|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po ilu nieduanych depozytach karta blokuja konto ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja zamowilem karte, przyszla wszystko ladnie loguje sie na swoje konto, wchodze w zakladke karty aby ja aktywowac i tu jest problem, nie moge kliknac pozycji "aktywuj karte" gdyz jest nieaktywna wiec jak mam ta karte aktywowac ???? mial ktos podobny problem???
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy jest mozliwość żeby przysyłali na email, smsem info o wpływie pieniędzy?? (tak jak to jest na MB)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mailem zawsze wysyłają jak wpływają pieniądze na konto Neteller. Co do sms'ów to nic mi na ten temat nie wiadomo.
Tak z ciekawości - nie wiecie czy mają w Neteller polską obłsugę klienta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raczej maja, o ile mnie pamiec nie myli kilka lat temu udalo mi sie po polsku porozmawiac z supportem przez telefon
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maja ale trzeba o nią poprosić, weryfikowałem poł roku temu konto i musiałem poprosić
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
napewno mają polskiego translatora bo mi proponowali przed rozmową
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przegapilem maila czy jest promocja bezplatnych wyplat z bankomatu w maju?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Oni seria sa p....ni.
Wysłałem im juz paszport, dowod osobisty, wyciag on-line. Za mało dosłałem im rachunek z allegro, list z karty kodow z Inteligo gdzie widac date nadania, moj adres zameldowania, oraz to że wysłał to bank, potem list od PEKAO gdzie równiez to wszystko widać a tym debila ciagle mało....
chca dokumentu ze stemplem banku ;/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mają już ode mnie 1. paszport 2. dowód osobisty 3. rachunki on-line 4. karte debetowa 5. rachunek z allegro z widoczna data 6. list (wysłany pare dni temu) z Inteligo z kartami kodów z widoczna data, adresem 7. list (wysłany pare dni temu) z PEKAO z widoczna data, adresem.
i jeszcze mało..........
zamówiłem dzisiaj potwierdzenie prowadzenia rachunku w Inteligo. 5,99 zł mnie ta usługa kosztowała i lepiej abym tym razem ich to zadowoliło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chca dokumentu ze stemplem banku ;/ Ode mnie też to chcieli. Poszedłem do banku i załatwiłem wyciąg z konta ze stemplem banku i podpisem kasjerki w 5min. W czym problem?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
taki, ze wyslalem im juz tyle dokumentow ze trzeba byc idota aby nie zweryfikowac rachunku.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
taki, ze wyslalem im juz tyle dokumentow ze trzeba byc idota aby nie zweryfikowac rachunku. Nie ilość lecz jakość. Mają takie uregulowania i dla potwierdzenia adresu chcą rachunku za "media" (faktura: gaz, woda, telefon, cTV, ...)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zauważyłem pewien wzorzec korzystając z nowej karty w bankomatach BZWBK. Jeśli raz skorzystam to następnym razem pojawia się komunikat "tego rodzaju karty nie obsługujemy" (lub podobny). Na razie miałem tak w dwóch bankomatach, trzeci za pierwszym razem wyświetlił ten komunikat. Nawet jeśli dwa stały koło siebie to mogłem skorzystać to ten, z którego wybierałem jakiś czas wcześniej był "popsuty" a drugi wypłacił. Na razie nie wyciągam pochopnie wniosków. Będę z tym dalej eksperymentował. Zauważył ktoś podobne zjawisko?
Są jeszcze jakieś bankomaty oferujące obciążenie rachunku w EUR poza BZWBK?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wysłałem im dokument z banku, potwierdzający prowadzenie konta. Zweryfikowali rachunek, nastepnie na live chat po prosilem o rozmowe z polskim tlumaczem, napisali ze taki bedzie dostepny 1-3 godzin. Po 40 minutach zadzwonili. Udalo się w końcu zweryfikować rachunek, Pani nie była Polką ale radziła sobie dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zakupy w Zabce mam jako "odrzucone" i kasa jest na NT robilem zakupy na koszt Zabki? Gdy robilem tam zakupy zawsze cos dziwnie patrzyli na te karte, coz nie wiem co o tym myslec, ale nie podoba mi sie to. Moze ktos tez cos kupowal w Zabce ?
Dodam, ze wczesniejsze zakupy byly akceptowane
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zrobiłeś zakupy i wróciło kasę czy jak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak kasa zostala zwrocona na NT a status - ODRZUCONY!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zawsze jest W TOKU lub PRZYJETY a teraz ODRZUCONY dziwne to!
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
gratuluje darmowych zakupow 
|
|