|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Zwykle robiłem depozyt poprzez przelew z konta, ale teraz zależy mi na czasie więc pozostaje MB. Jak klikam na depozyt to mam do wyboru dwie opcje przelew bankowy i szybki przelew bankowy  jak mam skorzystać z MB? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zwykle robiłem depozyt poprzez przelew z konta, ale teraz zależy mi na czasie więc pozostaje MB. Jak klikam na depozyt to mam do wyboru dwie opcje przelew bankowy i szybki przelew bankowy  jak mam skorzystać z MB?  pewnie masz kase jeszcze na koncie z przelewu bankowego. Dlatego MB zablokowane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musisz wejsc w uzytkownicy i kliknac zmien forme platnosci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musisz wejsc w uzytkownicy i kliknac zmien forme platnosci aj o tym tez zapomnialem 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
 a dobra, późno było  po prostu trzeba kliknąć na dodaj nową formę płatności 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja odnosnie wplaty. Jak najszybciej z konta bankowego przetransportowac tam kasiore?
Widze jeden sposob Konto bankowe ---przelewy24---> MB i z MB --> bet365. jest szybsza droga? bo z tego co widze to p24 nie obsluguje bet365?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepiej to karta wplacic, kasa od razu na koncie i w przeciwienstwie do takiego betssona nie pobieraja zadnych oplat
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wpłacasz normalnie przez MB nastepnie pojawi sie okienko wyboru banku,także bedzie prawie tak samo jak przez przelewy 24. NIe ma zadnego problemu ,robiąc przelew przez MB i kaske masz po kilku minutach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taka sprawa ,zakłady na hokej " Zakład na zwycięstwo" liczy się tylko 60" czy OT +SH także ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z ciekawosci dałem po rejestracji w bet365 wypłata środków i potwierdziłem hasłem ... kasa chyba trafila do mooneybookersa przez którego wpłacałem, problem w tym że chcialem sprawdzić co sie stanie dalej a tu nie ma nigdzie kasy ... :| kiedy moge liczyc ze zaksieguja mi kase na koncie w money ? bo chce sporotem wpłacic... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z ciekawosci dałem po rejestracji w bet365 wypłata środków i potwierdziłem hasłem ... kasa chyba trafila do mooneybookersa przez którego wpłacałem, problem w tym że chcialem sprawdzić co sie stanie dalej a tu nie ma nigdzie kasy ... :| kiedy moge liczyc ze zaksieguja mi kase na koncie w money ? bo chce sporotem wpłacic...  Przewaznie Bet365 szybko zlecaja wyplate, czasem 3 godziny, czasem dluzej - reguly nie ma - musisz cierpliwie czekac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jakaś weryfikacja mi się trafi jeżeli wysałem im skany dowodu ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
U mnie niestety po wpłacie "jakiejś" kwoty przez mb, wypłata zawsze jest dzielona, tyle co wpłaciłem idzie na mb, reszta idzie na kartę. Akurat osobiście za bardzo mi to nie przeszkadza, ale widząc ostatnie wpisy o tym, że wystarczy wpłacić cokolwiek przez moneybookers i wypłacić wszystko tą drogą, przy okazji ostatniej wypłaty sprawdziłem to (nawet nie grosze, a dodatkowe 1000 pln wpłaciłem moneybookersem) i nic się nie zmieniło. Ale może to być problem dla ludzi, którzy woleliby mieć kasę od razu, więc ostrzegam, że tak pięknie być nie musi, że wpłacamy kartą, 50zł przez MB i wszystko wypłacamy. Mi akurat pasuje wpłacać kredytówką, brak prowizji i przewalutowań robi swoje. A wypłata po dwóch dniach jest odejmowana od salda karty... Na plus u nich rzeczywiscie są te bonusy nawet 3 razy w miesiącu po 50 zeta, dodatkowo rzeczywiście najczęściej po wypłatach się coś takiego pojawia. Niby grosze jak się gra za większe sumy. Ale zazwyczaj gdy mam kasę, to nastepny zakład po wpisaniu kodu przegrywam:) gdy konto jest puste, to często wchodzą jakieś typy na szybko (skoro nic się nie ryzykuje to można takie postawić) http://i41.tinypic.com/jl4caa.jpgi przy wspomnianej opcji wypłat na kartę, wiadomo że można sobie zrobić prezent za dwie stówki, bet365 płaci:)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Można zrobić jakoś przewalutowanie z PLN na Euro ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
U mnie niestety po wpłacie "jakiejś" kwoty przez mb, wypłata zawsze jest dzielona, tyle co wpłaciłem idzie na mb, reszta idzie na kartę. A u mnie jest jeszcze inaczej. Wpłacałem dwa razy przez MB i wszystko niestety przegrałem. Potem znów dwa razy wpłaciłem kartą (suma zbliżona do tej wpłaconej przez MB), udało sie troche nagrać, więc chciałem wypłacić. "Sprytnie" więc zmieniłem znowu metodę płatności na MB, wpłaciłem jakieś grosze, zagrałem cośtam i wypłaciłem na MB. Niestety dzisiaj stwierdzam, że skorygowali mi metodę wypłaty (całej sumy - kilkakrotność wpłaty) na zwrot na kartę , żadna nawet najmniejsza część nie poszła na MB. Teraz będe miał dziwną sytuację bo na karcie kredytowej będzie więcej gotówki niz wynosi limit ... To co - nigdy nie będę juz mógł wypłacić na MB ? Nie rozumiem tej ich polityki. Mają to gdzieś opisane bo próbowałem znaleźć - niestety bezskutecznie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpłaciłem dzisiaj poprzez MB trochę złotówek, by razem z tzw. ultrasami QCZ przeżywać co dzień od rana emocje związane z turniejem w Monte Carlo. Jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłem, że po wpłacie nie mam moich ciężko zarobionych środków zarówno na MB jak i na koncie w bet365... Po chwili zastanowienia postanowiłem poradzić się małomównych współpracowników bet365 na tzw. liveczacie. Jedno z wielu wcieleń popularnej Liliany - Kamil W. nie był niestety zbyt rozmowny. Ponoć jego przełożony poinformował go jakoby na linii bet365 - MB w ostatnim czasie wystąpiły pewne opóźnienia. I teraz pytanie do Was. 1) Czy ktoś z Was również wpłacał jakieś środki ostatnio i spotkał się z podobną sytuacją? 2) Jeśli tak to ile może potrwać owe opóźnienie? Miłego, słonecznego dnia wszystkim!  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja też czekam już koło 30 minut. Postanowiłem wejść na czata, trafiło na Liliane, napisała mi, że 'wkrótce' będzie wsio ok, ale nie potrafiła określić tego wkrótce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też czekam już koło 30 minut. Postanowiłem wejść na czata, trafiło na Liliane, napisała mi, że 'wkrótce' będzie wsio ok, ale nie potrafiła określić tego wkrótce  Pewnie "przejściowe trudności"  Ostatnio sporo musieli wypłacić 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dejmien ładnie Liliana Cie zbyła  Pozatym kobieta ma ponad 50 lat, wiec tak z niej sie nie wysmiewajcie. Amkwish limit masz gwarantowany, kwestia czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dejmien ładnie Liliana Cie zbyła  Pozatym kobieta ma ponad 50 lat, wiec tak z niej sie nie wysmiewajcie. Amkwish limit masz gwarantowany, kwestia czasu. Bardzo sie przestraszyłem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|