|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Może i żal, po prostu nie mam już siły na tych krętaczy co to się jeszcze szczycą jacy to oni mądrzy są. Mam nadzieję, że info do Bet365 zostanie potraktowane poważnie, może jak Gandhi oberwie to zrozumie, żeby o takich rzeczach NIE PISAĆ NA FORUM PUBLICZNYM! OUT 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Człeniu, jak zobaczyłem, że mnie straszysz donosem do Bet365 i na Policję, to się posikałem ze śmiechu. Proponuję jeszcze napisać uprzejmy donos do Onetu.pl, Naszej-klasy i sklepowej w monopolowym.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Prawie jak pies ogrodnika : "sam nie ma nic i komuś nie pozwoli" Też mi wielkie przestępstwo zakładanie kont na fikcyjne dane u bukmacherów w celu ominięcia limitów ... lol
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja też zostałem zlimitowany i mogę stawiać po kilkanaście złotych. Wczoraj to przeszli samych siebie gdy chciałem postawić na ligę szwajcarską Neuchatel Xamax - Vaduz. Chciałem zagrać nie dużo bo za 20 pln ale wyskoczyło że za wysoka stawka to zrobiłem postaw max i w okienku stawki pojawiło się okrągłe 0  a jak wpisałem 1 to też było im za dużo. Na razie nie mogę wypłacić bo mam ten śmieszny bonus sylwestrowy 100 pln. A ten bonus i wpłatę 100 trza obrócić po 12 razy czyli 2400 do postawienia. Zostało mi jeszcze 180 pln ale przy takich limitach to jest dużo
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Prawie jak pies ogrodnika : "sam nie ma nic i komuś nie pozwoli" Też mi wielkie przestępstwo zakładanie kont na fikcyjne dane u bukmacherów w celu ominięcia limitów ... lol Wiecej piszcie, to wprowadza kolejne restrykcje typu weryfikacja kontem, notariuszem, telefonem itp. To są konkretne koszta dla innych. Sądzicie, ze Bet365 nie ma na forum swojego "Banika" opsss... wiernego czytelnika?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A myślicie że ludzie pracujący u buka nie wiedzą że i takie wałki można robić ? Wiedzą i to znacznie więcej.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
pewnie, jak nie korzystasz z bonusa to im to nawet na rękę jak grasz cokolwiek (za wyjątkiem surów) bo zarabiają na marży... Ghandi nie powinien instruować otwarcue na forum w ten sposób (chociaż i tak wszyscy wiedzą o co kaman)  natomiast sam zamysł żeby na chamstwo buka (nie mam na myśli limitów !!! tylko czelność wytknięcia grania surebetów... co za sk...yny bezczelne brrrr) odpowiadać w ten sam sposób - podoba mi się  więc Dondo trochę więcej poczucia humoru, nie obruszaj się tak za ujawnienie tajemnicy poliszynela...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
marki, co mieli konkretnie na myśli, zarzucając surebetowanie? Wewnątrz bet365 grałeś surebety? Bo czegoś nie rozumiem... A więc tak. Nie grałem NIGDY surebetów u buków "zwykłych" więc na pewno też nie na Bet365. Nie naciągałem ich też na bonusy. Czasami dostałem jakąś ofertę (ale to przecież oni ją przysyłali) i z niej korzystałem, oczywiście przed wypłatą robiłem obrót zgodnie z regulaminem. Zresztą co to za bonusy po 100 czy 200 zł, jeśli obroty na koncie w skali miesiąca są kilkanaście-kilkadziesiąt razy większe. Byłem w bet365 na minusie, i nagle jak zacząłem odrabiać to mi założyli limity. Limity w takim stopniu, że praktycznie pozbawiają sensu dalsze granie u nich:( Ogólnie zasada w bet365 - przegrywasz to jest super, zaczynasz powoli odrabiać przegrane - limitujemy ci konto. Spróbuję jeszcze pogadać z angielskim supportem, ale przestałem się dziwić czemu ranking Bet365 na SBR spadł z A+ na B.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
marki polecają ci założyć konto na znajomego to czego tego nie zrobisz. W zemście zgarnij jeszcze bonus na nowy dowód i konto czyste bez limitów.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wczoraj zagrałem Herning-Odense na zwycięstwo gospodarzy wynik był 4-3 po karnych czyli powinno wejść a oni rozliczyli to jako zwrot.Miał ktoś coś podobnego a może ja źle rozumie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Źle rozumiesz. Poczytaj regulamin to będziesz wiedział, że w bet365 grając zakład moneyline w przypadku remisu masz zwrot. Wyjątek dla NHL gdzie moneyline liczy się razem z dogrywką i karnymi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wyglada procedura nakladania limitow w Bet365, zwlaszcza chodzi mi o livebetting? Daja limity po jakiejs sumie wyplat czy moze wystarczy ugrac jakas kwote? I na ile trzeba ich ograc zeby zlimitowali konto?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, albo jestem slepy albo u nich jako w jedynym buku (z powaznych) nie mozna wplacac P24?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Panowie, albo jestem slepy albo u nich jako w jedynym buku (z powaznych) nie mozna wplacac P24? zgadza sie, nie mozna u nich wplacac p24
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak wyglada procedura nakladania limitow w Bet365, zwlaszcza chodzi mi o livebetting? Na pewno nie ze względu na wielkość obrotu, od początku roku mam ponad 100 k obrotu już, letki plus a nadal gram za ile chcę  Wypłaty zlecam raz w tygodniu, podobnie często wpłacam - czasami wygrywam czasami nie. A konto mam od już dłuższego czasu. [Linked Image] [ img5.imageshack.us] Być może jak jakoś drastycznie ich ugrasz.. póki co nei zauważyłem drastycznego limitowania jak np. bwin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
obrot duzy ale yield skromny 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
obrot duzy ale yield skromny  Ja generalnie wszystko przegrywam a w bet365 mam od początku roku strasznego fuksa  Na waciki wystarczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to tak dobrze, bo ja narazie wszedzie wszystko przegrywam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak wyglada procedura nakladania limitow w Bet365, zwlaszcza chodzi mi o livebetting? Na pewno nie ze względu na wielkość obrotu, od początku roku mam ponad 100 k obrotu już, letki plus a nadal gram za ile chcę  Wypłaty zlecam raz w tygodniu, podobnie często wpłacam - czasami wygrywam czasami nie. A konto mam od już dłuższego czasu. [Linked Image] [ img5.imageshack.us] Być może jak jakoś drastycznie ich ugrasz.. póki co nei zauważyłem drastycznego limitowania jak np. bwin  Co do wpłat/wypłat - mało tego, że brak P24 - nie mają również Netellera ... Analogicznie do tego co napisał antyhazardzista, moje konto, aktywność: 20.01-20.02 prawie dokładny miesiąc gry, ale bez livebettingu: [Linked Image] [ img19.imageshack.us] i konto zlimitowane o 50% stawki podstawowej, tak więc jesteś na + i nie pograsz już.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
|