|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
AGASSI fakt faktem, przekrętu nie było. Inna sprawa że wolę być paranoikiem, aniżeli oportunistą co ma miejsce w Twoim przypadku. I przestań szczać po forum bo już się robisz nudny... kolo idź się leczyć bo paranoja to choroba  ps. debilizm też 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
aleś mi pojechał. Aż się chyba załamie. Nie wiem co odpisać nawet. Weź sobie przejrzyj swoje posty mały człowieczku, i zauważ że większość to narzekania na innych i pokazywanie że jesteś mądrzejszy. Musisz być w życiu strasznie zakompleksionym chłopcem, a forum to takie antidotum. I pamiętaj. To nie ja Cię obraziłem pierwszy. To też o czymś świadczy, z niekorzyścią dla Ciebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Agassi od dłuższego czasu obserwuje co "poczynasz" w tym temacie i aż ręce opadają. Pomijając juz fakt że bronisz BF, każdy może mieć swoje zdanie i nawet powinien, ale trzeba to robić w kulturalny sposób a nie w chamski i wieśniacki sposób "wciskać" swoją ideologie świata i mówić ze cos jest białe jeśli tak naprawie jest czarne. Czekam z utęsknieniem aż przekroczysz pewną barierę i pożegnasz sie na jakis czas z forum aby ochłonąć
|
|
|
|
|
|
|
Agassi od dłuższego czasu obserwuje co "poczynasz" w tym temacie i aż ręce opadają. Pomijając juz fakt że bronisz BF, każdy może mieć swoje zdanie i nawet powinien, ale trzeba to robić w kulturalny sposób a nie w chamski i wieśniacki sposób "wciskać" swoją ideologie świata i mówić ze cos jest białe jeśli tak naprawie jest czarne. Czekam z utęsknieniem aż przekroczysz pewną barierę i pożegnasz sie na jakis czas z forum aby ochłonąć jeśli tak jest to dlaczego Swój temat w EPP,który akurat uważam za świetny prowadzisz na BETFAIR ? oj obłudniku  ps1. nigdy nie broniłem BF ba nawet nieraz sam narzekałem ps2. bede Ci wdzieczny jeśli przytoczysz Moje chamskie wypowiedzi szczególnie te w których wciskam Swoją ideologie w wieśniacki sposób ps3.co Ja na to poradzę,ze smieszą Mnie goście co ślęczą po nocach i szukają potknięć buka aby potem móc się na nim wyżyć na forum a tu nagle zonk  BTW pisze tu tylko dlatego,ze masz limit wiadomości na priv wyczerpany a jak wyczyścisz skrzynke to z przyjemnnością wymienie z Tobą resztę poglądów na priv  bez urazy oczywiscie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeśli tak jest to dlaczego Swój temat w EPP,który akurat uważam za świetny prowadzisz na BETFAIR ? oj obłudniku  prosta sprawa, BF jest największy na rynku, ma największą płynność, ale to nie oznacza ze zawsze tam bede grał (rozważam mozliwośc przeniesienia środków gdzieś indziej) ps1. nigdy nie broniłem BF ba nawet nieraz sam narzekałem to ja tu czegoś nie rozumiem  czemu tak zawzięcie walczysz o dobre imie Bf? ps2. bede Ci wdzieczny jeśli przytoczysz Moje chamskie wypowiedzi szczególnie te w których wciskam Swoją ideologie w wieśniacki sposób https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3044000#Post3044000https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3045073#Post3045073https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3011094#Post3011094mam dalej mnożyć?  w rzeczywistości każdy Twój post to obraza kogoś (nie wnikam kto kogo obraził pierwszy, to nie podstawówka) p.s. kiedy narzekałeś na bf? proszę pokaz mi to bo jak nie zobaczę to nie uwierzę  ps3.co Ja na to poradzę,ze smieszą Mnie goście co ślęczą po nocach i szukają potknięć buka aby potem móc się na nim wyżyć na forum a tu nagle zonk  to ignoruj to? dlaczego tego nie robisz? masz swoje zdanie ok, wyraziłeś je ok, po co się powtarzasz BTW pisze tu tylko dlatego,ze masz limit wiadomości na priv wyczerpany a jak wyczyścisz skrzynke to z przyjemnnością wymienie z Tobą resztę poglądów na priv  bez urazy oczywiscie. wyczyszczona  zapraszam i również bez urazy  wszystko w tym temacie ode mnie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hm, mam problem.
Puściłem dubelka na MLB i wszedł już jakieś 1,5 godzinki temu. Straciłem go z aktualnych zakładów, w historii go nie ma. Dalej postawiona kwota jest wliczona w 'ryzyku', ale nie mam nigdzie jego potwierdzenia. Co jest grane?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mialem to samo ostatnio, kase dopisali mi na drugi dzien jak poslalem maila . co dziwne godzina rozliczenia zakładu (w historii) była niezgodna z prawda bo moj mecz jeszcze trwał i wynik na ta chwile był nie taki. poczekaj do jutra (powinni zaksiegowac) a jak nie to slij maila , osobiscie osobiscie bede robił zapis puszczanych multi ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to jest z tym poleceniem?
Ktos sie rejestruje z linku referencyjnego - wplaca min z karty np 15 jurkow, robi pierwszy zaklad na 15 jurkow, drugi na taka sama kwote, trzeci na 5 jurkow czyli w sumie postawil za 35 jurkow. Gdzies komus pokazuje, ze przyjaciel spelnil warunki do otrzymania bonusu 35 jurkow z racji polecenia czy tez nie? Czy tez moje rozumowanie jest bledne?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
wplacic trzeba chyba 35 jurków  potem za nie zagrać i dostaje się drugie 35, a jak polecony zagra w ciągu roku za 200 e (chyba jakoś tak) to polecający otrzymuje 30 euro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wplacic trzeba chyba 35 jurków  potem za nie zagrać i dostaje się drugie 35, a jak polecony zagra w ciągu roku za 200 e (chyba jakoś tak) to polecający otrzymuje 30 euro Po otrzymaniu zaproszenia przez Twoich przyjaciół, jedyne co muszą oni zrobić aby przyłączyć się do Betfair to skorzystać z kodu polecającego albo najlepiej kliknąć poprzez email , który im wyślesz i wtedy nie będą Potrzebować kodu. Kliknij tutaj aby wysłać email do Twoich przyjaciół. Gdy obstawią zakłady* na łączną kwotę €35, otrzymają bonus €35. To proste! Znalazlem cos takiego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a już dopisali kasiorę za te multi 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
CZy też macie dzisiaj problemy z obstawianiem zakładaów w betfair? rynki nie otwierają sie, trudno się zalogować
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak dokladnie. od 11 byly problemy teraz juz jest ok
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
czy multizakłady rozliczają dłużej czy podobnie jak single ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
jak zwykle w weekend w Betfair ciężko coś zagrać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gralem takiego tripelka Bayern+Chelsea+Milan jeszcze jakis czas temu byl w current bets, teraz juz go nie ma. Kasa nie zostala dodana do konta i teraz w ogole nie moge znalezc tego betu w histori moich zakladow. Mial ktos taka sytuacje? Do jakiego supportu uderzac polskiego czy angielskiego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spokojnie, dopisza , u mnie tez multi nieozliczone z bundesligi
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wlasnie czekalem, az Betfair rozliczy zaklad z MLB z godziny 19 a tutaj mam zwrot. Jaki prawem tak zrobili? Pitcherzy nie zmienili sie przed meczem. Brak slow. [Linked Image] [ fotosik.pl]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|