czesc kiedys w expekcie dalo sie grac za kase bezposrednio z konta bankowego, tzn podawalo sie jakies numerki z karty bankomatowej i mozna bylo sobie obstawic bez koniecznosci wplaty... dziala jeszcze cos takiego ? takie piekny kurs znalazlem na NHL ze az nie moge sobie odmowic zagrania... ale nie chce wplacac bo to sie zle skonczy ;]
Moglby mi ktos sprawdzic w jakich godzinach dzisiaj grany jest ta nowa komedia z Anna Przybylska w Silver Screen na Targówku (Warszawa). Bede bardzo wdzieczny...
Moglby mi ktos sprawdzic w jakich godzinach dzisiaj grany jest ta nowa komedia z Anna Przybylska w Silver Screen na Targówku (Warszawa). Bede bardzo wdzieczny...
Znajomy wysłał film prezentujący miasto w konkursie radia Zet - Kocham to miasto. W tym przypadku jest to Legnica. Pomoc polega na zarejestrowaniu się tam i na zagłosowaniu na ten film www.kochamtomiasto.radiozet.pl/VideoWatch.aspx?MediaId=206 [kochamtomiasto.radiozet.pl] głosowanie odbywa się poprzez kliknięcie na piątą gwiazdkę w kolejności. Oczywiście możecie głosować według własnego uznania.
Ktoś może polecić ksiązkę do nauki języka francuskiego ? Nie chodzi mi o jakieś slowniki itp. Potrzebna ksiązka w której będa przejrzyście wytlumaczone zasady pisowni itp. Słownik w takiej ksiązce móglby być dodatkiem
Ksiązka do nauki dla osoby, ktora w stopniu dobrym potrafi rozmawiać w języka francuskim, znacznie gorzej z pisownią.
Pytanie Czy wynajmował Ktoś z Was kiedyś sale teatralną? Jeżeli tak, to na jakich warunkach to się odbywało? Czy jest to możliwe dla "zwykłego śmiertelnika"? Ew. cena wysoka? Wynajem od jednego spektaklu/tylko na 1 spektakl czy np na jakiś przedział czasowy? Śliśle mówiąc, chodzi mi tu np o Małą Salę Teatru Polskiego w Bydgoszczy. Oczywiście to przykład. Z góry dzięki za odpowiedź.
ma ktos jakies adresy ciekawych sklepow internetowych z ubraniami? bo jestem dosyc wybrednym konsumentem, a chce se kupic jakies tshirty, koszule i moze spodnie
tylko nie pisac o allegro bo zanim przebiore te tysiace stron w poszukiwaniu czegos fajnego to mi sie do euro zejdzie