Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
J
stranger
stranger
J Offline
no i jak kfjatek :-) może i mało merytoryczna wypowiedź natomiast wiem co pisze chłopaku ;-) Ale jak zawsze to jest w demokratycznym państwie - każdy obywatel ma prawo wypowiedzi własnego zdania oraz sensownego skomentowania zdania innej osoby... :-) Na szczęście wyszło na Moje hehe :-))
PS. I nie o to chodzi, że Lecha nie lubie bo uważam, że prowadzą najbardziej sensowną politykę kadrową i nie tylko jeśli chodzi o piłkarską społeczność... Pozdrawiam Wszystkich Forum-owych :-) optymistów...

Bonus: Unibet
O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
pozwolcie ze wstawie tutaj cytat z Gazety Wyborczej:

'Warto wspomnieć o kibicach, których blisko 22 tysięcy zjawiło się na stadionie w Zabrzu. Po trzech tegorocznych kolejkach zabrzanie są bezapelacyjnym liderem pod względem frekwencji. Ich spotkania w Chorzowie i dwa w Zabrzu oglądało blisko 80 tysięcy widzów! Czy taki zespół miałby spaść z ligi?'

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by JimmyJump11
no i jak kfjatek :-) może i mało merytoryczna wypowiedź natomiast wiem co pisze chłopaku ;-) Ale jak zawsze to jest w demokratycznym państwie - każdy obywatel ma prawo wypowiedzi własnego zdania oraz sensownego skomentowania zdania innej osoby... :-) Na szczęście wyszło na Moje hehe :-))
PS. I nie o to chodzi, że Lecha nie lubie bo uważam, że prowadzą najbardziej sensowną politykę kadrową i nie tylko jeśli chodzi o piłkarską społeczność... Pozdrawiam Wszystkich Forum-owych :-) optymistów...
Mylisz się "chłopaku". Na każdym forum panują jakieś zasady i pisanie że X wygra bo tak temu, jest tutaj raczej niemile widziane.
Taki jesteś kozak, to pytam po raz drugi - na czym polegał wykorzystany "limit szczęścia" Lecha w meczu z Jagielonią?

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, latajaca_holenderka, rafal08, forty, przemekwn), 2,772 gości, oraz 19 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,833
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025