|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie ograniczenia w stawkach są na live ? Chodzi mi w szczególności o zakład pt. padnie 0,5 gola miedzy 75 min a koncem spotkania ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to zalezy gdzie to grasz i jak Ci idzie - limity.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zakładając ,że gram często i mam skuteczność na poziomie 65-70 % to jakiego limitu mogę spodziewć się na bwin ? gram progresją dlatego górne ograniczenie jest ważna sprawą
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
I co nam po twojej skuteczności, jeśli nie podajesz kursów? Jeśli to 70% skuteczności w typowaniu kursów 1.20, to o limity się nie bój.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
I co nam po twojej skuteczności, jeśli nie podajesz kursów? Jeśli to 70% skuteczności w typowaniu kursów 1.20, to o limity się nie bój. Nie trzeba być geniuszem żeby samemu wpaść na to jakiego rzędu są to kursy.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Oczywiście mógłbym przyjąć, że kolega gra tylko to, co w pierwszym poście, ale równie dobrze może być tak, że kolega dopiero się przymierza, a skuteczność podaje z dotychczasowych innych zakładów.
Wracając do tematu - w bwin na live będziesz miał początkowo limit na wygraną ok. 2-3 tys. zł w lepszych meczach. Jak wypłacisz zbyt dużo, to dostaniesz limit na stawkę 1000 zł, 500 zł i później jeszcze mniej. Wymieniony przez Ciebie zakład można podwoić grając stosowny over.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki , czyli mogę spodziewać się stopu na poziomie max 500 zł ,
gram progresją ( w zależnosci od aktualnego wyniku ) strzeli miedzy 60 a 75 min oraz jesli bramka nie pada daję progresję na bramke pomiedzy 75 min a końcem spotkania -
próbne testy wypadły pomyślnie no ale teraz trzeba jeszcze dobrać sposób stawkowania - pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gram progresją ( w zależnosci od aktualnego wyniku ) strzeli miedzy 60 a 75 min oraz jesli bramka nie pada daję progresję na bramke pomiedzy 75 min a końcem spotkania -
próbne testy wypadły pomyślnie no ale teraz trzeba jeszcze dobrać sposób stawkowania - pozdrawiam To znaczy kursy w granicach 3,50 - 4,00 Cholera, a geniusze mysleli ,ze 1,20  Mowiac szczerze w tym sposobie grania nie siegałbym po progresje, tylko single.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
próbne testy wypadły pomyślnie no ale teraz trzeba jeszcze dobrać sposób stawkowania - pozdrawiam To znaczy kursy w granicach 3,50 - 4,00 Cholera, a geniusze mysleli ,ze 1,20  Mowiac szczerze w tym sposobie grania nie siegałbym po progresje, tylko single. @AMK temat dla Ciebie możesz się wypowiedzieć i przedstawic swój patent krok po kroku.Chetnie poczytam i zastosuje 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mowiac szczerze w tym sposobie grania nie siegałbym po progresje, tylko single. Akurat progresja na live jest dobrym sposobem, w tym przypadku "na strzeli w określonym czasie" - nie wiem, choć wstępnie licząc może być opłacalna - zależy od wyłapywanych kursów. Dzisiaj na LM będą najróżniejsze mecze do zagrania na żywo - więc będzie okazja poobserwować i potypować 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
* najróżniejsze typy do zagrania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj na LM będą najróżniejsze mecze do zagrania na żywo - więc będzie okazja poobserwować i potypować  tylko pamiętając, że w większości przypadków, w pierwszym meczu dwumeczu pucharowego obie druzyny grają nieco ostrożniej niż w drugim, ja bym nie obserwował ich pod tym względem, tak samo jak np. spotkania pucharowe w danej lidze, gdzie gra się jeden mecz, dla mnie to kompletnie inne spotkania do gry na live niż mecze ligowe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
próbne testy wypadły pomyślnie no ale teraz trzeba jeszcze dobrać sposób stawkowania - pozdrawiam To znaczy kursy w granicach 3,50 - 4,00 Cholera, a geniusze mysleli ,ze 1,20  Mowiac szczerze w tym sposobie grania nie siegałbym po progresje, tylko single. Kursy niestety są niższe około 2,0-2,70 , dlatego progresja bo single mogą nie dać rady
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kursy niestety są niższe około 2,0-2,70 , dlatego progresja bo single mogą nie dać rady Nie zebym sie czepiał ,ale cos mi tu nie gra. Pisałes o 70% skuteczności. Wiemy juz ,ze przy srednim kursie 2,35 Wobec tego z kazdym zainwestowanych 10j i singlach winienes miec ponad 16j zwrotu. Nie kumam wiec po cholere ta progresja, mnie by wystarczyly single 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kursy niestety są niższe około 2,0-2,70 , dlatego progresja bo single mogą nie dać rady Nie zebym sie czepiał ,ale cos mi tu nie gra. Pisałes o 70% skuteczności. Wiemy juz ,ze przy srednim kursie 2,35 Wobec tego z kazdym zainwestowanych 10j i singlach winienes miec ponad 16j zwrotu. Nie kumam wiec po cholere ta progresja, mnie by wystarczyly single  na 26 typów trafiłem 17 razy - to oczywiscie za mała baza ,żeby wysuwać końcowe wnioski - ale nie zdarzyło mi się czekać dłużej niż do 3 celnego strzału - a zysk rośnie po podbijam > 2. Stosuję progresję ekspansywną na początku ze zwrotem na 7-8 pozycji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest to jakis sposob... ja kiedys probowalem progresji w siatkowce na zdobycie 5,10,15,20 itd pkt przez slabsza druzyne... kursy po 2.0... zdarzalo sie ze bylem danego dnia duzo do przodu ale zdarzalo sie tez ze przez 10-11 poziomow byla lipa... ogolnie na leciusienki plus ale nie warte tych nerwow... Twoj przyklad wydaje sie calkiem w porzadku... a ze tak zapytam jaki kurs na strzeli w danym kwadransie jest w 65 badz 80 minucie... bo przypuszczam ze bedzie juz cos miedzy 3 a 4... zycze powodzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeważnie (myślę że zawsze) kurs na bramkę między 60-75 jest większy niż między 75-90(końcem meczu).Nie sprawdzałem ale na oko statystycznie więcej goli wpada w końcówce meczu niż między 60 a 75 min.Co do kursów to trzeba by spojrzeć na bwin,bo tam tego sporo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Generalnie uważam za dobry pomysł granie na live że będzie bramka w końcówce meczu jeśli chodzi o piłkę,lub jeśli o hokej w końcówce tercji. Zdrówko
|
|
|
|
|
|
|
Przeważnie (myślę że zawsze) kurs na bramkę między 60-75 jest większy niż między 75-90(końcem meczu).Nie sprawdzałem ale na oko statystycznie więcej goli wpada w końcówce meczu niż między 60 a 75 min.Co do kursów to trzeba by spojrzeć na bwin,bo tam tego sporo. Nie widziałem jeszcze takiego buka ale wskaż mi takiego bo to bedzie żyła złota, ew wystawiaj mi tym systemem na jakiejś giełdzie, rekalamacji nie przyjmuje jak sie zorientujesz gdzie tkwi błąd 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Może wyjśnisz co Cię tak śmieszy? Przykładowy mecz z bwin, który odbywa się teraz: Gremio - Aurora. Kursy na bramkę pomiędzy 60-75min 2,1, pomiędzy 75-90 min 1,8. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|