|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Logika i rachunek prawdopodobieństwa wskazuje na wygraną Lecha..  Kfjatek, czy Lech zagra w pełnym składzie, nie ma zadnych absencji ? Po głowie chodzi mi takze over 2,5
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
klątwa fryzjera >> obrodziło niespodziankami Polonia , Legia , Śląsk bliski przegranej , pytanie czy Wisła będzie w stanie przełamać niemoc drużyn z czołowki , bo to że Lech nie zgarnie kompletu punktow jestem pewien kolejka cudow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Logika i rachunek prawdopodobieństwa wskazuje na wygraną Lecha..  Kfjatek, czy Lech zagra w pełnym składzie, nie ma zadnych absencji ? Po głowie chodzi mi takze over 2,5 Nie. Wraca Stilic, Turina i Peszko (ten usiądzie jeszcze na ławie). Nie jestem pewien do Zabrza pojechał Cueto, ale nawet jeśli to nie jest spore osłabienie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
klątwa fryzjera >> obrodziło niespodziankami
kolejka cudow no już nie przesadzaj. Legia była dużo słabsza w tym meczu, gola też szczęśliwego zdobyli reszty meczy nie widziałem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Logika i rachunek prawdopodobieństwa wskazuje na wygraną Lecha..  Kfjatek, czy Lech zagra w pełnym składzie, nie ma zadnych absencji ? Po głowie chodzi mi takze over 2,5 Nie. Wraca Stilic, Turina i Peszko (ten usiądzie jeszcze na ławie). Nie jestem pewien do Zabrza pojechał Cueto, ale nawet jeśli to nie jest spore osłabienie. Dzieki 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Panowie !! Lech limit szczęścia wykorzystał w ostatnim spotkaniu... jutrzejsze starcie oceńcie racjonalnie tj. Max co Lech może jutro osiągnąć to Remis !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzymajcie mnie  Kolejny wysoce merytoryczny wpis-analiza. A na czy polegało owe "szczęście" Lecha w ostatnim meczu? Na tym że trafiali w poprzeczkę i słupek? Czy może fuksem było, iż jedyny celny strzał Jagielonii oddany na bramkę w tym meczu, nie zamienił się na gola?
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
Pretendenci do tytułu w tej kolejce zawodzą , Lech nie jest maszynką do wygrywania i po niezłej serii meczów czas na zgubienie punktów , Zabrze i odmieniony Górnik są do tego doskonałym miejscem, poza tym to idealne zakończenie dla tej kolejki cudów gdzie lider nie wygrywa z ostatnią drużyną tabeli 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
poczytalem te wpisy naa forum i widze ze wszyscy wierza w moc Gornika i chca aby Lech skonczyl serir zwyciestw. Niewiem czym jest spowodowany optymizm stawiajacych ze Gornik nie przegra , bo niby wygral ze slabym Ruchem i zremisowal z Arka??? Lech dzis zwyciezajac oddala sie od konkurencji , po kolejce niespodzianek lider bedzie mogl miiec spokoju troszke jak wygra w Zabrzu. Ja gram zwyciestwo Lecha w 1 polowie za 2,55 pozdro
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
oj nie jedne czary sie działy w tej naszej lidze,kazdego meczu lech wygrywac nie będzie !
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy ktoś może mnie oświecić i powiedzieć co się stało, że w ciągu pół godziny kurs na Arkę w Pinn wzrósł z 1.90 do blisko 2.25??? Ja żadnych sensacyjnych newsów nie znalazłem więc pobrałem ten kurs bo wydaje się atrakcyjny
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Górnik dziś przegra ten mecz.Lech ma okazję na powiększenie przewagi punktowej.Lewandowski pewnie znów ustrzeli z jedną bramkę.Górnik musi poszukać punktów w spotkaniach ze słabszymi zespołami.A górnik niech wreszcie tą ekstraklasę 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Z tą Arką coś dziwnego. Wcześniej grałem 1 (-0,5) po ok. 1.90. Później pół godziny mecz był zablokowany. Następnie wskoczyło 2,24, które po ok. 2 minutach spadło do 2,10, które znowu zablokowali, po czym po 5minutach znowu otworzyli na 2.24. Teraz jest znowu zablokowane...
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
w Unibet i Expekt też kurs poszedł do góry.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tą Arką coś dziwnego. Wcześniej grałem 1 (-0,5) po ok. 1.90. Później pół godziny mecz był zablokowany. Następnie wskoczyło 2,24, które po ok. 2 minutach spadło do 2,10, które znowu zablokowali, po czym po 5minutach znowu otworzyli na 2.24. Teraz jest znowu zablokowane... bo jeszcze nie skończyli licytować z sędzia za ile pójdzie mecz i jaki ma być CS. trzeba się uzbroić w cierpliwość. to nie jest takie hop siup i robimy cyrk, trzeba się trochę namęczyć, w końcu są to poważne pertraktacje biznesowe.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Za ten dzisiejszy wałek Śledzie powinny wylądować 1 lidze 
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
Za ten dzisiejszy wałek Śledzie powinny wylądować 1 lidze  mówiłem że feralna kolejka cudów nawet w meczu zamykającym kolejke PADŁ CUDOWNY GOL  tak jak przewidywałem Lech nie wygrał. z ta Arką rzeczywiście dziwna sprawa skoro kursy poszły w górę na Piasta kilka osób musiało mocniej pograć Gliwiczan...coś rzeczywiście śmierdzi
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Za ten dzisiejszy wałek Śledzie powinny wylądować 1 lidze  Może i wylądują, ale raczej ze względu na katastrofalny poziom, a nie wałki. To co dzisiaj zaprezentowali mogę skwitowac jednym słowem ŻENADA! Mysleli chyba, że mecz sam się wygra. W pierwszej połowie poziom trzecioligowy z obu stron. Arka dopiero po stracie gola kilka razy groźniej zaatakowała, ale co z tego jak Karwan nie wykorzystał dwóch dobrych sytuacji z czego jedna było 300%. Z przebiegu meczu wynik remisowy byłby sprawiedliwy. Zespół znów jest w dołku i już dziś radzę jak najszybciej zagrac handi na Lecha zanim kursy nie pospadają bo z taką grą można spokojnie liczyc w sobotę na powtórkę wyniku z Jagą. Co do wałka to myślę, że chyba jednak nie puścili tego meczu bowiem utrzymanie wcale nie jest pewne, a w następnych 4 meczach gramy z Lechem, Legią, rycerzami wiosny i Wisłą więc już możemy byc w okolicach strefy spadkowej za kilka tygodni 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Widocznie czują się na tyle mocni że pozwalają sobie na moim zdaniem nie przypadkową porażkę ze słabym Piastem.Nie przypadkiem jak widać kursy znacznie skoczyły na Arkę przed meczem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Przewidziałeś wyniki polskiej ekstraklasy? No to jesteś naprawdę bogaty. W niedzielę doszło do dwóch niespodzianek - w Zabrzu Górnik zremisował z Lechem Poznań, a w Gdyni Arka przegrała z Piastem Gliwice. Ale co tam dwa mecze. W tej kolejce nie wygrała żadna z drużyn, które zajmowały przed tą kolejką pierwsze siedem miejsc w tabeli! Gdyby umieścić wyniki wszystkich spotkań naszej ligi na jednym kuponie, kurs wyniósłby około... 10 000 do 1! Tak, to nie pomyłka. 10 000 za każdą postawioną złotówkę. Stawiasz 100 złotych i bierzesz milion. O ile oczywiście ktoś by taki zakład przyjął." byłby letki plus 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|