|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
barciu ale wrociles na stale?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nawalone, nieletnie, grube Angielki szukajace ruchanska z Pakolami, murzynami i Polakami. niewszystkie są grube też zauważ  źle ci jak za free chcą  no hiv za free to promocja przeciez  czytalem kiedys w gazecie ze ok 92% angielek w wieku 16 lat odbylo juz stosunek - 1 miejsce na swiecie. Ju-Es-and-Ej 2 miejsce tylko 87% - jakos tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
barciu ale wrociles na stale? na jakies 2-3 lata mysle. Chce popracowac w zawodzie, zdobyc troche doswiadczenia i wtedy moze sprobowac z salary 35k rocznie. I tylko poludnie - ladna pogoda, mozna surfowac i ludzie normalnie gadaja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bylem rok temu w Anglii to same dwie laski podeszly i zaczely nawijac skad jestem, czy pracuje tutaj czy turystycznie (oczywiscie odpowiedzialem zgodnie z prawda ze turystycznie, bo bylem na tygodniowym urlopie). Co robie wieczorem, czy nie wpadne na impreze. Fakt jedna byla gruba, druga w sumie ok. Sie zdziwilem bo za przystojniaka sie nie uwazam hehe (samokrytyka).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie zupelnie nie zgadzam ze stwierdzeniem ze niemki sa brzydkie ! naprawde ladne okazy biegaja tutaj po ulicach a jak jeszcze sie zrobia na impreze to chodza naprawde ladnymi stadami  Dokladnie, długo byłem przez pewien okres czasu w Deutschelandii i rzeczywiscie tak jest, co prawda tam nie ma az takich tapet jak u nas, dziewczyny są raczej naturalne lekki makijaż a nie jak u nas czasami.  Zresztą, są sympatyczne  co do Angielek to miałem kilka razy styczność lecz nie w Anglii, w miare normalne były te co akurat z nimi obcowałem  A co do ubioru, to raczej my jesteśmy w jakimś takim stereotypowym kraju gdzie jeśli założy się cos innego nie pasującego to jest be.! Ludzie tak naprawde chyba wszedzie oprócz naszego kraju noszą co im sie tylko podoba, nie spotykają napewno takiej krytyki jak u nas w kraju  wg mnie to jest bardzo dobrze, a nasz kraj jeszcze długo długo bedzie za.. Ale zeby nie było OT. Piekna pogoda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wreszcie dostałem Prostotrzymacz ortopedyczny wg Taylora! Bo "nie garb się nie wystarczy" 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
nawalone, nieletnie, grube Angielki szukajace ruchanska z Pakolami, murzynami i Polakami. niewszystkie są grube też zauważ  źle ci jak za free chcą  no hiv za free to promocja przeciez  czytalem kiedys w gazecie ze ok 92% angielek w wieku 16 lat odbylo juz stosunek - 1 miejsce na swiecie. Ju-Es-and-Ej 2 miejsce tylko 87% - jakos tak  są przecież gumy a z tym sobie mów co chcesz w PL zobacz co się dzieje patologia taka sama już w szkole podstawowej zaczynają więc nie co się z UK śmiać Polska wiele nie lepsza
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
chyba złapałem formę w piłkę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W czwartek Toruń, a już w maju ŁDZ wita 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
W czwartek Toruń, a już w maju ŁDZ wita  Czy ja o czymś nie wiem? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Zobaczyc jak Villa wygrywa z FCB i tym samym Real zdoby mistrza La Liga - bezcenne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zobaczyc jak Villa wygrywa z FCB i tym samym Real zdoby mistrza La Liga - bezcenne  Tia...pomarzyc mozna  Swoja droga to dlaczego wybrales miejsce w samtm narozu i tak wysoko ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na mapce stadiony sektor 535 jest praktycznie na wysokosci linii polowy - tym sie kierowalem. Poza tym "najtansza" opcja biletowa bo jednak mecz bedzie zwienczeniem tygodniowego pobytu na Costa Blanca tak wiec slowo klucz to budzet niestety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na mapce stadiony sektor 535 jest praktycznie na wysokosci linii polowy - tym sie kierowalem. Poza tym "najtansza" opcja biletowa bo jednak mecz bedzie zwienczeniem tygodniowego pobytu na Costa Blanca tak wiec slowo klucz to budzet niestety. Rozumiem. Spokojnie ,na Camp Nou z kazdego miejsca (oprocz jaskoly ,ktora ma nazwe General) widac wszystko bardzo dobrze. Acces 2 znajduje sie w samym narozu, od strony ulicy Joan XVIII (najblizej z metra linii L5 zielonej, stacja Maria Cristina ,L3 niebieska ,stacja Collblanc rowniez niedaleko, przy czym trzeba obejsc stadion naokolo). Tu mozesz zobaczyc, jak wyglada widok z Twojego krzeselka (po najechaniu kursorem myszki na wlasciwy sektor wyswietli sie obraz) https://entrades.fcbarcelona.cat/Ti...mpeticion=001&jornada=30&lang=ca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przepraszam ,pomylilem linie metra :-)
Zielona L3 ,niebieska L5
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
siemano z Polskiiiii ! a w czwartek podbijamy z Shane'm torunskie studentki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kalmary na chrupiąco, bianca z czosnkiem, sajgonki i rosół Wonton Uwielbiam chińskie żarcie z dostawą do domu 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
f4ls0n folie ściągnij bo wstyd 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Ten monitor ma działać a nie wyglądać  po za tym już niedługo po przemeblowaniu w pokoju będzie wisiał na ścianie, więc stopka wyląduje w pudełku. Stacje jak składałem to do obudowy też za bardzo wagi nie przywiązywałem, bo jak napisałem wcześniej, to na działać a nie wyglądać nie wiadomo jak 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|