|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 kwietnia i wszystko jasne 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dzisiaj 3 ciekawe mecze a tutaj cisza.
Jak dla mnie to TAU dzisiaj powinno wygrac. do tego real napewno latwo sie nie podda i zapowiadac sie bedzie piaty meczyk. A do tego PAO mysle ze dzisiaj definitywnie wyeliminuje slaba w tym sezonie SIENE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A do tego PAO mysle ze dzisiaj definitywnie wyeliminuje slaba w tym sezonie SIENE hmm...słabą mówisz...to ja życzę klubom zawsze tej słabości
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cisza, bo jeszcze bardziej niż ciekawe to trudne do wytypowania mecze  Co do TAU to sie przychylam. Dobrze im sie gra z Barcą. Występ Navarro znowu pod znakiem zapytania. A w pozostałych meczach typowałbym odwrotnie, a mianowicie Olympiacos i Sienę. Co prawda w greckim zespole na uraz narzeka Vujacić, jednak to własnie gości uważam za ekipe po prostu lepszą sportowo. Bullock i Reyes moga juz dziś nie dać wygranej Królewskim. Zdecydowanie szerszy skład po stronie Olympiacosu. Nie powinni juz zagrac tak słabych dwóch kwart jak te z pierwszego meczu w Madrycie. Im bliżej końca meczu i wynik będzie oscylował w okolicach remisu tym bardziej będą drżały ręce graczom Realu, a tak doświadczeni gracze jak Theo wykorzystają to bez wahania  Czemu z kolei Siena? Myślę, że jest to najbardziej wyrównana para i na pewno zasługuje na piąty mecz. Siena nie zwykła u siebie przegrywać, a juz na pewno nie dwa razy z rzędu. Tak słaby mecz jak #3 już im sie nie przytrafi. PS: analizy wymuszone :p, po prostu takie mam przeczucia co do dzisiejszych spotkań, bo równie dobrze można znaleźć argumenty do grania tych spotkań w druga stronę  Powodzenia (na pewno się przyda) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jako,że rzadko kiedy udzielam co do analiz meczy,to wg mnie dzis warto zagrac dubla-Tau i Siena. Ceramica myslę,że dzis udowodni że w tej parze to oni zasługuja na FF i na własnym parkiecie pokaża dzis dobry basket i oby skuteczny. Montepaschi dzis pod ścianą.Porażka na własnym parkiecie i po sezonie dla Sieny.Nie wydaję mi się,aby zagrali 2 mecze z rzędu u siebie tak kiepsko jak ostatnio.Wyrównana para i 5 mecz zadecyduje o awansie. Wiem,że analizy to żadne,ale myśle że warto zagrac taki dubel. Tak więc: Tau 1,37 Siena 1,7 Walka!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak zapatrujecie się na dzisiejsze spotkanie Barca-Tau? Nie śledze Euroligi, ani ACB, ale to co widzałem w ostatnim ich meczu w Eurolidze, bardziej skłaniałoby mnie ku Barcelonie. Barca wygrała na parkiecie Tau 84-63. Może wynik zbyt wysoki, ale TAU kompletnie mnie nie przekonuje. Myślę że Barca nie wypuści teraz takiej szansy przed własną publicznością. Chyba, że jakieś większe kontuzje sie wkradły? Licze, że ktoś bardziej kompetentny coś naskrobie  Pozdro
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bez kontuzji w tym meczu. Jedynie Pete Mickeal narzeka na uraz przedramienia ale to nie przeszkadza mu w grze oraz dwaj gracze Blaugrany Lubos Barton i Roger Grimau ale oni takze zagrają.
Co do meczu to spotykaja sie dwa ulubione moje hiszpańskie zespoly i wytypowac trafnie wynik to sztuka.Raczej zabawilbym sie w obstawieniu overa 153 ale to 5 decydujący mecz w ktorym wygra ten zespól ktory bedzie bardzo dobrze bronił wiec rowie dobrze moze być under. Sercem jestem za Baskonią dlatego trzymam kciuki za TAU CERAMICA VICTORIA.
