Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Druga część konkursu jest odrębną rozgrywką i każdy może w niej brać udział bez względu na to czy grał w edycji jesiennej.

Jedyny minus upatruje w fakcie, że nie można już się ubiegać o nagrodę specjalną, której laureatem może być tylko osoba która dobrze się spisała w obu odsłonach.

Także, zapraszam do gry.

Pozdrawiam

SLAV

old hand
old hand
Koledzy, drugi etap konkursu rozpoczniemy w poniedziałek 12.01.2009r., tym samym ogłaszam tydzień wakacji :))
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Proponuję by w przyszłej edycji każdy z uczestników założył temat w temacie był by jego nick i tam musiał by podsumowywać swoje typy a w tematach bilansowych podawał by tylko końcowe rezultaty z danego tygodnia . Przyczyniło by się to nie wątpliwie do przejrzystości i w późniejszym okresie uniknęło by to wszelkich nie domówień itp. Ktoś jest za ?
Ps. Uczestników nie jest za wielu więc zbytnio nie zrobił by się bałagan .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie wiem czy nie wprowadziłoby to większego bałaganu i mniejszej czytelności konkursu.

Każdy pomysł należy rozpatrzeć, kwestią do dyskusji jest na ile taka opcja pomoże konkursowi i użytkownikom, a na ile utrudni im i innym życie.

Pozdrawiam

SLAV

old hand
old hand
Piecia, zgadzam się ze Slavem. Zbyt mało jest uczestników konkursu by wprowadzac to co proponujesz. Jeżeli każdy zachowa dyscyplinę i wpisze w odpowiednim temacie podsumowanie wyników tygodnia i łącznych będzie ok.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam, pisze z ogromnym zalem, ale niestety musze zrezygnowac z udziału w konkursie, nie ze wzgledu na to iz słabo mi idze ( w zeszłej edycji tez bylem na koncu ale gralem do konca) ale ze wzgledu na to iz dostalem wypowiedzenie z pracy i teraz mam duzo rzeczy na głowie głownie piszukujac czegos nowego (z bukmacherki jednak nie mozna zyc) smile . Mozecie mnie dac na czarna liste jak tam chcecie, poprostu chcialem podziekowac za gre, miło bylo i fajny ogolnie konkurs.

A
addict
addict
A Offline
Szkoda, bo uczestników coraz mniej, chociaż osobiście uważam, fajnie że chociaż napisałeś, że nie możesz grać dalej, bo niestety niektórzy uczestnicy po prostu olali konkurs...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
sorry za opoznienie podsumwoac, wszystko dam razem w niedziele wieczorem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam wszystkich,

Ostatnimi czasy nie miałem okazji, aż tak aktywnie uczestniczyć w życiu Golden Tour, co więcej, nie uważam, aby w najbliższym czasie się to zmieniło, nie mniej jednak, przykro mi bardzo, że taka przykra sytuacja spotkała larssona i sądzę, że tak jak pozostali uczestnicy, każdy zrozumie nie możność z jego strony w braniu dalszego czynnego udziału w konkursie.

Co więcej, oficjalnie chciałbym podziękować paoblo za robienie podsumowań i poświęcanie swego czasu na potrzeby konkursu.

Ze względu na zliżające się święta, życzę wszystkim wszystkiego najlepszego, a tym którzy mają problemy z praca, tak jak kolega larsson, aby jak najszybciej znaleźli dla siebie pomyślne rozwiązanie.

Pozdrawiam,

SLAV

Last edited by slav007o; 07/04/2009 05:11.
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Hmm slab007 co Ci sie pomylilo, bo to Pablo teraz robi podsumowania

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przepraszam za pomyłkę, widać jak bardzo mam teraz zakręcony odbiór.

Pozdrawiam,

SLAV

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
wszystkie spotkania z 11.04 umiescilem w dniu 12.04 ale godziny spotkan i prawidlowo wczesniej podane typy są zgodnie z regulaminem wiec nie powiino byc problemu ???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pod warunkiem, że znajdą się one w poprawnym podsumowaniu tygodniowym nie powinien być to spory problem.

Pozdrawiam,

SLAV

A
addict
addict
A Offline
Przez pomyłkę podałem podsumowanie za ostatni tydzień w dwóch tematach podsumowań, sorki za zamieszanie.

A
addict
addict
A Offline
Fajnie by było, aby każdy (kto jeszcze bierze udział) podał swój bilans tygodniowy, bo ostatnio niewielu taki podaje. Paoblo pewnie dlatego nie robi bilansu całkowitego, bo nie ma z czego...

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
dokladnie !! poza wyjatkami bo kazdemu sie moze cos przytrafic dobrze by bylo aby kazdy podawal swoj bilans !!

old hand
old hand

Witam wszystkich! Taka moja mała reaktywacja. Wstaję jak Feniks z popiołów smile Jeszcze trochę brakuje mi do powrotu do świata żywych, ale mam nadzieję, że wkrótce to nastąpi.
Co do waszych propozycji podawania bilansu tygodniowego przez każdego z uczestników to fajnie. Tymczasem życzę powodzenia i ewentualnego miłego majowego weekendu, który zbliża sie wielkimi krokami.

Last edited by guardian; 28/04/2009 16:17.
old hand
old hand
Jako, że właśnie rozpoczyna się ostatni tydzień konkursu "Golden Tour", chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim, którzy dotrwali do końca. Nie jest to łatwe, szczególnie w przypadku kilku spektakularnych wtop zaliczonych zaraz na początku konkursu. Gratuluje najwytrwalszym i mam nadzieję, że kolejna edycja, która ruszy po wakacjach (mam taką nadzieję) zgromadzi dużo liczniejszą grupę uczestników. Wszystkiego dobrego dla wszystkich i miłego wypoczynku w okresie wakacyjnym.
Pozdrawiam

Aha byłbym zapomniał EKSTRAKLASA DLA ŁKSu !!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Podsumowanie na koniec tygdnia, postaram się w sobotę lub niedzielę napisać co nieco.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za udział w kolejnej edycji oraz za pomoc przy jej tworzeniu dla guardiana oraz paoblo

SLAV

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z góry przepraszam, ale podsumowanie z pewnych przyczyn będzie musiało poczekać do następnego weekendu. Przepraszam za problem, po końcowym rozliczeniu, osoby które zakwalifikowały się ze swoimi wynikami zostaną nagrodzone.

Pozdrawiam

SLAV

Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Lukasz111, rymoholik, alfa, burbon, poozon, Szuman), 2,418 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,513
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025