|
|
Joker
|
|
Joker
kto wygrał ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sędzia nie doliczył nokautu bo wrócili do pociągu  to Motor miał ciekawy wyjazd.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Kiedy patrze na tych chłopaków , żal człowieka ogarnia , ich energia się marnuje , świetnie walczą , powinno się ich wcielić do wojska zmotywować i uzbroić , mielibyśmy wtedy świetną i bitną armię i ich energia byłaby wtedy właściwie wykorzystana 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powinni dać chłopakom do ręki noże, kastety, tasaki i inne przybory pierwszego użytku. Wtedy problem sam się z czasem rozwiąże. I absolutnie żadnej interwencji policji.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A możnaby przecież stworzyć oficjalną lige, niech się tłuką na stadionach ( nie na trybunach naturalnie a na środku ), sponsorzy, kibice, wszystko pod kotnrolą czuwających służb medycznych, firmy produkujące suplementy pewnie chętnie by to sposorowały, państwo miało by dodatową kasę z podatków i interes by się kręcił Ciekwai mnie tylko czy Ci co się tłuką chcieli by takiego rozwiązania ^^ i czy na "meczach" takich hooligańskich drużyn były by zadymy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i co w tym zlego ze pobili sie na polu, ja nie pojmuje dlaczego policja robi interwencje w stylu, 100 chopa w lesie chce sie pobic, przyjezdza policja i ich zgarnia, pytam sie dlaczego? chca sie wyzyc to niech sie wyzyja, jesli przy okazji nie robia nic innego, to maja moje pelne poparcie, na stadionach jest co raz lepiej, oczywiscie GW nadal 'w formie' piszac o kibolach.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Tylko ciekawe jak dojdzie do przypadków śmiertelnych kto będzie winny? Policja bo nie reagowała.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie zastanawia jedno, po co kierownik pociągu czekał na tych przygłupów ? Powinien odjechać i zostawić bęcwałów w szczerym polu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dajcie spokój.Jak się leją na stadionie źle.Teraz leją się w polu też źle.Niech robią co chcą po co się wtrącać.Wypadek śmiertelny?? Wątpie.Polskignom no wiesz takiej "ekipie" ciężko dorownac Motorowi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko ciekawe jak dojdzie do przypadków śmiertelnych kto będzie winny? Policja bo nie reagowała. a myslisz ze nie dochodzilo? o takich rzeczach glosno sie nie mowi. nie wszyscy sa hipokrytami.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mnie zastanawia jedno, po co kierownik pociągu czekał na tych przygłupów ? Powinien odjechać i zostawić bęcwałów w szczerym polu. Może dlatego że hamulca recznego nie zwalnia się gdzieś z lokomotywy tylko trzeba się udać do wagonu z którego został zaciągnięty, czyli tego zajomowanego przez sympatyków Motoru... myślisz że pozwolili by mu odbokować i odjechać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja sie pytam - gdzie wtedy byl dimes?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jaja mocze nad oceanem w USA, wygrałem na zakładach w ostatnim roku tyle że rzuciłem robote w policji. Jednak uważam że policja nie powinna interweniować, a kibice powinni walczyć aż po FT 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostał od Lecha i ŁKS-u nowej koalicji, szkoda że na ringach i matach przeważnie dostajemy po pi.zdzie od cudzoziemców ale w lidze hools to same kozaki normalnie  co nie zmienia faktu że Ruscy z CSKA to dopiero poje.by, ostatnio wybrali się w tournee po Europie, we Wrocławiu wbili w ziemie Śląsk Wrocław, wsiedli do samolotu i polecieli dalej, następny przystanek był w Monachium 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
- Nasi policjanci już nad tym pracują. Wysłaliśmy zapytania do klubu do Lublina z prośbą o udostępnienie list kiboli, którzy wybrali się na mecz będziemy ich szukać i wzywać na świadków. (...) mówi Zdzisław Kmita, rzecznik prasowy komendy powiatowej w Kole.
Policja wraz z Strażą Ochrony Kolei konwojowała pociąg do Konina. - Według nich było spokojnie, a kibole nie byli agresywni dlatego funkcjonariusze wysiedli - mówi Beata Czemerajda, z zespołu prasowego PKP Intercity. Widze, ze szmaty z wyborczej juz nawet modyfikuja slowa wywiadow tak, aby bylo im wygodnie  Jakos trudno mi sobie wyobrazic, aby rzecznik prasowy policji oraz PKP Intercity (czyli powazni jak sadze ludzie) uzyli slowa "kibole".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i co w tym zlego ze pobili sie na polu, ja nie pojmuje dlaczego policja robi interwencje w stylu, 100 chopa w lesie chce sie pobic, przyjezdza policja i ich zgarnia, pytam sie dlaczego? chca sie wyzyc to niech sie wyzyja, jesli przy okazji nie robia nic innego, to maja moje pelne poparcie, na stadionach jest co raz lepiej, oczywiscie GW nadal 'w formie' piszac o kibolach. tak jak Eldorado słusznie zauważył a ja ciut inaczej to ujmę. Ile km autostrad mielibysmy wiecej w kraju gdyby ich energia została właściwie ukierunkowana. A tak niezależni, bogu ducha winni obserwatorzy z pociągu (tj pasażerowie - zwyczajni -niezwyczajni) musieli przez, tak na oko liczę po lekturze artykułu, 2 godz oglądać sens życia wg kibica Bo ja jestem w stanie się domyślić, że gdyby nie pociąg, i ci biedni pasażerowie zmuszeni do kibicowania kibicom, emocji w szczerym polu pośród "ultras" byłoby dużo mniej. Bo jaka radość z napierdalania się w szczerym polu gdy nikt tego nie ogląda, nie nagrywa czy nie przerywa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poprostu bydło powinno być przewożone w bydlęcych wagonach i tyle w temacie..
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Bo jaka radość z napierdalania się w szczerym polu gdy nikt tego nie ogląda, nie nagrywa czy nie przerywa. No wiesz potem mama zobaczy i nie da kieszonkowego na odżywki.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|