P.S: Rada dla graczy internetowych. Wylapywac kursy wysokie przy prowadzeniu jednej z druzyn i puszczać kupony na przegrywającą druzyne(kilka razy tak i jest moneta w kieszeni)W tym meczu nawet przy 10pkt przewadze moze sie odwrocic w drugą strone. Powodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
P.S: Rada dla graczy internetowych. Wylapywac kursy wysokie przy prowadzeniu jednej z druzyn i puszczać kupony na przegrywającą druzyne(kilka razy tak i jest moneta w kieszeni) Miazga 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
P.S: Rada dla graczy internetowych. Wylapywac kursy wysokie przy prowadzeniu jednej z druzyn i puszczać kupony na przegrywającą druzyne(kilka razy tak i jest moneta w kieszeni) Miazga  czemuż to "miazga"? sama tak wielokrotnie robiłam z dobrym efektem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Po pierwszych meczach wydawac by się mogło, ze TAU to pewniak do awansu, jednak Barca u siebie całkowicie odmienila swoje oblicze i zdominowala gre. Kluczem jest wlasnie narzucenie stylu swojemu przeciwnikowi - jesli Barca ma wygrac musi to byc defensywa, jesli degensywa to niskie zwycięstwo. Stąd ciekawe wydaje się zagranie TAU +6,5 1.70 mecz w koncu powinien byc na styku  pozdrawiam
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Z całym szacunkiem, ale moge spytac, dlaczego niby Barcelona ma niby wygrac defensywą? Bo z tego co dotychczas widziałem w tej serii, to raczej Barca odskakiwała i miała swoje run-y jak im atak 'zaskakiwał' i seryjnie punktowali Navarro, Lakovic czy Andersen. Nie zebym im ujmował umiejętności defensywnych, ale jak dla mnie to nie to robiło różnicę...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barca nie ma juz dawno szans na awans, dokładnie od momentu, w którym los przydzielił jej TAU. Jestem pewien , ze do Final Four awansuje TAU Ceramica.
CSKA Olympiacos Siena (!!!) TAU Pokora to piękna sprawa. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
CSKA Pao !! Olympiacos Barcelona Ja widzę to tak zobaczymy za 2 tygodnie  Ślicznie dziękuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
CSKA Pao !! Olympiacos Barcelona Ja widzę to tak zobaczymy za 2 tygodnie  Ślicznie dziękuje  A ja szczerze gratuluje  Miales niesamowitego nosa, rzecz jasna wiedzy rowniez nie ujmuje. Mnie najbardziej zaskoczylo wyeliminowanie TAU przez Barce. Obok CSKA Ceramica byla dla mnie pewniakiem. Siena...ich po prostu chcialem widziec w FF. Baskeciarzom FCB nie kibicuje, wole Badalone, ktora niestety, bez Rudy´ego ma dzis 4/10 tego co miala. Zal mi troche Dusko. Swietny trener, a ma cholerny niefart. Jego sytuacja na dzis jest na tyle zla ,ze chyba lepiej bedzie opuscic Iberie. Coz...ryzyko zawodowe ,aczkolwiek nie wierze w to, zeby TAU obronila mistrzostwo kraju. Wrecz niemozliwe bedzie odbudowanie zaufania na linii gracze-trener to tym laniu w Palau Blaugrana. No coz, Londoner ,proponuje kontynuowac zabawe ,chociaz czuje ,ze sprawisz mi manto kolejny raz FF 1)Oly 2)Barca 3)CSKA 4)Panata
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie zgodzę się z dwiema rzeczami wyżej napisanymi. Po pierwsze ktoś napisał, że Barca i PAO to ekipy które będą w tym sezonie w final 4. Może Barca tak, PAO nie. Zabraknie im czegoś. Większe szanse daję innemu greckiemu zespołowi - Olypiakosowi.
Kolejna rzecz. Jeśli ktoś uważa, że Barca nie jest jeszcze wystarczająco dobra to warto powiedzieć, że chyba już lepszego składu nie będzie w tej ekipie.
Piątka : Navarro, Basiele (ew Lakovic) Ilyasova, Andersen, + dowolny gracz składu daje mnóstwo możliwości gry. Nie wymieniłem specjalnie 5 bo w sumie w każdym meczu jest inna piątka. Barca jak pokazała ma niesamowicie dobrą ławkę.
Typy na final four: Barca , oczywiście CSKA, Olympiakos, czwarty zespół to będzie ktoś z dwójki: Tau, Maccabi No nie jest źle. Tafiłem 3 z 4 uczestników Final Four i to na samym początku sezonu:) Co do turnieju w Berlinie, to wszystko jest możliwe. Każdy ma równe szanse. Daje finał mimo wszystko może dla niektórych dziwny: Barca - Oly. Czemu... ? Nie powiem:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jakby ktos mial linka z calym meczem finalowym do sciagniecia do z góry dzieki
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jakby ktos mial linka z calym meczem finalowym do sciagniecia do z góry dzieki Podaj maila na priv to Ci zapa wyśle na pewną świetną stronke torrentową.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|