu wiec zgodnie z regulaminem to nasza para powinna awanssowac,

no chyba ze zaliczyc koledze typ na djoko ale on powinnien byc niewazny bo ja dużo wczesniej oddalem typ na to spotkanie.

prosze o korekte w drabince II rundy.

Pozdrawiam
Zaki

D
D Offline
ja akurat nie mogłem sie zalogowac na tobet bo non stop jakis błąd wyskakiwał i co tez mam byc poszkodowany widac nie mozna miec zadnych problemów bo gracz jest poszkodowany i nic nie mozna zrobic konkurs jest dla zabawy a nie tępienia zapominalskich lub mających problemy ja przepraszam mojego partenera z pary za tę sytuacje pozdro

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Spoko przezyje. grin

Ale w singlu chyba wysylales login tongue

D
D Offline
nie wysłałem bo nie mogłem sie zarejstrowac na tobet co dziwne nie zostałem wykluczonyz gry więc o co chodzi

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by zaki
hej,

nie bardzo rozumiem dlaczego odpadlismy skoro mopsiq nie oddal żadnego typu wiec zgodnie z regulaminem to nasza para powinna awanssowac,

no chyba ze zaliczyc koledze typ na djoko ale on powinnien byc niewazny bo ja dużo wczesniej oddalem typ na to spotkanie.

prosze o korekte w drabince II rundy.

Pozdrawiam
Zaki
Oto pkt.14 regulaminu.
14. Nie można obstawiać tego samego spotkania, które zostało zagrane wcześniej przez naszych przeciwników. Jeżeli przez pomyłkę podamy ten sam typ, który podali przeciwnicy, należy podać inny typ przed rozpoczęciem typu, który powtarzamy !!! Jeśli do momentu rozpoczęcia spotkania, typ nie zostanie zmieniony na prawidłowy, typ ten zostanie policzony po kursie 1.

Jak więc widać,typ jest ważny tylko że policzony po kursie 1.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by delfiedor
nie wysłałem bo nie mogłem sie zarejstrowac na tobet co dziwne nie zostałem wykluczonyz gry więc o co chodzi

z tego co zauwazylem to zapisy trwaly 2 tyg i przez 2 tyg nie mogles sie zarejestrowac? z przyczyn technicznych czy psychofizycznych ?

Z
old hand
old hand
Z Offline
Marlon,

dla mnie jasne jest że nie można typwac jak przeciwnik, nasze sytuacja jest o tyle wyjatkowa ze w momencie podawania typu przez Twojego kolege w grze był tylko chyba jeden mecz celowo zreszta przez mnie zagrany na wypadek gdyby mopsiq sie obudzil 2 minuty przed meczem i przypomnialo mu sie o konkursie.

Zreszta ten punkt mowi o przypadkowej pomylce a nie o celowym dzialaniu.

Dla ciebie gratki bo rozpykaleś nas tylko trzema typami ale to jest konkurs deblowy i wymagane jest aby obaj partnerzy w nim uczestniczyli aktywnie.

Pozdrawiam
Zaki

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Typ mopsiqa liczony po kursie 1, więc liczy się jako oddany.

zaki, i tak awansowaliście jako LL, więc nie denerwuj się piwo smile

delfiedor, no wybacz, ale ponad dwa tygodnie czasu trwały zapisy, potem był tydzień podczas trwania pierwszej rundy, więc miałeś wystarczająco dużo czasu, aby się zarejestrować i wysłać login. Sponsor wykłada kasę i chce tylko, żebyś w zamian założył u niego konto. Jak widać dla niektórych to zbyt wielkie wymagania...

D
D Offline
co z tego że sponsor wykłada kase jak i tak nikt prawie jej nie wypłaca bo trzeba obracac nimi kilka razy tak jak w playoff wygrałem konkurs dostałem 2300 zł i musze te kwota obrócic pieciokrotnie czyli obrót na kwote 11 500 zł jeszcze jest ogranicznoy czas i kursy dla mnie to smieszne i żenada wiadomo ze nie wyciagne tej kasy także sie nie podniecam tą kasą zreszta ja gram dla zabawy i przyjemności a nie kasy a niektórzy to po trupasch ida aby kasa forum spada na psy podokańczam konkursy i sie zastanowie czy wogóle gdzies grac pozdrawiam majnera i dziekuje zatrud w prowadzeniu konkursów

O
old hand
old hand
O Offline
Żalisz się czy się chwalisz ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
delfiedor wszyscy to wiedza - wiec po co startujesz jak potem sie zalisz ze jest obrot i ograniczony czas? a co Ty myslisz ze buki to sa instytucje charytatywne? przy tym co jest teraz na rynku trzeba sie wogole cieszyc ze Tobet sie zainteresowal taka forma reklame bo napewno na tym zyskaja. kto by o nich slyszal bez tego i bez III i IV ligi ? wez udzial w hokejowym albo tenisowym w KT - kasa prosto na konto bez obrotu.

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Jako, że czasu u mnie coraz mniej, postanowiłem oddać obowiązki szefa konkursu w ręce bajbusa i ArtkaPotito. W tym ten weekend chłopaki jeszcze bez moda, ale w przyszłym tygodniu już będą fioletowi w tym konkursie i proszę się ich słuchać smile
Ja będę tylko od spraw finansowych i rozwiązywał ewentualne spory.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
info wyżej nie aktualne , zmiana sternika na pokładzie

GRILL MASTER
GRILL MASTER
możesz mnie uświadomić o czym mówisz ?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Mam pytanie -postawilismy w deblu w jednym meczu dwie opcje na Hiszpana zwykla wygrana i wygrana w hc .Czy tak mozna zagrac czy typy sie wykluczaja ?.Oczywiscie weszly oby dwa ...

Dziekuje serdecznie za odpowiedz .

wieczny student
wieczny student
Skoro obydwa weszły tzn. że się nie wykluczają grin

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by Piecia
tak żeby nikt nie miał wątpliwości, rozmawiałem z majnerem przed chwilą i koledze chyba się coś pomyliło, informacja o przejęciu konkursu przeze mnie i bajbusa jest nadal aktualna

GRILL MASTER
GRILL MASTER
aha i zapomniałem, podstawek ma rację, typy się wykluczają tylko wtedy kiedy niemożliwe jest, aby oba weszły

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Originally Posted by ArtekPotito
Originally Posted by Piecia
tak żeby nikt nie miał wątpliwości, rozmawiałem z majnerem przed chwilą i koledze chyba się coś pomyliło, informacja o przejęciu konkursu przeze mnie i bajbusa jest nadal aktualna

no tak , wybacz źle się doczytałem

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
czemu sie nie da napisac posta w temacie III rundy? nie ma okienka na wiadomosc ?

Strona 2 z 15 1 2 3 4 14 15

Moderatorzy  Akhu 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, ElNinho[mmdea]), 2,856 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,839
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025