|
|
addict
|
|
addict
amkwish - w jaki sposób dobierasz mecze? Po kursach, oglądasz czy zupełny przypadek?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzis trzynasty, ale wiara w przesądy oznaczałaby brak...wiary  amkwish, jeszcze pare takich screenow i pomysle ze robisz je w photoshopie  gratuluje i oby tak dalej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
amkwish - w jaki sposób dobierasz mecze? Po kursach, oglądasz czy zupełny przypadek? Po pierwsze po kursach, nie gram nic ponizej 2,00. Sporo spotkań ogladam, rzecz jasna, czasami na dwóch kompach w domu idzie jakis mecz plus trzeci w TV  Bardzo pomocne sa statystyki, które przygotowuje mi moja kochana dziewczyna. A przypadek ? Zicoo...bo to raz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzis trzynasty, ale wiara w przesądy oznaczałaby brak...wiary  amkwish, jeszcze pare takich screenow i pomysle ze robisz je w photoshopie  gratuluje i oby tak dalej  Wielkie dzieki, szczerze sie ciesze, ze widzę Twój post, dawno nas chyba nie odwiedzałeś ? Oczywiscie mam najnowszą wersję Photoshopa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zachwyty jak swego czasu nad Fozzim  No moze z ta róznica,ze moje kupony NIE sa robione PeeS'em 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W "Sports Insider" założyłem temat "Gra na live".
Zapraszam do poczytania :-)
Niebawem postaram sie dopisać uwagi odnosnie rozliczeń i opłacalnosci tego sposobu gry.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
amkwish - w jaki sposób dobierasz mecze? Po kursach, oglądasz czy zupełny przypadek? Po pierwsze po kursach, nie gram nic ponizej 2,00. Sporo spotkań ogladam, rzecz jasna, czasami na dwóch kompach w domu idzie jakis mecz plus trzeci w TV  Bardzo pomocne sa statystyki, które przygotowuje mi moja kochana dziewczyna. A przypadek ? Zicoo...bo to raz  Statysyki? Biorąc pod uwagę mecze jakie statysyki wchodzą w grę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wielkie dzieki, szczerze sie ciesze, ze widzę Twój post, dawno nas chyba nie odwiedzałeś ? To prawda, ale doszedlem do wniosku ze nie moge zyc bez mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
amkwish - w jaki sposób dobierasz mecze? Po kursach, oglądasz czy zupełny przypadek? Po pierwsze po kursach, nie gram nic ponizej 2,00. Sporo spotkań ogladam, rzecz jasna, czasami na dwóch kompach w domu idzie jakis mecz plus trzeci w TV  Bardzo pomocne sa statystyki, które przygotowuje mi moja kochana dziewczyna. A przypadek ? Zicoo...bo to raz  Statysyki? Biorąc pod uwagę mecze jakie statysyki wchodzą w grę? H2H ,liczba strzelonych-straconych bramek, seria porazek-remisów, itp. Poza tym warto przegladac strony klubowe, szukac wszelkich wiadomosci o absencjach ,zajrzec na fora klubowe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|